גם מעצבןודרך אגב בכלל אל היה כתוב איך חטפו את רעואל מהארמון? מי עשה את זה? כוכ'
קשה לי לחשוב את זההוא פשוט התנהג בראש קטן,
גם עם חיילי דיאלידאן וגם עם האנשים של איסתרק ובגלל ההתנהגות הזו מתו הרבה לוחמים ואיבדו גשר חשוב
חוץ מהשם הארוך והלא נקלט שהיא דפקה לפדהאל בסוף הספרהספר הזה דיי קל. (הקודמים הרבה יותר מורכבים ומסובכים)
גם השמות הרבה יותר קלים לזכירה.
נודע לו בכלל?איך נודע לאיסתרק על יקוואל? למה לא היה כתוב איך הגיב? הצטער? כעס? וכו'
אולה אמר לו ממש בסוף הספראיך נודע לאיסתרק על יקוואל? למה לא היה כתוב איך הגיב? הצטער? כעס? וכו'
קוטל הנחשחוץ מהשם הארוך והלא נקלט שהיא דפקה לפדהאל בסוף הספר
אולה אמר לו.איך נודע לאיסתרק על יקוואל? למה לא היה כתוב איך הגיב? הצטער? כעס? וכו'
תנסי בכוזריתקוטל הנחש
"פטרי" ל"אבא", לא לקוח מלטינית?חוץ מהשם הארוך והלא נקלט שהיא דפקה לפדהאל בסוף הספר
איך נודע לאיסתרק על יקוואל? למה לא היה כתוב איך הגיב? הצטער? כעס? וכו'
המשרת של דיזר סיפר לדיזר שהעביר לאיסתרקאולה אמר לו ממש בסוף הספר
מתי? איפה זה קרה בסיפור?אולה אמר לו.
בתחילת הספר זה גם נרמז, שהוא מרגיש שאולה מסתיר ממנו משהו
אנטליאדאך?תנסי בכוזרית
זה לא!מתי? איפה זה קרה בסיפור?
נכון לא קלטתי איפה פיספסתי את הקטע הזה שאולה מספר... ומתי אולה נפגש בכלל עם איסתרק בסוף הספר...זה לא!
בתחילת הסיפור איסתרק מרגיש שאולה מסתיר משהו
בסוף הספר המלך מספר לאולה שדיזר סיפר לו
אני הבנתי שהחבורה של טורס עשתה את זהודרך אגב בכלל לא היה כתוב איך חטפו את רעואל מהארמון? מי עשה את זה? וכ'ו
איך?אני הבנתי שהחבורה של טורס עשתה את זה
אני הבנתי שהחבורה של טורס עשתה את זה
יהוידע נראה ליאחת לעמרם, השניה בטח למישהו עם שם מוזר אם אני לא זוכרת....
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: