אני מניח שאתם מתכוונים לומר שהיה אוטובוס מקו אחר בתחנה2. היה לנו נהג קבוע שאם אוטובוס אחר היה בתחנה היה פשוט מדלג על התחנה,
מכיוון שעל פי החוק אם האוטובוס שבתחנה הוא מאותה חלופה של אותו הקו הוא אינו מחויב להעלות נוסעים בתחנה זו
אני מניח שאתם מתכוונים לומר שהיה אוטובוס מקו אחר בתחנה2. היה לנו נהג קבוע שאם אוטובוס אחר היה בתחנה היה פשוט מדלג על התחנה,
אפשרי בהחלט. השופטים לא רק שלא זוכרים, בחלקם הגדול הם בכלל לא קוראים.זה לעניין להעתיק את אותו הנוסח ל-3 התביעות? (בטוחה שהשופטים לא זוכרים)
ציינתי את זה בגוף התביעה כמו שהצעתי לי-אפשרי בהחלט. השופטים לא רק שלא זוכרים, בחלקם הגדול הם בכלל לא קוראים.
שימי לב להיות מוכנה לשאלה למה את מגישה שלוש תביעות בנפרד ולא מחברת אותן יחד.
בהצלחה גדולה!!
באופן אישי הם תמיד מסבירים למה הם צודקים
היה תקלה.......
היתה תאונה.........
וכו' וכו' ...........
למיטב ידיעתי כל התירוצים האלה לא קבילים כי החברה מחויבת להוציא את האוטובוס בכל מצב בזמן.ג. התירוצים שלהם (פנצ'ר, נהג מחליף, נהג חולה, וכו') - לא יהיו קבילים בבית משפט?
נראה לי קצת מוגזםלתבוע על 10,000 על מקרה של אוטובוס בין עירוני שעצר לשניה מאחורי 2 אוטובוסים שהיו בתחנה
ואחר כך לא יצאו 2 אוטובוסים רצוף והיתי בתחנה עם תינוק קטן שהיה צריך אוכל וכו' זה מוגזם?
או לצרף לזה עוד כמה מקרים קטנים של אוטובוסים פנימים?
למה זה חשוב?
בינתיים שלחתי לנציג שדבר אתי מייל עם כל הפרטים שסוכמו + נתונים טכניים לביצוע ההעברה.
תכננתי לחכות עד שנראה את הכסף בחשבון, ורק אז לבטל את התביעה (איך מבטלים באמת?).
עדיין כדאי לנסח הסכם פשרה רשמי ולהחתים אותו עליו?
הנתבע לא יכול לבטל את התביעה אם התובע לא מסכים, הם שולחים לבימ''ש בקשה לסגור את התיק בצירוף הסכם הפשרה, ובימ''ש שולח אליכם לבית עותק של כל העסק חתום.אני מניח (ככה זה בדרך כלל) שהם ישלחו לך הסכם פשרה מוכן וגם בקשה לביהמ"ש לסגור את התיק (יתכן והם עצמם יגישו את זה).
אם יש לך את ההסכם חתום אין טעם לחכות כי הם לא יעיזו לא לשלם. אז חשוב שיהיה תאריך יעד לתשלום (למשל תוך 30 יום) וחתימה. בלי זה אל תחזירי להם את הטפסים חתומים.
שבועיים זה מאד מהר לצבכמובן שאחרי שבועיים נוחת לי בתיבת דואר מכתב "חסרה חתימת הנתבעת"...
יש בסרגל למעלה "הגשה מהירה" שם ניתן להגיש@יוסי ב.ק
ברוך ה' הגשתי את כתב התביעה
רק שכחתי לצרף את כתב התביעה שצרפת פה שחובה להגיש יחד
איך אני מצרפת את זה עכשיו לתביעה הקיימת?
ניסיתי לחפש בתוך האתר של נט המשפט אופציה להוסיף חומרים לתביעה הקיימת ולא מצאתי. אשמח אם תוכל לעזור לי.
יש לי גם תשובות שקיבלתי ממשרד התחבורה ששכחתי לצרף. כדאי לצרף? איפה?
בהחלטאוטובוס עירוני שיצא באיחור של 25 דק' (תדירות הקו באותה שעה עמדה על 25 דק', האוטובוס יצא עם האוטובוס שאחריו בלו"ז)
האם יש מה לתבוע?
תוכל להפנות אותי אל הנוהל או החוק הרלוונטיים?בהחלט
למה הכוונה? לחוק והנוהל שמחייבים את החברות לפעול לפי הלו"ז?תוכל להפנות אותי אל הנוהל או החוק הרלוונטיים?
שאיחור של פחות מחצי שעה מהווה הפרה של החוק / הנוהללמה הכוונה? לחוק והנוהל שמחייבים את החברות לפעול לפי הלו"ז?
בתקנות התעבורה לא כתוב זמן מפורש. כתוב שם כך:שאיחור של פחות מחצי שעה מהווה הפרה של החוק / הנוהל
כל שבוע שעובר נוסף לי עוד מקרה....@סמוטריץ @חחח @יעקב אסטרייכר
התעניינתם בעבר על פתיחת תביעה
הנושא הזה חשוב לכולנו והוא בין הדברים היחידים שיוכלו לעזור לנו לקבלת תח"צ יותר טוב
אשמח לעזור
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: