תיקוןאנטליאדאך?
אנטאלדיאך
תיקוןאנטליאדאך?
לא זו הסיבה שהחליטו שהוא בגדאבא של פדהאל החליט לא לבחור צד ולהשאר בשטח של איסתרק
במשמעות של אביר לא לבחור צד זו בגידה
שגיד תודה שלא תלו אותו
אז מה כן?לא זו הסיבה שהחליטו שהוא בגד
הוא לא בחר צדלא זו הסיבה שהחליטו שהוא בגד
נס שזה הספר האחרון ולא נצטרך לקרוא את השם הזה כל פרק מחדש...תיקון
אנטאלדיאך
אילו החלקים הכי יפים בספר, מה שהסופרים כותבים עליו...דרך אגב מיה כתבה בסוף הספר עוד יכתבו ספרים נוספים על הסדרה... משהו בסגנון הזה,
כוזר התאחדה והממלכה כבר לא נמצאת במבחן ככה שסדרת 'ממלכה במבחן' נגמרהדרך אגב מיה כתבה בסוף הספר עוד יכתבו ספרים נוספים על הסדרה... משהו בסגנון הזה,
היא לא התחייבה היא השאירה פתח לדמויות להמשיך להתקיים.דרך אגב מיה כתבה בסוף הספר עוד יכתבו ספרים נוספים על הסדרה... משהו בסגנון הזה,
הוא אחר לפתוח ועד אז הספיקו לשנות שם את התאריך וזה איכשהוא(לא זכור לי בדיוק)הוא לא בחר צד
כשהגיע שליח מהמלך הוא לא תכננן לפתוח את האיגרת
ואת זה הוא אמר לפדהאל שסיפר למחנך שלו
הוא מצא את האיגרת פתוחה ולא זכר מי פתח אותההוא אחר לפתוח ועד אז הספיקו לשנות שם את התאריך וזה איכשהוא(לא זכור לי בדיוק)
גרם שדיאלידאן הספיק לכבוש איזה גשר.
הוא לא ידע שזה מכתב דחוף ונראה לי שבעיקר על זה התערומת, למה הוא לא פתח מיד את המכתב,הוא מצא את האיגרת פתוחה ולא זכר מי פתח אותה
מאיפה המשפחה????שאלה לי: מה אתם אומרים על דיזר גלבוע
הוא בטח סבא של סבא של סבא של אייל גלבוע
אותו אופי?הוא בטח סבא של סבא של סבא של אייל גלבוע
אבל כשהוא ראה שהמכתב פתוח והחותמת שבורה הוא היה צריך ללכת לברר בצורה מדויקת והוא התעצל.הוא לא ידע שזה מכתב דחוף ונראה לי שבעיקר על זה התערומת, למה הוא לא פתח מיד את המכתב,
צודקת, גלבוע זה בטח משהו מעוברת למשפחה חצי כוזרית וחצי סולג'יאריתמאיפה המשפחה????
הוא חשב שהמשרת או אחד מבני הבית פתחו את המכתב, או הוא בעצמו ובגלל העומס והבלגן הוא עוד לא קרא את המכתב,אבל כשהוא ראה שהמכתב פתוח והחותמת שבורה הוא היה צריך ללכת לברר בצורה מדויקת והוא התעצל.
אבל מי אמר שזו המשפחה שלו???צודקת, גלבוע זה בטח משהו מעוברת למשפחה חצי כוזרית וחצי סולג'יארית
ברור כשמש!אבל מי אמר שזו המשפחה שלו???
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: