(למה הוא לא נפתח בכלל ב'חכמת'?)
אתה נכנס לפרטי הדינים וזה מצוייןעזב תעזב עימו זה רק בפריקה וטעינה על החמור שלו
לא מדברת על מצב מיוחדאשה נשואה תעמוד
אני לא יודעת אם יש פה מקום לפגיעה,נראה שנורא נפגעת סליחה לא זו הייתה כוונתי ...
אני חושבת שגם במקומות הלימוד צריך לתת את הדעת לנושא ויש לו מספיק חשיבות זה הכל...
(וגם ציינתי שיש קשר (האמהות הקדושות) בין חסד (ודרך ארץ ) לצניעות לדוגמא ראי ערך רבקה אימנו...)
יצא לי לפני כמה חודשים להתקל גם (בסיטואציה אחרת) בקבוצת בנות מהסמינר הזה. לא הכרתי אותו קודם לכן, אבל הוקסמתי מהן! החינוך, מהעדינות, מהאצילות!אשרי ההורים והמחנכים שלכן (סמינר שרייבר! כך התברר בהמשך הנסיעה...)
טרחתם לציין שהילד חילוני.אז שאלו סבי- ואם לא היה לכם מבצע עכשיו בבית הספר, היית קם לי באוטובוס?
ענה לו ילד החמד - לא!
כל חינוך מתחיל ככה. ואחרי הפעולות נמשכים הלבבות.טרחתם לציין שהילד חילוני.
לצערי,
גם בחיידרים היום מחנכים בשיטת המבצעים,
ורק לכבוד המבצע הילדים מקיימים ועושים חסד.
הבעיה הזאת היא שורשית.
אולי הנה השנקל לי בכל אופן.חברות התחבורה הן לא הכתובת, לא מאיתנו הם קיבלו רשות למונופול על אשכול תחבורה מסויים, אז איננו יכולים להתלונן עליהם.
האשם היחיד הוא השלטון, קרי משרד התחבורה וחברי הכנסת. הם נשלחו על ידינו לדאוג לתחבורה ציבורית והם לא עושים זאת. נקודה.
מש' התחבורה אמור לדעת בוודאות שאם הוא לא יפקח עם חבל קצר מאוד על חברות התח"צ, זה מה שיקרה והם לא יעשו את תפקידם כהוגן.
אדון ישראל כץ נקרא בולדוזר. משרד התחבורה נקרא משרד מוערך מאוד. אבל הדבר היחיד שהוא עושה זה כבישים מעל מתחת ובתוך פני הקרקע. או שמים פתוחים לטיסות. הנושא של אמינות התח"צ פשוט לא מעניין אותו.
הכי מתסכל את שבויי התח"צ, זה לקרוא כתבה יפה על כביש חדש, שנפתח בהשקעה של עשרות מליונים, בשעה שהם יודעים, שאת הכביש הזה הם יעברו בעמידה/ישיבה על המדרגות, כשהאוטובוס בחצי שעה איחור - אז מה משנה כבר אם הכביש הזה חסך איזשהם חמש דקות נסיעה.
בעיני, כאן טמון אחד הפערים האמיתיים בין השכבות בחברה הישראלית. מי שאין לו רכב, לא קיים אפילו. שקופים אמרנו כבר?
אולי שהנשואה תעמוד לרווקה?
למה מה קרה?
קו 55 בשעה 3 וחצי בצהריים היום, מגבעת שאול לעיר. מפוצץ זה מילה עדינה, ושלחו אוטובוס בודד ולא מפרקי. מילא.
אני עומדת עם ילדה קטנה יחד עם כל בנות ישראל משלל הסמינרים בשכונה, ולידי יושב לבד אדם בן כ50 לערך, בן תורה על פי לבושו. 2 ספסלים מקדימה- עוד גבר לבד בספסל זוגי. הצעתי לבת שלי לשבת לידו והיא לא רצתה, אז הנחתי את התיקים על הכסא. לפחות עוד מורה עייפה בסמינר תצליח לעלות על האוטובוס ולעמוד במקום שהתיקים שלנו יתפסו מקום עמידה.
הוא מנופף לי עם היד ככה- תזוזו, אני צריך לרדת עוד 2 תחנות.
עוד לא הרמתי את הלסת.
אישה נשואה ורווקה הן לעתים באותו מצב. (פיזי)אבל מה ההבדל של אשה נשואה על רווקה?
שתיהן חוזרות ממוטטות מהעבודה באותה שעה
מה היתרון שלה על הרווקה?
לא מדברת על אישה מבוגרת..
אבל הקטע הזה שחזר על עצמו שרווקות חייבות לקום לנשואות-צרם לי ממש
אולי שנשואות יקומו לרווקות?
גם להם קשה בחיים.. ויש ימים עמוסים ועייף להן ואין להן כח.!
אממ... מתלבטת אם להגיב...אישה נשואה ורווקה הן לעתים באותו מצב. (פיזי)
ובכל אופן יש איזשהוא היררכיה, לפחות בזמנים שאני הייתי בחורה היה.
הסתכלתי על אישה נשואה מלמטה, כיבדתי אותה. (אולי כי לא היו לי אחיות נשואות?)
לא רוצה לחנך את הבנות שלי שהן באותו סולם עם הנשואות. להיפך, תכבדו אותן.
אכן, לא תמיד צריך לקום, אבל זה שיש להן 'טייטל' של 'נשואה' זה אומר הרבה: עול של בית, עול של פרנסה, קצת יותר ניסיון חיים....
ומה גם שבד"כ נשים נשואות גדולות יותר בגיל מרווקות, שזה גם 'יתרון' לטובתן...
את זה אומרים לנשואות.. לא לרווקות.אישה נשואה ורווקה הן לעתים באותו מצב. (פיזי)
אכן, לא תמיד צריך לקום, אבל זה שיש להן 'טייטל' של 'נשואה' זה אומר הרבה: עול של בית, עול של פרנסה, קצת יותר ניסיון חיים....
בין נשואות צעירות לרווקות? למה?ובכל אופן יש איזשהוא היררכיה,
קללללמה לא ביקשת מאחד מהם לעבור?
.
אישה נשואה ורווקה הן לעתים באותו מצב. (פיזי)
זה החינוך שקיבלתי.מקווה שאין סביבך חברות /קרובות משפחה בגילאי 20+ לא נשואות
בשבילן-----
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: