טויב אם את כל כך רוצהתכבוד הזהכתוב ששאול מת.
יאלה ניצחת
מה את רוצה כפרס?
שאני אתן לך שכויח? יאלהה
טויב אם את כל כך רוצהתכבוד הזהכתוב ששאול מת.
מזל שאת לא אונמר כי מי היה מתחתן עם אולה במקומה...אויש אולה הזה קרציה במקום לתת לאנשים לשבת שבעה ולהחליט בעצמם מה הם עושים עם הידיעה על המוות
הוא מקבל החלטות על דעת עצמו
אני במקום אונמאר הייתי נכנסת למשבר רציני בזוגיות על זה שהוא הסתיר מידע כזה
חצוףףף
כן שמתי לב שממש התבאסת על אולה.. חחאויש אולה הזה קרציה במקום לתת לאנשים לשבת שבעה ולהחליט בעצמם מה הם עושים עם הידיעה על המוות
הוא מקבל החלטות על דעת עצמו
אני במקום אונמאר הייתי נכנסת למשבר רציני בזוגיות על זה שהוא הסתיר מידע כזה
חצוףףף
זה לא שהם אזלו הן נמצאות בעיקר ברקע כדי לגייס אותן להפגנת מטאטאיםכרגע מלאי הבנות בכוזר אזל
תיארתי לעצמי שהוא מת אבל חשבתי שזה יהיה כתוב
עמוד 848 למטה-849 למעלה...
שאלה מעולה!מה הדמות שהכי התחברתם אליהם בסדרה?
אלרון ושלוואןמה הדמות שהכי התחברתם אליהם בסדרה?
בכל הסדרהשאלה מעולה!
בכל הסדרה או רק בפדהאל?
ואו יש לי כמה קשה לבחורבכל הסדרה
אני גם התחברתי לכלב חבל שהיא(מיה קינן) העלימה אותו במהללאל,יוזבד ופדהאלואו יש לי כמה קשה לבחור
אנומאר הדמות הנשית הכי חזקה שמה בעיני
שלואן
כלב
איסתרק בגרסא הראשונית בלבד חחח
זהו לבינתים
לדעתי גם בסופיתאיסתרק בגרסא הראשונית בלבד חחח
לא אהבתי את שלוואן כל כך אני הכי אהבתי את מהללאל וכמובן את יוסף דיאלידאן חחחחחחחמהללאל. (בספר מהללאל ומה שעבר ועיצב את עצמו)
אלרון,(שעוקצני נולד ועוקצני ימות) אונמר! איסתרק, מיכאל(האנונימי..)טורנאל, נאיתן, אולה(הישר, ההגון והכנה שבספר מהללאל)
קנז.., שלוואן גם בסדר, גם שאול היה סביר עד שהסתובב לו המוח.
וואו עד כמה שהדמויות בסדרה עשויות טוב.! כל דמויות בנויה לחלוטין ונותנת לך את האפשרות גם לא להסכים איתה...
אני היחידה שלא התחברה למהללאל? (הדמות)
תודה שהחזרת לי את הרגשת השפיות!וסורי, אבל על מהללאל לא עפתי
חח... כל אחד ומה שהוא אוהבתודה שהחזרת לי את הרגשת השפיות!
יש עוד אחת בעם ישראל שלא התחברה לדמות!
אני כבר לא לבד בפינת החשיבה!
עזבי, הוא מגניב בלי קשר לבחירות שלובנוגע לשלוואן, הגיוני כי בסופו של דבר הוא בחר מחוסר ברירה, כי דחפו אותו לקיר
לא החלטתי עדיין לגביו (כמו על פדאהל)... אולי צריכה לקרוא עליו שוב...עזבי, הוא מגניב בלי קשר לבחירות שלו
לאאא!אני היחידה שלא התחברה למהללאל? (הדמות)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: