אם לא נוח לך היום שנקבע, תוכל לבקש מעוה"ד של החברה לשינוי מועד הדיון, ולהגיש בקשה לבית משפט לשינוי המועד בהסכמה (או שלא בהסכמה אם הוא לא מסכים, אבל זה לא קורה בדרך כלל).@יוסי ב.ק ושאר המבינים שאלה:
תבעתי חברה על אוטובוס אחרון ביום שישי שלא יצא, יש לי עד.
תבעתי 2500 ש"ח (הייתי עם אשה ו 2 ילדים), התאריך למשפט אחרי פורים,
הם התקשרו אלי היום והציעו לי בהתחלה 500 ש"ח אמרתי פחות מ 1500 לא רלוונטי, הציעו לי 1000 ש"ח ועוד כסף בערך צבור (לא פירטו כמה), התעקשתי פחות מ1500 לא רלוונטי, ובזה נגמרה השיחה.
למעשה הדיון אמור להתקיים ביום שלא כ"כ נח לי לבוא. וגם לא בטוח שהעד ירצה לבוא.
להתקשר אליהם ולהגיד שהחלטתי לקבל את הצעתם או לא, או לחכות?
תודה.
השאלה, האם נראה לך שהם יתקפלו והתקשרו בהמשך להציע הצעה גבוהה יותר,אם לא נוח לך היום שנקבע, תוכל לבקש מעוה"ד של החברה לשינוי מועד הדיון, ולהגיש בקשה לבית משפט לשינוי המועד בהסכמה (או שלא בהסכמה אם הוא לא מסכים, אבל זה לא קורה בדרך כלל).
תאריך לא נוח הוא לא סיבה להתפשר.
לקטע של הערך הצבור לא הייתי מסכים בשום אופן.
יש לך עוד המון זמן עד המשפט, כך שאין לך מה למהר.
יש סיכוי שהם יציעו הצעות גבוהות, אני יודע על מקרים שהם חזרו והתקשרו כל פעם עם הצעה של עוד מאה שקל.השאלה, האם נראה לך שהם יתקפלו והתקשרו בהמשך להציע הצעה גבוהה יותר,
ומה הבעיה כ"כ בערך צבור?
ודבר נוסף, אתם חושבים שזה שהם מנסים להתפשר זה סימן שהם יודעים שאני צודק?
תמיד שווה לתבוע. לא צריך להוכיח שאוטובוס לא יצא. יש להם רישום מדויק.שלום וברכה!
בחופש חיכיתי בתחנה בערך 3 שעות אם לא יותר
זה התחיל שהמידע אמר עוד 8 דקות לפני שהגענו לתחנה, ורצנו לתחנה אנחנו מגיעים(לפני סיום ה8 דקות) מחכים ומחכים ולא מגיע
אחרי שעתיים עבר אוטובוס ולא עצר הבנו שזה מלא
תוך כדי שחיכיתי התקשרתי למידע לתחבורה הציבורית פתחתי תיק
ואחרי פרק זמן חזרו אלי שמגיע עוד אוטובוס, תכל'ס ארך כמעט שעה עד שהאוטובוס השני הגיע
כשהתקשרתי לחברה להתלונן אחרי כמה ימים, הם ענו לי שזה לא באשמתם כי משרד התחבורה לא נתן להם לתגבר
רק בשעה מסוימת (שזה האוטובוס שעליתי) אמרתי להם שגם זו הגיע באיחור משמעותי אז הם ענו לי שזה בגלל פקקים בצד השני של הכביש, אמרתי להם שגם אם היה פקקים בצד השני זה איחור מעל שעה, הם ענו שזה לא באשמתם ואין להם במה לעזור לי ושנפנה למשרד התחבורה להתלונן שלא נתנו לתגבר.
יש לציין שעם החברה הזאת יש לי המון בעיות בקווים אחרים.
בקיצור האם שווה להתחיל איתם???????
- מה אתם אומרים יש לי מה לנסות אחרי התירוץ של החברה בטלפון?
- וכן האם זה תירוץ אמיתי או שזה התחמקות מהחברה?
- וכן אם אני לא זוכרת בדיוק שעות כי עבר זמן- עד כמה זה משמעותי לדייק?
