ממש שמחה בשבילךהמתכון מתאים ל 2 אינגליש קייק
מאז שגיליתי את המתכון מכינה את הקוגל הזה באופן קבוע!! טעים ברמות וזו גם ההזדמנות לומר ל @חדוי כנרת שוב תודה!!
ותודה על המשוב
ממש שמחה בשבילךהמתכון מתאים ל 2 אינגליש קייק
מאז שגיליתי את המתכון מכינה את הקוגל הזה באופן קבוע!! טעים ברמות וזו גם ההזדמנות לומר ל @חדוי כנרת שוב תודה!!
לשים 7 כוסות מים בסיר של הקרמל?בבקשה:
ירושלימ'ער קוגל
3/4 כוס סוכר
1/2 כוס שמן
להמיס עד להשחמה, לכסות חלקית במכסה ובזהירות ליצוק 7 כוסות מים-להביא לרתיחה.
להוסיף:
1 כף מלח
3 כפות סוכר
1 כפית פלפל שחור
ואז להכניס 1 חב' אטריות דקות (לא דקיקות) משובח יותר מתוצרת-אטריות של סבתא,
להרתיח 3 דק', לכבות את הלהבה, ולכסות הרמטית לכ-1/2 ש', עד ספיגת כל הנוזלים.
להוסיף 2 ביצים, לערבב מיד! כדי שלא תתבשלנה באטריות.
להעביר לתבנית ולאפות מכוסה בניר כסף כ-50 דק',
ליצוק 1/2 כוס מים רותחים ולאפות עוד 10 דק' לא מכוסה.
הערה:
ניתן לאפות בסיר -כמובן להוריד את הידיות.
בכל מקרה מומלץ להשהות כשעה לפני הפריסה.
ודאי, חייב ממש בזהירות!!!ד
לשים 7 כוסות מים בסיר של הקרמל?
זה לא יקפוץ?
לכסות חלקית במכסה ובזהירות ליצוק 7 כוסות מים-להביא לרתיחה.
במידה ולא כל הנוזלים נספגו ועבר בערך שעה אפשר להמשיך או שצריך להמתין שהנוזלים התיבשו?בבקשה:
ירושלימ'ער קוגל
3/4 כוס סוכר
1/2 כוס שמן
להמיס עד להשחמה, לכסות חלקית במכסה ובזהירות ליצוק 7 כוסות מים-להביא לרתיחה.
להוסיף:
1 כף מלח
3 כפות סוכר
1 כפית פלפל שחור
ואז להכניס 1 חב' אטריות דקות (לא דקיקות) משובח יותר מתוצרת-אטריות של סבתא,
להרתיח 3 דק', לכבות את הלהבה, ולכסות הרמטית לכ-1/2 ש', עד ספיגת כל הנוזלים.
@חדוי כנרתבבקשה:
ירושלימ'ער קוגל
3/4 כוס סוכר
1/2 כוס שמן
להמיס עד להשחמה, לכסות חלקית במכסה ובזהירות ליצוק 7 כוסות מים-להביא לרתיחה.
להוסיף:
1 כף מלח
3 כפות סוכר
1 כפית פלפל שחור
ואז להכניס 1 חב' אטריות דקות (לא דקיקות) משובח יותר מתוצרת-אטריות של סבתא,
להרתיח 3 דק', לכבות את הלהבה, ולכסות הרמטית לכ-1/2 ש', עד ספיגת כל הנוזלים.
להוסיף 2 ביצים, לערבב מיד! כדי שלא תתבשלנה באטריות.
להעביר לתבנית ולאפות מכוסה בניר כסף כ-50 דק',
ליצוק 1/2 כוס מים רותחים ולאפות עוד 10 דק' לא מכוסה.
הערה:
ניתן לאפות בסיר -כמובן להוריד את הידיות.
בכל מקרה מומלץ להשהות כשעה לפני הפריסה.
אני אפיתי ככה, ויצא מעולה.במידה ולא כל הנוזלים נספגו ועבר בערך שעה אפשר להמשיך או שצריך להמתין שהנוזלים התיבשו?
במידה ולא כל הנוזלים נספגו ועבר בערך שעה אפשר להמשיך או שצריך להמתין שהנוזלים התיבשו?
@חדוי כנרת
אף פעם לא הכנתי את המתכון שלך,
3 ביצים, קצת פחות מים)
אולי לא הפחתת מספיק מים?אני אפיתי ככה, ויצא מעולה.
הפחתתי ממה שאת כתבת.אולי לא הפחתת מספיק מים?
הוסיפי את הביצים ערבבי, העבירי לתבנית והשאירי את האפיה למחר@חדוי כנרת וכל המבינים...
מה יקרה אם אני אשאיר את תערובת האטריות מבושלת עד הבוקר?
עדיף להוסיף את הביצים... עכשיו?
תודה רבה
סליחה על הבורות,4 כוס סוכר
1/2 כוס שמן
להמיס עד להשחמה, לכסות חלקית במכסה
זה רק טעות בציטוט,ציטטת אותי בטעות 4 כוסות סוכר,
כתבתי 3/4 כוס סוכר
צר לי...
יופי, נרגעתיזה רק טעות בציטוט,
ברור ששמתי 3/4 כוס..
זה בסדר גמור, המשיכי הלאה להרתיח עד שיימס ואז לפי ההוראותמי יודעת לומר לי
הכנתי את המתכון של הקוגל להשחים סוכר לקרמל ואז להוסיף את המים אבל מיד הסוכר נהפך לסוכריה קשה?
מה עושים מה לא טוב?
כמה זמן אופים בסיר? ועל כמה מעלות?בבקשה:
ירושלימ'ער קוגל
3/4 כוס סוכר
1/2 כוס שמן
להמיס עד להשחמה, לכסות חלקית במכסה ובזהירות ליצוק 7 כוסות מים-להביא לרתיחה.
להוסיף:
1 כף מלח
3 כפות סוכר
1 כפית פלפל שחור
ואז להכניס 1 חב' אטריות דקות (לא דקיקות) משובח יותר מתוצרת-אטריות של סבתא,
להרתיח 3 דק', לכבות את הלהבה, ולכסות הרמטית לכ-1/2 ש', עד ספיגת כל הנוזלים.
להוסיף 2 ביצים, לערבב מיד! כדי שלא תתבשלנה באטריות.
להעביר לתבנית ולאפות מכוסה בניר כסף כ-50 דק',
ליצוק 1/2 כוס מים רותחים ולאפות עוד 10 דק' לא מכוסה.
הערה:
ניתן לאפות בסיר -כמובן להוריד את הידיות.
בכל מקרה מומלץ להשהות כשעה לפני הפריסה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: