מתכון של @ה. בקר בשינויים קלים.
לא מוצאת את אשכול המקור, אשמח לעזרה.
כוס סוכר חום + 2 כוס סוכר לבן
1 ו- 2\3 כוסות שמן
1.7 שקיות א. אפיה
5 כוסות קמח מלא 80%
5 ביצים M
350 גרם (שקית וחצי) שוקולד צ'יפס
מערבבים ומכניסים לכמה דקות מקרר.
יוצרים כדורים בגודל פקק קוקה קולה, מניחים עם רווחים בתבנית (תופח)
או
כשאין זמן - משטחים דק ממש! (גובה חצי ס"מ).
בתבנית עם נייר אפיה
אופים 20 דקות 170 מעלות
פריך מאוד כשמתקרר.
המתכון של הני כנראה יותר מוצלח, עם קמח לבן ויותר שוקולד ציפס.
באילוצים של מה שהיה לי בבית, הכנסתי שינויים ועדיין יצא ממש ממש טעים ופריך.
תודה להני.
לא מוצאת את אשכול המקור, אשמח לעזרה.
כוס סוכר חום + 2 כוס סוכר לבן
1 ו- 2\3 כוסות שמן
1.7 שקיות א. אפיה
5 כוסות קמח מלא 80%
5 ביצים M
350 גרם (שקית וחצי) שוקולד צ'יפס
מערבבים ומכניסים לכמה דקות מקרר.
יוצרים כדורים בגודל פקק קוקה קולה, מניחים עם רווחים בתבנית (תופח)
או
כשאין זמן - משטחים דק ממש! (גובה חצי ס"מ).
בתבנית עם נייר אפיה
אופים 20 דקות 170 מעלות
פריך מאוד כשמתקרר.
המתכון של הני כנראה יותר מוצלח, עם קמח לבן ויותר שוקולד ציפס.
באילוצים של מה שהיה לי בבית, הכנסתי שינויים ועדיין יצא ממש ממש טעים ופריך.
תודה להני.