זה הדבר היחיד שאהבתי בספר,לא הציק לכם ששאול נהיה ממש מפלצתי? בעיקר בסופו של הספר לפחות על פי דעתי
שנאתי את שאול כבר ביוזבד.
זה הדבר היחיד שאהבתי בספר,לא הציק לכם ששאול נהיה ממש מפלצתי? בעיקר בסופו של הספר לפחות על פי דעתי
קצת, אבל זה המסר מה שתאוה קנאה וכבוד גורמים לבנ"א (כמובן במוקצן)לא הציק לכם ששאול נהיה ממש מפלצתי? בעיקר בסופו של הספר לפחות על פי דעתי
לדעתי לא, אם תקראי את יוזבד שוב, תראי שכבר ביוזבד הדמות שלו מתאימה להמשך, כן, גם שם הוא קנאי לא קטן שמסווה את רגשותיו בדאגה לאמו, אבל תכלס, השינוי שהוא עבר מתאים למה שמתואר בהמשך הספר ולמסקנות אליהם מגיע יוזבד.לא הציק לכם ששאול נהיה ממש מפלצתי? בעיקר בסופו של הספר לפחות על פי דעתי
אז זה הופך את יוזבד לנוראנורא תמים ואפילו קצת טמבל - מה שהוא לא, כי אם לא, אז הוא היה צריך לשים לב לזה כבר מזמןןלדעתי לא, אם תקראי את יוזבד שוב, תראי שכבר ביוזבד הדמות שלו מתאימה להמשך, כן, גם שם הוא קנאי לא קטן שמסווה את רגשותיו בדאגה לאמו, אבל תכלס, השינוי שהוא עבר מתאים למה שמתואר בהמשך הספר ולמסקנות אליהם מגיע יוזבד.
אפשר לומר את זה על כל הסדרהאי לכך כל תוכן הספר שיכול היה להיכנס ברווח בחמישה עמודים, התפרס על פני כמעט 900 עמודים.
יוזבד באמת קצת תמים שבטוח בטוב לבו של כל העולם,אז זה הופך את יוזבד לנוראנורא תמים ואפילו קצת טמבל - מה שהוא לא, כי אם לא, אז הוא היה צריך לשים לב לזה כבר מזמןן
תזכירו לי מי זה שאול?לא הציק לכם ששאול נהיה ממש מפלצתי?
זהו, שאני מדגישה שכן אהבתי את הקודמים, במיוחד את איסתרק ומהללאל, אצלם לא הרגשתי מריחה.אפשר לומר את זה על כל הסדרה
בנדוד של יוזבדתזכירו לי מי זה שאול?
הוא קראי???בנדוד של יוזבד
שאול בנטיליאן- בן דוד של יוזבד, משורר ותמים קצתתזכירו לי מי זה שאול?
גם אני!! משורר מעצבן שכל הזמן דוחף את יוזבד לעשות דברים במקום לעשות אותם בעצמו, חוץ מזה שהוא האמין לאיזה בן דוד שני שלו שמשפחתו איבדה את המלוכה בכוח ובמקום לחקור אם זה אמיתי הוא סיבך את יוזבד.שנאתי את שאול כבר ביוזבד.
כן.לא קראת פדהאל, נכון?
רואיםכן.
מחכה בסבלנות שמישהו ישאיל לי אותו... אבל עשו לי ספוילרים עליו...
תכל'ס רק בגללם אני רוצה לקרוא אותו
נערים שלא היו מסלתה ושמנה של כוזר, וגם לא עתידים להיות (חוץ מפדהאל שנהיה אביר), ובכל זאת התעלו מעל הרגשות וההתחיבויות האחרות שלהם ועשו את הדברים הנכונים.זהו, שאני מדגישה שכן אהבתי את הקודמים, במיוחד את איסתרק ומהללאל, אצלם לא הרגשתי מריחה.
יוזבד היה די מרוח, אבל עוד היה שם עניין יחסית.
וכאן? מה קראתי? על מספר נערים שמסתובבים בכוזר, פוגשים במלך המשוטט לו ברחובות ועוזרים לו לחפש את ילדו.
(הייתי עדינה...)
עם מי?והשידוך של אלרון... חחחח
ואביהוד - ממש התחברתי לדמות שלו, בעיקר מרחמים, חבל רק שהיא לא סידרה לו איזה הפי אנד
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ר'
קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ: