אפשר רק לשמוח מזה שאין היענות, כי היענות כמו כאן עלולה להיתדרדר למחיקת האשכול.כנראה טיימינג גרוע.
אני מנסה לדמיין לעצמי איך זה היה נראה האשכול הזה. והאם מישהו מבין חברי האשכול היה עוצם עיניים במשך כל תקופת קיום האשכול.אפשר רק לשמוח מזה שאין היענות, כי היענות כמו כאן עלולה להיתדרדר למחיקת האשכול.
חבל שאין פה בפורום קהילת סטטיסטיקאים שרק הם יכולים להגיב שם, ואז היו פותחים אשכול כזה שם והיה מתנהל על מי מנוחות.
אבל חולי סרטן מתחסנים משפעת!!! ואין להם איך להתחסן מקורונה. אין.אם מתי סרטן+קורונה נרשמים כ'קורונה', ומתי סרטן+שפעת נרשמים כ'סרטן', מקבלים עיוות של נתוני התמותה.
אבל לא זה נושא האשכול.
בטוח?אבל חולי סרטן מתחסנים משפעת!!!
מעניין. אני קראתי את ההודעות הפותחות של האשכול (שסטה לחלוטין, אגב), אמנם עם סימן שאלה בכתב אבל לא בעל פה. זאת אומרת, ראיתי אמירה, לא רק שאלה.מה שאותי 'משגע' במשך כל החודשים האחרונים, זה כשאנשים (לא כולל את רותי) זורקים נתונים לא נכונים או מפרשים להם משמעות לא נכונה - בלי לבדוק, בלי להתעמק, בלי לנסות לברר עם עצמם או עם אחרים, בלי לשים סימן שאלה בסוף הכתיבה שלהם, אלא כמה סימני קריאה שלא מבוססים על כלום!
מנטרות ללא כל כיסוי והבנה!
זאת אומרת, ראיתי אמירה, לא רק שאלה.
עכשיו מתחיל המבצע בקופ"ח לחיסון קבוצות בסיכון. לא זורקים עליהם כסף סתם.בטוח?
מי שאין לו מערכת חיסונית, יכול להתמודד מול שפעת חורפית נמוכה? אין לי מושג בזה. אני רק תמה
מסכימה איתך שבדרך כלל זה מותר. כאן ספציפית הוצגו נתונים ואמירה, נראה שבלי הרבה בדיקות, תוך נטילת סיכון שיהיו אנשים שיקבלו את האמירה והנתונים האלו כפשוטם.מותר גם אמירה, אם היא נראית לכותב/ת נכונה באמת, תוך רצון לדעת את האמת, ופתיחות לבחון גם דעות אחרות.
ממש לא.אבל חולי סרטן מתחסנים משפעת!!! ואין להם איך להתחסן מקורונה. אין.
ואגב, אולי כדאי להעלות פה נתונים כמה מתוך חולי הסרטן מחלימים ולא מתים מזה.
יש פה תחושה באשכולות כביכול כל מי שחלה בסרטן אחת דינו למות.
ההודעה הזו לוקה באד-הומינם. אד הומינם אינו מקובל עליי, כל עוד אני פה בזהות גלויה, ואת בוחרת לכתוב מניק בדוי.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: