יפה!!השם משפחה של טורנאל זה מדיאן
טוב, בכל זאת קראתי את פדהאל רק פעם אחת + רפרופים
תבחנו אותי אל איסתרק או מהללאל ושם זה נראה לי יצליח
יפה!!השם משפחה של טורנאל זה מדיאן
כנל!!!!יפה!!
טוב, בכל זאת קראתי את פדהאל רק פעם אחת + רפרופים
תבחנו אותי אל איסתרק או מהללאל ושם זה נראה לי יצליח
הוא גם מזהיר את אלרון או פדהאל לא לסיים את המשפט שהוא בא לומראין לי כוח לחזור ולחפש את הדיון על קריאת המחשבות של טורנאל בשביל לצטט או לתייג את הניקים הרלוונטיים,
אבל רפרפתי היום שוב על הספר,
ונתקלתי בשני מקרים שמעידים על קריאת מחשבות ברורה.
1. בדרכם של איסתרק, אלרון וטורנאל לאלקן, איסתרק חושב משהו שנגמר ב"לא קיים", וטורנאל עונה לו "קיים".
2. בעמוד שאחרי אלרון מגיב להרהוריו של איסתרק, ואיסתרק חושב משהו כמו: "האם גם אלרון קורא מחשבות"
אז ניצחתי בדיון
אסתרקמי אמר למי:
"המברך יתברך מאוצר מתנות חינם"
אבל בבקשה תני ליקוואל יותר כבוד מהשניים ורבע משפטים שפרגנו לו בפדהאלטוב, יש לי איזה משהו. מקווה שיהיה לי זמן לכתוב את זה ומהר.
אם אני אזכיר אותו בכלל...אבל בבקשה תני ליקוואל יותר כבוד מהשניים ורבע משפטים שפרגנו לו בפדהאל
הייתי בטוחה שהיא תכתוב שאולה מספר למהללאל ומהללאל מספר את זה לאיסתרק עם המילים שאיסתרק אמר לואם אני אזכיר אותו בכלל...
[אני מוכנה לכתוב קטע שהוא חוזר לארמון ומבקש סליחה מאיסתרק במקום].
לא הייתי רוצה להיות בחדר כשלמהללאל נודע שיקוואל מת.הייתי בטוחה שהיא תכתוב שאולה מספר למהללאל ומהללאל מספר את זה לאיסתרק עם המילים שאיסתרק אמר לו
קודם:
משהו כזה...
יקוואל שוכב יחף מעוטר בעפר ומייחל לסליחת מלכו. להגיע לכאן לצערי הוא כבר לא...
לכן לא פירגנו לך את הכבודלא הייתי רוצה להיות בחדר כשלמהללאל נודע שיקוואל מת.
כנל[אני לא סובלת את יקוואל. במיוחד שהוא הבטיח למהללאל ולא קיים...]
אבל כן יש לי דימיון איך זה היה נראה...לכן לא פירגנו לך את הכבוד
למה????????? הוא הילד/ בחור הכי חמוד בסדרה![אני לא סובלת את יקוואל. במיוחד שהוא הבטיח למהללאל ולא קיים...]
הילד הכי חמוד זה רעואל הבן של איסתרק!!למה????????? הוא הילד/ בחור הכי חמוד בסדרה!
והוא הבטיח למהללאל אבל בסוף נשבר!
מפרולוג אחד אי אפשר להכיר אותו... הוא חמוד כי הוא הכי קטן בסיפור...הילד הכי חמוד זה רעואל הבן של איסתרק!!
יש קצת יותר מפרולוג אחד...מפרולוג אחד אי אפשר להכיר אותו... הוא חמוד כי הוא הכי קטן בסיפור...
אוהו! לא זכור לי אותו ביוזבד...יש קצת יותר מפרולוג אחד...
הוא מתואר גם ביוזבד.
את מכירה אותו?רעואל הבן של איסתרק
הספקת להכיר אותו שאת אומרת שהוא הכי חמוד? הילד הכי חמוד זה רעואל הבן של איסתרק!!
אין לי בעיה עם זה שהוא נשבר, יש לי בעיה עם זה שלא אכפת לו שהוא נשבר.
זה כבר דמיון מפותחהספקת להכיר אותו שאת אומרת שהוא הכי חמוד?
אולי תעשי שאיסתרק מודיע למיכאל? חייב דו שיח בין שניהםטוב, יש לי איזה משהו. מקווה שיהיה לי זמן לכתוב את זה ומהר.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: