גברים בני שלושים? כנראה משהו נדירמאיפה את לוקחת את זה?
אני דווקא שמתי לב שממלכה במבחן היתה להיט מגיל 14-15 ועד 30+
לפחות בסביבה שלי
גברים בני שלושים? כנראה משהו נדירמאיפה את לוקחת את זה?
אני דווקא שמתי לב שממלכה במבחן היתה להיט מגיל 14-15 ועד 30+
לפחות בסביבה שלי
אהההאלרון השדכן, החתן והכלה הם מנרם בנטיליאן ורנה חמות המלך
ואני מכירה הרבה יותר..מכירה גם בני 19 שקוראים את זה...
לא מוגזם????ואני מכירה הרבה יותר..
אצלינו הספר מעניין בני 26+
אצל בנות יותרבני ה - 17 18
אבא שלי אומר שהשם איסתרק כנראה מגיע מהשם העתיק איסתרוק, שם יהודי ואולי גם גוי שהיה נפוץ בפרובנס ובצפון ספרד. הוא אפילו מצא לי מקור היסטורי, היה חכם ששמו(כנויו- כלומר הלועזי) היה דון איסתרוק מהעיר לוניל (lunelle- ירח קטן) בפרובנס לכן כונה "הירחי".אלרון זה שם משפחה
שמעתי פעם שאיסתרק זה עיוות של יצחק
ויש כמובן את השמות התנכיים כמו- יוזבד, מהללאל, קנז וכו'
מענין אותי מאיפה שלוואן הגיע
זה בדיוק מה שאמרתיאצל בנות יותר
כתבתי רוב עושרו... נגד עין הרע..לאלרון יש 853 פאררך בדיוק
אני התלוננתי קשות!!!מעניין שאף אחד עוד לא התלונן שלא היה מתואר הקשר בין מיכאל לבית הביואר למיכאל לבית מקאן
לכאורה הם יכלו להיות חברים מאוד מאוד טובים ולעזור יחד לאיסתרק.
רק שלא מתואר שום קשר בין אף אחת מהדמויות הישנות והטובות
אני דווקא חושבת שלמרות הדימיון החיצוני הם ממש שונים באופיכתבתי רוב עושרו... נגד עין הרע..
אני התלוננתי קשות!!!
(כבר בביקורת על יוזבד תהיתי האם היא תייצר כזה שיח.... )
הם אמורים להיות מאוד דומים..
בסוף הם נולדו באותו יום, אותו שם, שניהם לא עברו ילדות קלה... (כן, גם אח מתנכר זה לא קל....)
בקיצור, היה קשה כנראה ליצור שיח בין שתי דמויות כמעט זהות ולייצר לכל אחת מאפיינים והדגשים משלה
למה נסחפתי?חחחח ניסחפת
ולכן ממש חבל שהיא לא הביאה שיח ביניהםאני דווקא חושבת שלמרות הדימיון החיצוני הם ממש שונים באופי
אמנם לא יצא לנו להכיר את מיכאל יותר מדי, אבל הוא בכל זאת עשה עלי רושם אחר לגמרי ממהללאל
אם כבר הזכרנו פאררך, מישהו יודע כמה השער היציג שלו בימינו? לא הצלחתי לברר, מאיזה כיוון שלא בדקתי... רוצה ללכת לציינג' להחליף את השקלים בפארככים, ומפחדת שירמו אותילאלרון יש 853 פאררך בדיוק
יואו חבל שלא הצעת לה את זהולכן ממש חבל שהיא לא הביאה שיח ביניהם
במקום דיזר וטורנאל הייתה לוקחת את מהללאל ומיכאל.. היה יכול להיות יותר מוצלח..
השם משפחה של טורנאל זה מדיאןבסטיאן, מנרם, משה ,לא זוכרת שם לא שגרתי והוא אציל, אולה
מי הן עלמות החן הללו?אני אדבר עם קיילא, אולי היא תסכים לעשות את העבודה בפחות כסף (אבל הוא יצטרך לחכות עד שתיקתק תהיה כלה).
מה שנכון נכון- סיפור של דבורי רנד שמתפרסם בבתוך המשפחה.מי הן עלמות החן הללו?
למה מוגזם???לא מוגזם????
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: