חלבי פסטה מוקרמת

שלחן עורך

מהמשתמשים המובילים!
פרסום וקופי
עריכה תורנית
חבילת פסטה מוכנה לפי הוראות יצרן (הכי כדאי פסטה פנה)

2 גביעי שמנת לבישול

50 גרם חמאה

1 בצל קצוץ

1 קופסה של פטריות חתוכות

3 כפות אבקת מרק פטריות

1/2 כפית אגוז מוסקט (לא חובה)

גבינה צהובה מגורדת

מעט גבינת מוצרלה מגורדת


אחרי שהפסטה מוכנה יש לצנן אותה למשך 15 דקות בטמפרטורת החדר.

בסיר בינוני עם מעט שמן מטגנים בצל קצוץ עד שהופך שקוף.

מעבירים ללהבה נמוכה ומוסיפים שמנת, חמאה,אגוז מוסקט ופטריות.

כשהחמאה נמסה והשמנת חמה מוסיפים את אבקת מרק הפטריות ומערבבים היטב למניעת גושים.

מסדרים את הפסטה בתבנית פיירקס גדולה (או תבנית חד פעמית לתנור).

שופכים את רוטב שמנת הפטריות על גבי הפסטה (חשוב לשפוך באופן אחיד).

מפזרים מעל לפסטה גבינה צהובה ומוצרלה, כמה שאוהבים.

מכניסים את הפסטה להקרמה בתנור על מצב גריל למשך 3-6 דקות, עד שהגבינה הופכת מוקרמת , מזהיבה ומבעבעת.

זהו, הפסטה שלכם מוקרמת וכל-כך טעימה, זהירות - הגבינה המוקרמת רותחת!
 

פטיפורית

משתמש מקצוען
הפקות ואירועים
פסטה מוקרמת
1 חב' פסטה - לבשל.
לרוטב:
2 בצלים
1 קופסת פטריות
לטגן. ואח"כ להוסיף:
1 שמנת מתוקה
2.5 כוסות חלב
5 כפות א. מרק פטריות
מעט פלפל שחור
להרתיח ולשפוך מעל הפסטה.
בתאבון!
 

REBEKA997

מהמשתמשים המובילים!
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
חיימשלי פסטה מוקרמת
אשרייך!
הביאו מתכונים אבל כמה דברים חשובים
כמה פחות שמן ויותר חמאה- הרי זה טעים
בצל סגול במקום בצל לבן אחד משבח
קצת יין לבן תמיד מקפיץ את הרמה
גבינת פרמז'ן (לאוכלי ההכשרים) מגורדת מלמעלה
להתפרע עם השום. אבקה, גבישים, חתיכות, מגורד, אל תמחקו את המיותר כי אין מיותר!
וכמובן שפטריות חיות הרבה יותר מקסים אבל כרצונך וכרצון מוצרייך שבבית
בתאבון,
ותשמרי לייייייי
 

הנחמדה

משתמש רשום
חיימשלי פסטה מוקרמת
אשרייך!
הביאו מתכונים אבל כמה דברים חשובים
כמה פחות שמן ויותר חמאה- הרי זה טעים
בצל סגול במקום בצל לבן אחד משבח
קצת יין לבן תמיד מקפיץ את הרמה
גבינת פרמז'ן (לאוכלי ההכשרים) מגורדת מלמעלה
להתפרע עם השום. אבקה, גבישים, חתיכות, מגורד, אל תמחקו את המיותר כי אין מיותר!
וכמובן שפטריות חיות הרבה יותר מקסים אבל כרצונך וכרצון מוצרייך שבבית
בתאבון,
ותשמרי לייייייי
וואו תודה על העצות!!
 

REBEKA997

מהמשתמשים המובילים!
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
בסיעתא דשמיא


יש אנשים שלא אוהבים...
מאמינה?

ואני גם אשמח למתכון בלי פטריות...
יש סיכוי?
לא מאמינההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה
באמת????
ופטריות?
איך אתם חיים אנשיםםםםם
בכולופן
פשוט תוריד.י את הפטריות ושים.י אבקת בצל במקום אבקת פטריות
 

כיסופים-סאונד ונגינה

משתמש מקצוען
פרסום וקופי
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
פשוט תוריד.י את הפטריות ושים.י אבקת בצל במקום אבקת פטריות
בסיעתא דשמיא

חח
אבקת בצל זה גם בצל...
רק אם ממש אין ברירה אני אשים..
אין ברירה?

אין מתכון משהו חלבי אחר?
בלי בצל ובלי פטריות?
הגזמתי בבקשה??
 

REBEKA997

מהמשתמשים המובילים!
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
בסיעתא דשמיא

חח
אבקת בצל זה גם בצל...
רק אם ממש אין ברירה אני אשים..
אין ברירה?

אין מתכון משהו חלבי אחר?
בלי בצל ובלי פטריות?
הגזמתי בבקשה??
להגזים
כבר הגזמתם עם חוסר האהבה למורי היסוד במטבח הטעים
אז רק להשקיע בתיבול
מלא שום (זה כן טוב?)
פלפל שחור ואפשר גם לבן קצת
אבקת מרק רק אם צריך (אני שונאת!)
לשחק,
 

נחמת שוטים

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
פרסום וקופי
בצל זה שדרוג מעולה לאוהבי הפיקנטי
אבל ממש לא חייב!
פסטה מוקרמת יוצאת מעולה
עם שמנת מתוקה (דווקא מתוקה ולא לבישול, אגב)
חמאה
א.מרק פטריות, מלח פלפל שחור ואגוז מוסקט(גם לא חובה)
גבינה צהובה
הפטריות הן למראה, יותר מהטעם.

בהצלחה!
 

shali

משתמש מקצוען
חבילת פסטה מוכנה לפי הוראות יצרן (הכי כדאי פסטה פנה)

2 גביעי שמנת לבישול

50 גרם חמאה

1 בצל קצוץ

1 קופסה של פטריות חתוכות

3 כפות אבקת מרק פטריות

1/2 כפית אגוז מוסקט (לא חובה)

גבינה צהובה מגורדת

מעט גבינת מוצרלה מגורדת


אחרי שהפסטה מוכנה יש לצנן אותה למשך 15 דקות בטמפרטורת החדר.

בסיר בינוני עם מעט שמן מטגנים בצל קצוץ עד שהופך שקוף.

מעבירים ללהבה נמוכה ומוסיפים שמנת, חמאה,אגוז מוסקט ופטריות.

כשהחמאה נמסה והשמנת חמה מוסיפים את אבקת מרק הפטריות ומערבבים היטב למניעת גושים.

מסדרים את הפסטה בתבנית פיירקס גדולה (או תבנית חד פעמית לתנור).

שופכים את רוטב שמנת הפטריות על גבי הפסטה (חשוב לשפוך באופן אחיד).

מפזרים מעל לפסטה גבינה צהובה ומוצרלה, כמה שאוהבים.

מכניסים את הפסטה להקרמה בתנור על מצב גריל למשך 3-6 דקות, עד שהגבינה הופכת מוקרמת , מזהיבה ומבעבעת.

זהו, הפסטה שלכם מוקרמת וכל-כך טעימה, זהירות - הגבינה המוקרמת רותחת!
שדרוג קטן
להוריד את האבקת מ.פטריות
ולהחליף לפטריות טריות
מקפיץ באלף רמות
 

ש.ב.ש

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
פסטה ערמונים טעימה בטירוף!!!(מעולה גם לניוקי)

המצרכים:
חבילת פסטה
2 שמנת מתוקה
2 חבילות ערמונים
כוס חלב
2 שקיות של אבקת מרק פטריות/3-4 כפות אבקת מרק פטריות
כוס חלב
קורט מלח

אופן ההכנה:
מבשלים את הפסטה
במקביל חותכים 2 חבילות ערמונים לחתיכות קטנות (לא לטחון! זה יצא עיסה...)
בסיר קטן מבשלים את השמנות והחלב עם הערמונים, א. פטריות ומעט מלח עד שמבעבע
מוסיפים לפסטה המבושלת
מעל הפסטה מומלץ להניח מיד גבינת צהובה שתימס- מוסיף מאד!
בתאבון!
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קלז

א עַל נַהֲרוֹת בָּבֶל שָׁם יָשַׁבְנוּ גַּם בָּכִינוּ בְּזָכְרֵנוּ אֶת צִיּוֹן:ב עַל עֲרָבִים בְּתוֹכָהּ תָּלִינוּ כִּנֹּרוֹתֵינוּ:ג כִּי שָׁם שְׁאֵלוּנוּ שׁוֹבֵינוּ דִּבְרֵי שִׁיר וְתוֹלָלֵינוּ שִׂמְחָה שִׁירוּ לָנוּ מִשִּׁיר צִיּוֹן:ד אֵיךְ נָשִׁיר אֶת שִׁיר יְהוָה עַל אַדְמַת נֵכָר:ה אִם אֶשְׁכָּחֵךְ יְרוּשָׁלִָם תִּשְׁכַּח יְמִינִי:ו תִּדְבַּק לְשׁוֹנִי לְחִכִּי אִם לֹא אֶזְכְּרֵכִי אִם לֹא אַעֲלֶה אֶת יְרוּשָׁלִַם עַל רֹאשׁ שִׂמְחָתִי:ז זְכֹר יְהוָה לִבְנֵי אֱדוֹם אֵת יוֹם יְרוּשָׁלִָם הָאֹמְרִים עָרוּ עָרוּ עַד הַיְסוֹד בָּהּ:ח בַּת בָּבֶל הַשְּׁדוּדָה אַשְׁרֵי שֶׁיְשַׁלֶּם לָךְ אֶת גְּמוּלֵךְ שֶׁגָּמַלְתְּ לָנוּ:ט אַשְׁרֵי שֶׁיֹּאחֵז וְנִפֵּץ אֶת עֹלָלַיִךְ אֶל הַסָּלַע:
נקרא  11  פעמים

לוח מודעות

למעלה