קוגל ירושלמי (אטריות)

ע.מ.

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים

שירהפ

משתמש מקצוען
מתנצלת רק עכשיו אני רואה את השאלה [כל האזור אצלינו היה מנותק מחשמל מאתמול]
אופים כשעה ב-190°
רק עכשיו רואה את התשובה :)
בכל מקרה אפיתי כשעה על חום גבוה יותר. כי סיר עבה יותר מתבנית.
יצא מעולה מעולה יכנס לספר המתכונים...
תודה רבה!
 

ע.מ.

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
רק עכשיו רואה את התשובה :)
בכל מקרה אפיתי כשעה על חום גבוה יותר. כי סיר עבה יותר מתבנית.
יצא מעולה מעולה יכנס לספר המתכונים...
תודה רבה!
שמחה בהצלחתך
ומודה לך על העדכון שמחמם את הלב
 

מירי צי

משתמש רשום
אני רוצה להכין למשלוחי מנות....
כמה תבניות אינגליש קייק קצרות אני מקבלת מהכמות?
והאם את משתמשת בכוסות חד"פ או כוסות קרטון חם?
2 ביצים לחבילת אטריות, זה הגיוני??
האמת שהכנתי פעם תמתכון הזה ויצא לי מוצלח מאד.....
פעם טעמתי קוגל אטריות ביתי עם קינמון וזה טעים ברמות אם למישהי יש מתכון כזה אשמח מאד!!!
ועוד התייעצות קטנה...
אני מצרפת לזה מלפפונים חמוצים ושתיה, מה עוד מטעים למשלוח מנות עם הקוגל וכו...
 

ע.מ.

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
אני רוצה להכין למשלוחי מנות....
כמה תבניות אינגליש קייק קצרות אני מקבלת מהכמות?
והאם את משתמשת בכוסות חד"פ או כוסות קרטון חם?
2 ביצים לחבילת אטריות, זה הגיוני??
האמת שהכנתי פעם תמתכון הזה ויצא לי מוצלח מאד.....
פעם טעמתי קוגל אטריות ביתי עם קינמון וזה טעים ברמות אם למישהי יש מתכון כזה אשמח מאד!!!
ועוד התייעצות קטנה...
אני מצרפת לזה מלפפונים חמוצים ושתיה, מה עוד מטעים למשלוח מנות עם הקוגל וכו...
א. לא יודעת כמה ת. אינגליש קייק קצרות מתקבלות
ב. אם את משתמשת בביצה L אז הכוסות בגודל 200 מ"ל
לביצים בגודל M הכוסות בתכולה של 180 מ"ל
ג. אני שמה 2 ביצים לפעמים 3 לחב' אטריות
ד. אפשר להוסיף מעט קינמון וכן סוכר וניל
ה. אולי סלט כלשהו? כריין [סלק וחזרת]? ארבעס?
 

יבר

משתמש מקצוען
@חדוי כנרת
תודה על המתכון !
האם לאטריות אוסם צריך את אותה כמות מים או פחות ?
(אני מכירה את המתכון הזה עם 5 כוסות מים וכאן יש בסה"כ 8)
האם את אופה בתנור בתבנית פתוחה או מכוסה ?
ישר כח !
 

ע.מ.

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
@חדוי כנרת
תודה על המתכון !
האם לאטריות אוסם צריך את אותה כמות מים או פחות ?
(אני מכירה את המתכון הזה עם 5 כוסות מים וכאן יש בסה"כ 8)
האם את אופה בתנור בתבנית פתוחה או מכוסה ?
ישר כח !
א. לא נראה לי שלאטריות אסם צריך כמות שונה של מים
ב. הכוס השמינית את מתכוונת לאחר האפיה? זה ממש לא נחשב
ג. בשמחה
 

יבר

משתמש מקצוען
א. לא נראה לי שלאטריות אסם צריך כמות שונה של מים
ב. הכוס השמינית את מתכוונת לאחר האפיה? זה ממש לא נחשב
ג. בשמחה
תודה רבה בשמי ובשם אורחי השבת.
בל"נ אנסה. ומנסיון עם המתכונים שלך בעז"ה הסיכויים טובים.....
לגבי הכיסוי , ראיתי שהיה כתוב במתכון ופשוט לא שמתי לב.

אגב, עוגת הפרורים שלך (עם הפודינג) מככבת אצלנו.
נשמח לעוד מתכונים משובחים.......
 

ע.מ.

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
תודה רבה בשמי ובשם אורחי השבת.
בל"נ אנסה. ומנסיון עם המתכונים שלך בעז"ה הסיכויים טובים.....
לגבי הכיסוי , ראיתי שהיה כתוב במתכון ופשוט לא שמתי לב.

אגב, עוגת הפרורים שלך (עם הפודינג) מככבת אצלנו.
נשמח לעוד מתכונים משובחים.......
המון הצלחה וסייעתא דשמיא!
יישר כח על המילים החמות
 

מירי צי

משתמש רשום
א. לא יודעת כמה ת. אינגליש קייק קצרות מתקבלות
ב. אם את משתמשת בביצה L אז הכוסות בגודל 200 מ"ל
לביצים בגודל M הכוסות בתכולה של 180 מ"ל
ג. אני שמה 2 ביצים לפעמים 3 לחב' אטריות
ד. אפשר להוסיף מעט קינמון וכן סוכר וניל
ה. אולי סלט כלשהו? כריין [סלק וחזרת]? ארבעס?
חדוי! איזה כיף שאת עונה ממש על כך שאלה....
שבוע שעבר הכנתי שוב כדי לא לפשל במשלוחי מנות..
יצא טעים....אבל רק טעים...
הסוכר היה ממש שחום עד מעט מעט קצף, וזה עדין לא יצא החום האמיתי העמוק הזה....אולי בגלל התנור אבל לא יודעת....ניסיתי להוריד את הכיסוי ליותר מ10 דקות ועדין נשאר צבע חיור...
2. הקוגל ממש התפורר לי בפריסה ולא משנה שחיכיתי וכמה זמן זה עדין התפורר והאטריות לא התחברו יחד
השתמשתי בכוס חד"פ לשתיה חמה ושמתי 6 כוסות מים ולא 7 כי טרם קראתי את תשובתך..ושמתי 2 ביצים.

מה לא עשיתי נכון????
ואגב קיבלתי 2 תבניות אינגליש קייק מאורכות אבל הקוגל יצא נמוך...
אשמח לתשובה לפני שבת....אולי אנסה שוב פעם גם השבת
 

ע.מ.

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
חדוי! איזה כיף שאת עונה ממש על כך שאלה....
שבוע שעבר הכנתי שוב כדי לא לפשל במשלוחי מנות..
יצא טעים....אבל רק טעים...
הסוכר היה ממש שחום עד מעט מעט קצף, וזה עדין לא יצא החום האמיתי העמוק הזה....אולי בגלל התנור אבל לא יודעת....ניסיתי להוריד את הכיסוי ליותר מ10 דקות ועדין נשאר צבע חיור...
2. הקוגל ממש התפורר לי בפריסה ולא משנה שחיכיתי וכמה זמן זה עדין התפורר והאטריות לא התחברו יחד
השתמשתי בכוס חד"פ לשתיה חמה ושמתי 6 כוסות מים ולא 7 כי טרם קראתי את תשובתך..ושמתי 2 ביצים.

מה לא עשיתי נכון????
ואגב קיבלתי 2 תבניות אינגליש קייק מאורכות אבל הקוגל יצא נמוך...
אשמח לתשובה לפני שבת....אולי אנסה שוב פעם גם השבת
א. הסוכר צריך להשחים עוד קצת לאחר שלב הקצף כמעט צבע שחור
ב. אני בד"כ מקררת לילה במקרר לכה"פ כמה שעות עד שהקוגל ממש מוצק
ואז זה נפרס ממש בחדות.
ממש איכפת לי בשבילך לאחר כל המאמץ והטירחה שהציון הוא רק בינוני

מאד מקווה בשבילך לשבוע הבא שיצליח יותר לכב' ש"ק ושתהיה לך סייעתא דשמיא מרובה!
 

שוקוצ'יפס

משתמש מקצוען
חדוי! איזה כיף שאת עונה ממש על כך שאלה....
שבוע שעבר הכנתי שוב כדי לא לפשל במשלוחי מנות..
יצא טעים....אבל רק טעים...
הסוכר היה ממש שחום עד מעט מעט קצף, וזה עדין לא יצא החום האמיתי העמוק הזה....אולי בגלל התנור אבל לא יודעת....ניסיתי להוריד את הכיסוי ליותר מ10 דקות ועדין נשאר צבע חיור...
2. הקוגל ממש התפורר לי בפריסה ולא משנה שחיכיתי וכמה זמן זה עדין התפורר והאטריות לא התחברו יחד
השתמשתי בכוס חד"פ לשתיה חמה ושמתי 6 כוסות מים ולא 7 כי טרם קראתי את תשובתך..ושמתי 2 ביצים.

מה לא עשיתי נכון????
ואגב קיבלתי 2 תבניות אינגליש קייק מאורכות אבל הקוגל יצא נמוך...
אשמח לתשובה לפני שבת....אולי אנסה שוב פעם גם השבת
זה ה-קוגל שלנו!!
אני אופה חצי שעה מכוסה ואח"כ שעה נוספת ללא כיסוי (מוסיפה חצי כוס מים רותחים כשמוציאה את הכיסוי)
מקבל צבע יפה ושחום וקוגל גבוה עד שפת התבנית.

בהצלחה!
 

מירי צי

משתמש רשום
שאלה,
אני חייבת להכין כמות ולא רוצה בתענית אסתר, פעם הקפאתי וזה שינה ממש מהמרקם שלו...ניהיה כזה מיימי...
כמה זמן לפני זה אפשר לשמור במקרר ואיך הכי טוב...?
 

ע.מ.

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
שאלה,
אני חייבת להכין כמות ולא רוצה בתענית אסתר, פעם הקפאתי וזה שינה ממש מהמרקם שלו...ניהיה כזה מיימי...
כמה זמן לפני זה אפשר לשמור במקרר ואיך הכי טוב...?
לא יודעת איך הקפאת, אצלי ב"ה נשמר בסדר גמור
במקרר ניסיתי כשבוע והיה מעולה
 

מירי צי

משתמש רשום
לחמם תנור מראש? על גבוה או נמוך? באםפיה הראשונה את אופה פחות זמן בגלל שאח"כ את אופה שוב?
 

יראת גאולה

משתמש מקצוען
שאלה,
אני חייבת להכין כמות ולא רוצה בתענית אסתר, פעם הקפאתי וזה שינה ממש מהמרקם שלו...ניהיה כזה מיימי...
כמה זמן לפני זה אפשר לשמור במקרר ואיך הכי טוב...?
למשלוחי מנות? לא הייתי מקפיאה בשום אופן, אפשר לשמור בעומק המקרר יומיים בערך.
לשימוש ביתי - אפשר להקפיא ולהוציא מההקפאה ישר לפלטה / לתנור. אם כי, זה מהדברים הבודדים שלדעתי מרגישים עליהם אם עברו הקפאה. ואפשר לשמור במקרר 4 ימים.
 

uli

משתמש רשום
@ע.מ. תודה גדולה על המתכון! יוצא בדיוק! כזה טעים וכמה מחמאות ....
אם צריך יותר אפשר להכפיל כמויות או שלא יצא טוב?
תודה מראש!
 

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון


וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!


19.11

י"ח חשוון


פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר


19.11

י"ח חשוון


אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!


25.11

כ"ד


פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!


הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  53  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה