אם השאלה המנחה את האשכול הזה היא למה נקטו בסגר אם מספר המתים לא עלה באופן דרמטי אז כדאי להזכיר שגם אנשים שנשארו בחיים אחרי הקורונה נותרו עם נזקים.. והסגר בא להגן גם עליהם.
וגם מרמרת לתפארת של הציבוראנגליה במשך 6 שבועות, עם אותם תוצאות איומות. מהר מאוד ירדו מהרעיון והחליטו על הגבלות קשות. גם שם יש תוכנית רמזור לתפארת ושינויים מרחיקי לכת בכל אורח החיים.
ועל תמותת משנה לקורונה אף אחד לא מדבר פה.אם השאלה המנחה את האשכול הזה היא למה נקטו בסגר אם מספר המתים לא עלה באופן דרמטי אז כדאי להזכיר שגם אנשים שנשארו בחיים אחרי הקורונה נותרו עם נזקים.. והסגר בא להגן גם עליהם.
לבדוק האם באמת יש תמותה עודפת מהקורונה
כאן את כבר מרחיבה ומדייקת ולשם חתרתי.
משום מה לנו מותר לחפף לטעות וללמוד מטעויות.
לצוות הרפואי לא.
היו טעויות, למדו תוך כדי תנועה ועדיין לומדים ואין ספק שהסיכוי לטעות ולא להגיע לכל חולה עולה בהתמדה בהתאם לעומס.
אבל פה בפורום ואני כותבת זאת בכאב גדול ולא כלפייך היו הרבה שתיעלו זאת באופן אישי גורף ומחפיר נגד רופאים ועובדי סיעוד משל היו אנשי עוולה ולא עובדים במסירות נפש שחשופים בקו האש כל יום.
אפשר וצריך לדייק במילים, בטרמינולוגיה ובמסקנות לא רק כשמדברים על חרדים אלא גם על אוכלוסיות אחרות.
אין הנחתום מעיד על עיסתו אבל יש לי זכרון ממש ארוך וחבל שאתחיל לצטט לך זמירות קצת אחרות מאשכולות רבים.הדברים האלה נכתבו לא כדי לטעון שהרופאים לא עושים את מלאכתם נאמנה, אלא כדי להזכיר שהחולה לא נפטר מהקורונה, אלא מכל המצב הנלווה.
ההבדל הוא ששם מתמרמרים "אין אמון" בלה בלה בלהוגם מרמרת לתפארת של הציבור
כל נתוני התמותה מקורונה הם לאחר כל ההרחקות, מסכות, סגרים, מחלקות מבודדות, בידודים, הפסקות לימודים, צמצום חתונות, צמצום התקהלויות, וכל השאר.
אין הנחתום מעיד על עיסתו אבל יש לי זכרון ממש ארוך וחבל שאתחיל לצטט לך זמירות קצת אחרות מאשכולות רבים.
1. אי אפשר לחשב לפי זמן חלקי בלבד. במצב רגיל היו מגיעים לאוגוסט - אחרי חצי שנה פתוחה - למספרים קטסטרופליים, בכל קנה מידה. ככה התחילו אפילו את אוגוסט עם מספרים יחסית נמוכים.לכאורה, התמותה העיקרים מהקורונה היא באוגוסט, אחרי שכולם חגגו חופשי ביולי, ובספטמבר - אחרי חגיגות אוגוסט.
נכון שלבשו מסכות (חלקית), אבל היה אז חופש גדול, והארץ הייתה די פתוחה.
א. לצערי הן לא היו מועטות. אולי ההגדרה שלך למעט היא שונה.גם אני הייתי באשכולות רבים. הטענות על הצוות היו במיעוט ממש. תמיד דיברו על המצב שנוצר וגרם לצוות להיות במצב בלתי אפשרי. ותמיד היה צריך להזכיר שוב ושוב ושוב ושוב שלא באו לדבר סרה בצוות.
תסלח לי יונתן, אתה אדם אינטליגנטי, ואת הדעה שלך לא צריך בשביל דברים כאלו פשוטים.לדעתי הענייה אין מקום להשוות בין שפעת שמשתוללת ללא הגבלות וללא סגרים, לקורונה שמהרגע הראשון ננקטו נגדה צעדי סגר והגבלות מחמירות.
ובזאת סיימתי את הדיון כי הוא לא קשור לנושא האשכול.
ובכל מקרה, גם אם יש מישהו שמחליט להאשים את הצוות- עדיין זה לא הופך את המקרים למוות מקורונה.
רק על המשפטים המכאיבים הוא לא נפטר מקורונה אלא מהמצב הנלווה!!!
אבל הוא בא כאיש הרפואה ולא כאיש הדת.לא חושב. יש אנשים, למשל ברומא, שמפיצים בצורה המונית הרבה יותר דת שקרית הרבה יותר, ולא מחפשים שום סלע להתחבא.
זו דת, לא רפואה ובטח לא מדע
הם לא... הם מזכירים את ה'תחזיות השחורות' שלא התממשו ב''ה - ושואלים 'אז בשביל מה היינו בפסח בעוצר?'
הם בוחרים להתעלם מזה, וזו זכותם על פי כל דין
מזכירה לי כמה מפריעים לי הביטויים החדשים 'מאמינים בקורונה' 'לא מאמינים בקורונה'.אא"כ קורונה היא דת חדשה.
וההיי לייט: מת עם קורונה.מזכירה לי כמה מפריעים לי הביטויים החדשים 'מאמינים בקורונה' 'לא מאמינים בקורונה'.
מאמינים בדלקת גרון או לא מאמינים בדלקת גרון?
איך אומרים: כל אחד והאמונה שלו...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: