זה 866 עמודים!וזה עוד אחרי שקראת את הספר
כדי לזכור באמת את כל הפרטים צריך לקרוא לעומק לפחות 4-5 פעמים
זה 866 עמודים!וזה עוד אחרי שקראת את הספר
זה הכל?!זה 866 עמודים!
זהו, שלכן אני אף פעם לא מסתדרת עם הספרים האלה,רק שזה לא לקרא, זה ללמוד
כי זה חתיכת משפחולוגיה ועם שמות מעניינים ולא הכי זכירים
המכורים באמת זוכרים הכול.זהו, שלכן אני אף פעם לא מסתדרת עם הספרים האלה,
זה לא ספר שקוראים בשביל לנווח בסוף יום,
צריך להחזיק ראש בכל הדמויות והשמות-
איך אתם זוכרים את כל הדמויות מהספרים הקודמים? עברו כבר הרבה שנים...
קראתם עכשיו שוב את כל הספרים?
גם, וגם יש מאחורה מן מילון עם הסבר על כל דמות.איך אתם זוכרים את כל הדמויות מהספרים הקודמים? עברו כבר הרבה שנים...
קיטוטית?תנסי ותחזרי להגיד לי אם את יודעת איזה צמח השתמשה הזקנה כדי לרפא את פצעו של קנז בספר איסתרק, לדוגמא.
סידאר, נכון?המכורים באמת זוכרים הכול.
את השמות, הרחובות, המשפחולוגיה וקווי העלילות הקטנים ביותר.
אצלינו בבית יכולים להערך לפעמים וויכוחים האם צוטט כך או אחרת ומי בדיוק אמר את המשפט המדהים הזה.
לא נגיד מי מנצח...
הסוד זאת לא גאונות או זיכרון מדהים, פשוט אהבה אמיתית לסדרה וקריאה חוזרת ונשנית של קטעים מהספרים.
תנסי ותחזרי להגיד לי אם את יודעת איזה צמח השתמשה הזקנה כדי לרפא את פצעו של קנז בספר איסתרק, לדוגמא.
נראה לי גם וגםסידאר, נכון?
או שזה ממהללאל?
אחד הוא אמר שכבר מרח, וביקש את השני.נראה לי גם וגם
אולה הגיע דיי מהר עם תגבור.תמיהה אחרת שיש לי, היא איך פאר הצליח להשליט ככה מהר את מלכותו של איסתרק באלקן? הרי באלקן היו מאות או אלפי נאמנים ליוסף, שלא לדבר על אדוניה ובניו, איך כולם הניחו ככה את חרבותיהם ונתנו לקבוצה של כמה אנשים בודדים את השלטון??
הספר הזה דיי קל. (הקודמים הרבה יותר מורכבים ומסובכים)כדי לזכור באמת את כל הפרטים צריך לקרוא לעומק לפחות 4-5 פעמים
קוראים אותם סתם ביום יום, פרק פה פרק שם ולפעמים מתיישבים על הספר מההתחלה!איך אתם זוכרים את כל הדמויות מהספרים הקודמים? עברו כבר הרבה שנים...
אפילו לא זוכרת קטע כזה כמובן,תנסי ותחזרי להגיד לי אם את יודעת איזה צמח השתמשה הזקנה כדי לרפא את פצעו של קנז בספר איסתרק, לדוגמא.
יפה מאד!קיטוטית?
גם!סידאר, נכון?
והנה המומחים שלנונראה לי גם וגם
סידאר זה התרופה לכל הפצעים העמוקים בסדרה , לא דווקא שםנראה לי גם וגם
ולמה שלא יוכל? הוא מעל גיל 13 בשלב הזה אני חושבת.תגידו, רק לי מפריעה השאלה איך הנסיך מיכאל יכל לסדר קידושין לאיסתרק?
למה מפריע? הוא המסדר ועוד 2 עדים לא משפחה, לא מכירה הלכות אבל נראה בסדר....תגידו, רק לי מפריעה השאלה איך הנסיך מיכאל יכל לסדר קידושין לאיסתרק?
[זה בספר איסתרק]
טעותיפה מאד!
למה? מסדר קידושין צריך להיות מעל בר-מצווה?ולמה שלא יוכל? הוא מעל גיל 13 בשלב הזה אני חושבת.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: