היה ברור לי שזאת התכנית המקורית.לגמרי עושה חשק... אולי באמת יש אופציה כזאת? (נשתמש בכל ענייני הרקע שלא כתבתי, רק קונפליקט חדש חסר לנו...)
בשביל מה יוצרים גיבור עם כוחות על, אם לא בשביל להשתמש בהם.
היה ברור לי שזאת התכנית המקורית.לגמרי עושה חשק... אולי באמת יש אופציה כזאת? (נשתמש בכל ענייני הרקע שלא כתבתי, רק קונפליקט חדש חסר לנו...)
חובבנית ואבדנו...אפשר הסבר מפורט יותר לסופרת חובבנית?
כן-כן-כן!לגמרי עושה חשק... אולי באמת יש אופציה כזאת? (נשתמש בכל ענייני הרקע שלא כתבתי, רק קונפליקט חדש חסר לנו...)
ומעבר לעיקרון...?לגבי חלק ב' - בעיקרון אין.
אני לא התחברתי לטענה הזו.האמת - יש את הבעיה שהעלה הניק @יואל ארלנגר - קקטוס בתחילת הסיפור: זו עלילה חסרת מקום. כדי לכתוב חלק ב' אני אהיה חייבת להלביש את העסק איפשהו על כדוה"א...
אוקי... צריך לארגן עצרת תפילה?והיה אם תנוח על הסופרת רוח ה', תוצת ההשראה ויעלה יש מאין חלק ב', אז יהיה.
6. האם יהיו יתונשים שיפחדו מדי לעבור את הטקס (בכל זאת, כפור ואש זה לא פיקניק), ויעדיפו להשאר ב"עולם הישן"?נשתמש בכל ענייני הרקע שלא כתבתי, רק קונפליקט חדש חסר לנו.
סו?והאמת - יש את הבעיה שהעלה הניק @יואל ארלנגר - קקטוס בתחילת הסיפור: זו עלילה חסרת מקום. כדי לכתוב חלק ב' אני אהיה חייבת להלביש את העסק איפשהו על כדוה"א...
אווווווווווווווורק דבר אחד קטן, דווקא בגלל כל היופי שמשתלב בסיפור מכל הכיוונים, האפילוג נגמר לי מהר מדי וטוב מדי וחד מדי.
אולי רק שתינו.אבל אולי זה רק אני.
רק דבר אחד קטן, דווקא בגלל כל היופי שמשתלב בסיפור מכל הכיוונים, האפילוג נגמר לי מהר מדי וטוב מדי וחד מדי.
מעניין, כי זה מה שכל כך אהבתי בסיום הזה.נגמר לי בזבנג וגמרנו, הרגשתי שמישהו הכריח את הסופרת הכבודה לסיים עניין בפרק וחצי, ולא- מוות בתליה. קראתי בנשימות קצרות, התחושה הייתה של- יאללה סיימו, סיימנו, סיימתי, סיום.
תודה על המחמאות, ולגבי זה... האמת שמראש תכננתי לגמור את הסיפור בתגלית המרעישה...אבל נגמר לי בזבנג וגמרנו, הרגשתי שמישהו הכריח את הסופרת הכבודה לסיים עניין בפרק וחצי, ולא- מוות בתליה. קראתי בנשימות קצרות, התחושה הייתה של- יאללה סיימו, סיימנו, סיימתי, סיום.
קלעת לעניין.זה הסתדר לי מצוין עם העלילה, כי עכשיו הגיבורים עוזבים את האקשן, והולכים להילחם בעזרת עורך דין ועניבות. אז ביי, להתראות. נדבר בפעם הבאה שישלפו פה אוזניות וישפכו קרח.
והנה ווידוי מאחורי הקלעים:גם הפרקים הראשונים היו מהירים בטירוף, והסוף פשוט מחזיר את הגיבורים לאותו קצב חיים.
פער הכתיבה הרציני שנוצר בין הסגנונות. משם השתדלתי לחזור לסגנון ההתחלתי
אפילוג:
"עשרים וארבע."
מאי התמתח על מזרונו ושלף אוזניה. "מה?"
אפריל כלא אנחה. "עשרים וארבע שעות נשארו עד לניסוי הכנפנאים של פארקר."
"לא ניסוי." דייק מאי במורת רוח. "הוא ישחזר את הטקס בדיוק לפי הספר."
עם שלושה מתנדבים ושלושים עיתונאים. אפריל נעץ מבט אפור בסורגי החלון.
שלושה חודשים עברו מאותו לילה הזוי. ועדת החקירה שהוקמה, הקפיאה את פעילות המטה למיגור יתשת לחצי שנה. קבלן הבניין של המרפאות, יחד עם אחראי הבטיחות של המחלקה הבטחונית, נתבעו על רשלנות חמורה. משפחות היתונשים שנפגעו מהמטה החלו בהתאגדות לתביעת פיצויים. ינואר הועבר משירות המטה לשירות הביון. פארקר הפך חביב התקשורת והצליח לקדם את משאת נפשו. ניסוי לשחזור טקס הפיכת היתונשים לכנפנאים. ביל היה המתנדב הראשון לניסוי שלו.
כולם יצאו מרוצים. אפילו אבא של אפריל, שהשיג עבורם את שני עורכי הדין הכי טובים בתחום.
אפריל הסב חצי מבט לעבר מאי. "אבא שלי הודיע לקוהנס שאני לא אוכל להגיע. הוא כנראה יבוא לבקר אותנו בעוד יומיים."
מאי תלה בו מבט חתום. שלף אוזניה. "מה?"
הוא האריך להעמיק לתוך פני חברו, חתום מבע. הם כבר ניהלו שיחה דומה בעבר. אז, היו שניהם סוכנים מצליחים עד עתיד מבטיח, ומצפון מוכחש. עכשיו ליבם נקי, ועתידם שונה לגמרי. 'לפחות חצי שנה בפנים.' הבטיח להם עורך הדין בפנים קודרות.'המלמ"י מפעיל לחץ עצום על המשפט שלכם.' ולמרות זאת.
"קרה משהו?" פיהק מאי לתוך מחשבותיו העליזות.
אפריל תלה עיניים בתקרה האפרפרה והבליע חיוך. "אפשר לומר שניצחנו."
[][][]
וואי וואי, איזה מחמאות, תודה לה' ותודה לך!ב"ה
וואו.
לא הייתי כאן בזמן כדי להגיב....
איזה סיום יפיפה!!!! סוגר קצוות ומשאיר מלא חומר לספר הבא...
כתבתי לך באחת ההודעות הראשונות של הסיפור, שזה נראה יונה ספיר (רק שהיא הגיבה חצי שעה לפניי...)
והסיום מחזיר אותי לאותה הרגשה.
של סיפור שבנוי ממש ממש טוב, מתוכנן כהלכה,
שמשאיר מקום להמשך, לא סוגר קצוות קיטשיים מידי אבל כן נותן איזושהי סגירת מעגל.
אליפות של סיפור.
זאת המחמאה הכי גדולה...מחכה להמשך הטרילוגיה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: