דרוש מידע פטירות לפי שנים - שאלה לסטטיסטיקאים

מצב
הנושא נעול.

דיוק רב

משתמש מקצוען
עימוד ספרים
והנה קישור לאשכול שלי. בלי הרבה היענויות מהציבור, כנראה טיימינג גרוע.

מרובע

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
D I G I T A L
כנראה טיימינג גרוע.
אפשר רק לשמוח מזה שאין היענות, כי היענות כמו כאן עלולה להיתדרדר למחיקת האשכול.
חבל שאין פה בפורום קהילת סטטיסטיקאים שרק הם יכולים להגיב שם, ואז היו פותחים אשכול כזה שם והיה מתנהל על מי מנוחות.

דיוק רב

משתמש מקצוען
עימוד ספרים
אפשר רק לשמוח מזה שאין היענות, כי היענות כמו כאן עלולה להיתדרדר למחיקת האשכול.
חבל שאין פה בפורום קהילת סטטיסטיקאים שרק הם יכולים להגיב שם, ואז היו פותחים אשכול כזה שם והיה מתנהל על מי מנוחות.
אני מנסה לדמיין לעצמי איך זה היה נראה האשכול הזה. והאם מישהו מבין חברי האשכול היה עוצם עיניים במשך כל תקופת קיום האשכול.

דדד

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
אם מתי סרטן+קורונה נרשמים כ'קורונה', ומתי סרטן+שפעת נרשמים כ'סרטן', מקבלים עיוות של נתוני התמותה.
אבל לא זה נושא האשכול.
אבל חולי סרטן מתחסנים משפעת!!! ואין להם איך להתחסן מקורונה. אין.
ואגב, אולי כדאי להעלות פה נתונים כמה מתוך חולי הסרטן מחלימים ולא מתים מזה.
יש פה תחושה באשכולות כביכול כל מי שחלה בסרטן אחת דינו למות.

מקושקשת

משתמש צעיר
מה שאותי 'משגע' במשך כל החודשים האחרונים, זה כשאנשים (לא כולל את רותי) זורקים נתונים לא נכונים או מפרשים להם משמעות לא נכונה - בלי לבדוק, בלי להתעמק, בלי לנסות לברר עם עצמם או עם אחרים, בלי לשים סימן שאלה בסוף הכתיבה שלהם, אלא כמה סימני קריאה שלא מבוססים על כלום!
מנטרות ללא כל כיסוי והבנה!
מעניין. אני קראתי את ההודעות הפותחות של האשכול (שסטה לחלוטין, אגב), אמנם עם סימן שאלה בכתב אבל לא בעל פה. זאת אומרת, ראיתי אמירה, לא רק שאלה.
שמחה להבין שטעיתי.

מרחבית

משתמש מקצוען
זאת אומרת, ראיתי אמירה, לא רק שאלה.

מותר גם אמירה, אם היא נראית לכותב/ת נכונה באמת, תוך רצון לאמת, ופתיחות לבחון גם דעות אחרות.
בניגוד לאמירות שכל מטרתן לסמן עיגול סביב החץ שנעצו מלכתחילה, ותו לא. כגון חזרה אינסופית על מנטרה של איזה הזוי או בור בנושא, בלי להתייחס בצורה רצינית לכל הטיעונים והנתונים והמספרים והמחקרים שמביאים.

נערך לאחרונה ב:

דדד

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
בטוח?
מי שאין לו מערכת חיסונית, יכול להתמודד מול שפעת חורפית נמוכה? אין לי מושג בזה. אני רק תמה
עכשיו מתחיל המבצע בקופ"ח לחיסון קבוצות בסיכון. לא זורקים עליהם כסף סתם.

מקושקשת

משתמש צעיר
מותר גם אמירה, אם היא נראית לכותב/ת נכונה באמת, תוך רצון לדעת את האמת, ופתיחות לבחון גם דעות אחרות.
מסכימה איתך שבדרך כלל זה מותר. כאן ספציפית הוצגו נתונים ואמירה, נראה שבלי הרבה בדיקות, תוך נטילת סיכון שיהיו אנשים שיקבלו את האמירה והנתונים האלו כפשוטם.
ואפילו הזדמנות לקרוא את המסקנה אליה הגיעו כל דורשי האמת באשכול, לא תהיה להם, כי מי קורא את העמוד ה-17 (או ה-200, עדיין לא ידוע).

רצון לאמת זה נחמד, ובדרך כלל גם פתיחות לבחון דעות אחרות. לא נותן לגיטימציה לאמירות כאלו, בפורום כזה. לעניות דעתי.

נערך לאחרונה ב:

ש. צ. וינמן

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
עימוד ספרים
עריכה תורנית
אבל חולי סרטן מתחסנים משפעת!!! ואין להם איך להתחסן מקורונה. אין.
ואגב, אולי כדאי להעלות פה נתונים כמה מתוך חולי הסרטן מחלימים ולא מתים מזה.
יש פה תחושה באשכולות כביכול כל מי שחלה בסרטן אחת דינו למות.
ממש לא.
מכירה מקרוב. ב"ה עבר עליהם כשפעת קלילה.
לאחרונה היה מחקר שהוכיח שנכון שהם בדרגת סיכון גבוהה אך לא הם אלו שנמצאים בחזית. (למרות המערכת החיסונית המוחלשת שלהם)

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  105  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה