אלרון השדכן, החתן והכלה הם מנרם בנטיליאן ורנה חמות המלךבאמת זה מפליא שאלרון התחתן עם רנה, לא?
רנה אמורה להיות לפחות בת חמישים, נכון? אלרון בן 30 בערך...
לא מוזר?
אלרון השדכן, החתן והכלה הם מנרם בנטיליאן ורנה חמות המלךבאמת זה מפליא שאלרון התחתן עם רנה, לא?
רנה אמורה להיות לפחות בת חמישים, נכון? אלרון בן 30 בערך...
לא מוזר?
יבשות כמו צנון?
לאפי העזה לחבק את ליאה דיאלידאן המלכה לשעבר ואפילו לומר לה שהיא אוהבת אותה
ילדה אמיצה ומלאת רגש! כלילת המעלות! כפתור ופרח!
אל תורידי לי את השידוך! תראו שהשידוך בין אלרון ללאפי יצא ואני אקבל 1000 פאררך דמי שדכנות
לאלרון יש 853 פאררך בדיוקאל תורידי לי את השידוך! תראו שהשידוך בין אלרון ללאפי יצא ואני אקבל 1000 פאררך דמי שדכנות
תראי הוא באמת רווק מזדקן, תהיה לי הרבה עבודה בשביל לשכנע עלמה צעירה זו או אחרתאין בספר מישהי מספיק משופשפת וצינית בשבילו
חשבתי שזה המס שעליו לשלם והכסף שיש לו הוא כפול עשר משומת המס שלו, כך יוצא שהארמון רצה לשלם לו 8530 פאררכיםלאלרון יש 853 פאררך בדיוק
אויש אל תכניסי אותה לסיפוראני אדבר עם קיילא, אולי היא תסכים לעשות את העבודה בפחות כסף (אבל הוא יצטרך לחכות עד שתיקתק תהיה כלה).
באמת לא הבנתי את זה, למה הארמון צריך לשלם לו כסף?חשבתי שזה המס שעליו לשלם והכסף שיש לו הוא כפול עשר משומת המס שלו, כך יוצא שהארמון רצה לשלם לו 8530 פאררכים
כך הכן מיה סברה, אבל המציאות מוכיחה שקהל ממלכה במבחן הוא בעיקר נשים, וביננו בני ה - 17 18 מתעניינים בעיקר בדברים אחרים...מיה וסברת שקהל היעד שלה
הוא בעיקר גברים
חחחח ניסחפתלדעתי 'אן' זה 'איש' בכוזרית (אם לפדהאל היו קוראים בסוף 'איש הציפור' בטח גם זה היה נגמר ב'אן'...)
חחחמחיר הנייר עלה בשנה האחרונה בכמעט 100%
וזה היה צפוי שמחיר הספרים יעלו גם.
תהיתי לעצמי בחודש אב כמה יאמירו מחירי הספרים שנקנה בחודש תשרי
אבל לשמחתי המחיר נותר נמוך משחשבתי
בחודש ניסן המחיר ההתחלתי של הספרים התחיל ב60 ורק 2 עלו 79
אז גם כעת בחודש תשרי המחיר ההתחלתי היה 65 2 ספרים ב79 ואחד ב89
לדעתי פשוט לא הספקנו להכיר את הנסיך מיכאלמעניין שאף אחד עוד לא התלונן שלא היה מתואר הקשר בין מיכאל לבית הביואר למיכאל לבית מקאן
לכאורה הם יכלו להיות חברים מאוד מאוד טובים ולעזור יחד לאיסתרק.
רק שלא מתואר שום קשר בין אף אחת מהדמויות הישנות והטובות
היום את צודקתכך הכן מיה סברה, אבל המציאות מוכיחה שקהל ממלכה במבחן הוא בעיקר נשים, וביננו בני ה - 17 18 מתעניינים בעיקר בדברים אחרים...
לאיזו סדרה כוונתך? במחילההיום את צודקת
אבל כשאיסתרק ומהללאל יצאו, הם היו הסידרה החמה של הנוער
הסידרה שכבשה את הנוער היום יצאה אחר כך
מרגל להשכרה מן הסתםלאיזו סדרה כוונתך? במחילה
אם כך, אז רק קצת לאינטליג'נט: מרגל להשכרה להיט אצל בני השתים עשרה מקסימוםמרגל להשכרה מן הסתם
מאיפה את לוקחת את זה?וממלכה במבחן לא הייתה להיט אצל בני ה - 17 18 מעולם
מכירה גם בני 19 שקוראים את זה...אם כך, אז רק קצת לאינטליג'נט: מרגל להשכרה להיט אצל בני השתים עשרה מקסימום
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: