פרוגמטי
צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
פרסום וקופי
D I G I T A L
מטה למיגור יתשת.של מלמ"י?
מטה למיגור יתשת.של מלמ"י?
מצטרפת...אפשר לבקש פרקים יותר ארוכים?
אפשר לבקש פרקים יותר ארוכים?
אף פעם לא חשבתי שאקרא ל150 מילים - פרק... פשוט משתדלת להעלות כל פעם מה שיש...מצטרפת...
אוקי... אז אלו נשמעות לי כמו מילות המפתח של הסיפור. נשמע לי שכאן טמון המפתח לקשר בין אפריל, קוהנס, והעבר הרחוק.סימנים מסוימים
אני אבדוק עם ינואר ודצמבר את העניין...מה עם ינואר ושאר החברים מהפרקים הראשונים? רק למאי אכפת מאפריל, או שפספסתי משהו?
בעיקרון חשבתי כמוך, אבל נראה, זה עדיין פתוח...איזה קשר יש לאפריל עם יתר החדשים? הוא עובד עם מאי, ורק עם מאי. ככה זה אמור לעבוד, בחוליות, לא?
ואם הוא נעצר, מסתבר שיתר החברים תופסים ממנו מרחק, לא?
גם את צודקת.עובדה שהם באו להציל את ינואר, ככה שחברויות נושנות משחקות תפקיד.
ואיפה המשפחה שלהם, אני רוצה להבין.
ממתקן הכליאה.הם באו להציל את ינואר ממתקן הכליאה הממשלתי, או מהיתונשים?
את מתארת מערכת שלטון דיקטטורית בענין היתשת. ככה נתינים מתנהגים בדיקטטורה: מתרחקים מכל מי שהשלטון שם עליו עין. מעבר לכך, הכלים השלטוניים עלולים להוציא לעז על כל מי שהם חפצים בכך, וכך להסית נגדו. (עייני ערך רוסיה של סטאלין.)בעיקרון חשבתי כמוך, אבל נראה, זה עדיין פתוח...
נראה שבמקרה של ינואר, העוול היה כל כך מודגש והתירוצים הממשלתיים היו כל כך עלובים, עד שהחברים התגייסו בעדו למרות הדיקטטורה. זה קיים בהחלט, אבל זה מצב קיצוני מאד. וזה אומר על הסיפור כולו, שהמערכת הדיקטטורית פונה לכיוון כזה שהאזרחים יתקוממו נגדה, והיום הזה קרוב מתמיד.ממתקן הכליאה.
הם באו להציל את ינואר ממתקן הכליאה הממשלתי, או מהיתונשים?
למה אני לא הבנתי ככה?ממתקן הכליאה.
הוא סוכן יתואיש?"התפרצות יתשת בשכונה הסמוכה. הסוכנים שם נפצעו ואנחנו צריכים לשלוף אותם."
יתואיש.(יתונש או יתואיש?)
כלומר לפתוח אשכול בשם ציידי היתונשים - ללא קריאות ביניים, ולהעלות לשם את הסיפור מא' ועד ת'?הצעת ייעול: א. לפתוח אשכול נפרד עם כל הפרקים שהועלו כבר ולהמשיך להעלות שם פרקים חדשים בלבד (ללא תגובות), ולהעלות במקביל גם כאן את הפרקים החדשים (כדי שהתגובות יכתבו בסמיכות לפרק הנידון).
ב. לכתוב תקציר כמקובל בסיפורים בהמשכים במגזינים לטובת עצלים כמוני, ובנוסף הדבר מועיל לקוראים הוותיקים להבין מה עיקר ומה טפל בפרקים שעברו.
אני לא יודע אם מקובל, אבל תמיד יש פעם ראשונה...(באתגר ישנו נספח נלווה)כלומר לפתוח אשכול בשם ציידי היתונשים - ללא קריאות ביניים, ולהעלות לשם את הסיפור מא' ועד ת'?
זה מקובל דבר כזה?
לכן הוספתי את עניין המיקוד בעיקר.נראה לי שאם מעלים פרקים ברצף, אין כבר צורך בתקציר
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: