עיטורים פלוס
משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
הנדסת תוכנה
צילום מקצועי
D I G I T A L
•
עימוד ספרים
וואו אם כבר הקפיצו את האשכול עם הקוגל שהכנתי לפני 6 שנים, היום כבר יש דרישה לקוגל ביום שישי, והכמות היא בלאו הכי גדולה, היום אני עובדת עם אותו מתכון רק בתוספת פלפל שחור, אבל תהליך שונה:מתכון לקוגל
1) מבשלים חבילת איטיות סבתא (לא דקיקות), כפי ההוראות המופעים ע"ג האריזה, ולאחמ"כ שוטפים במים ע"ג מסננת.
2) 20 כפיות סוכר, לכסות את הסוכר בשמן - להמיס על אש גדולה עד שה הסוכר
נהיה חום (הופך לקרמל), כדאי לערבב קצת כשנוצר קצף.
לשפוך על האטריות (בכלי גדול) - ולערבב מיד (כדי שלא יווצרו גושים גדולים של סוכר (את הגושים שנוצרו אפשר להשאיר הם נמסים בהמשך.
מוסיפים לתערובת:
2 כפיות סוכר
כפית מלח
3 ביצים
שופכים לסיר קטן בתוך נייר אפיה.
מניחים על הפלטה (סיר מכוסה) עד שבת בבוקר
ו..........מעין עולם הבא.............
א-גוטן שבת
מבשלת את האטריות, שוטפת במסננת,
באותו סיר שהאטריות התבשלו, ממיסה את הסוכר עם השמן, כשהסוכר קרמלי, אני מכבה את הכיריים, שופכת את האטריות לסיר ומהר מהר מוסיפה את הביצים, הסוכר הפלפל שחור והמלח, תוך ערבוב מהיר.
שופכת ל-2 תבניות אינגליש קייק, מכסה עם נייר כסף ואופה בין 45 דק' לשעה.
יוצא ב"ה מעולה!