- ואיך הם בודקים את נכונות הדברים? אם שילמתי מרב קו של מישהו אחר זה יכול לסבך את העניין?
ע"פ חוק מותר לנוסע לשמור מקום באוטובוס לחברו שאמור לעלות באחת מהתחנות הבאות.או אם המקום שמור באופן סביר לנוסעים בתחנות הבאות של הקו.
מקור?ע"פ חוק מותר לנוסע לשמור מקום באוטובוס לחברו שאמור לעלות באחת מהתחנות הבאות.
בטעות שמתי נקודה במקום סימן שאלה.מקור
תקנות רלוונטיות וסעיפי חוק שתמיד טוב לזכור -
Nevo Captcha Check
סירוב להסיע
385א. לא יסרב בעל רישיון קו או כל מי שפועל מטעמו להסיע מכל תחנה בקו השירות אדם המבקש לנסוע באוטובוס והמוכן לשלם את שכר הנסיעה אלא אם כן אין מקום באוטובוס לנוסע נוסף או אם המקום שמור באופן סביר לנוסעים בתחנות הבאות של הקו.
את צריכה להופיע בתאריך ובשעה המיועדים. לספר מה קרה. נציג מטעם החברה (לא משרד התחבורה) יציג כתב הגנה וינסה להסביר למה זה לא אשמתם וכו' וכו' והשופט, לאחר שישמע את שני הצדדים יכתוב את גזר הדין.הי . תודה על המידע. תבעתי ב"נט המשפט" על 3 מקרים רצופים של אוטובוס שלא יצא/דילג על תחנה והיה בכלל אוטובוס קבלן ולא חברה.
קבעו לי תור לדיון. זה אומר שזה עם נציג חברת התחבורה? מה אמור להיות התהליך עכשיו? תודה!
הסעיף שהבאתם עוסק בזכותו של הנהג לסרב להעלות נוסע אם המקום שמור באופן סביר לנוסעים בתחנות הבאות של הקו.בטעות שמתי נקודה במקום סימן שאלה.
מקור:
דפדפי אחורהשלום וברכה
אשמח לעזרה
אני נוסעת קבועה בקו זוועתי בכל קנה מידה
יש לי לפחות 10 תיעודים- חלקם עם הודאה מהחברה של אוטווסים שלא יצאו
האם לתבוע ייצוגית?
על כל אחד בנפרד?
מעדיפה כמה שיותר פיצוי ובלי עורך דין ומאמץ כי עייפנו מנושא זה
מי יכול לעזור בהגשת תביעה?
אדרבה, שבאמת ישתפרוזה פלונטר
מצד אחד אפשר להרוויח בקלות,
מצד שני צריך להיזהר לא לתבוע יותר מדאי כדי לא לגרום להם באמת להשתפר ואז לא נוכל לתבוע יותר..
אגד זה מה שרשמת או 570012377לפי מה שמופיע במדריך של ארגון 15 דקות (מצורף) הח.פ.של אגד הוא 5113214142
אמנם לא הצלחתי למצוא את זה במאגר של נט המשפט לפי הח.פ. (המספר ארוך מדי) אבל אם כותבים בחלונית של ה"שם" את המילים "אגד אגודה שיתופית" מקבלים שלוש תוצאות ואחד מהם הוא עם הח.פ. הנ"ל.
כשמחפשים בגוגל את הח.פ. הנ"ל מתקבלות תביעות נגד אגד עם הח.פ. הזה.
להתלונן במשרד התחבורה בהקדםעליתי על אוטובוס והנהג תיקף לי את הרב קו מהערך צבור ולא מהחופשי שיש לי, כשאמרתי לו שיש לי חופשי הוא אמר שהו אלא ראה וכו', פניתי לחברת האוטובוסים והם אמרו לי שכיון פניתי שבוע לאחר המקרה ולא מייד כשזה קרה אין מה לעשות, הסברתי להם ששבוע זה לא שנה ולא יכולתי לתקשר איתם קודם לכן.
מה אפשר לעשות? זה רלוונטי להגיש תלונה באתר שהעלו פה? כי אני רואה שרב הדיווחים הם על אוטובוסים שאיחרו או לא יצאו.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: