אמאלהההה יש לך סיפור נדיר ביד!!הבוסית רצתה לזמן את הרופא לברור שאיך יכול להיות שנתן לי ימי מחלה
אמאלהההה יש לך סיפור נדיר ביד!!הבוסית רצתה לזמן את הרופא לברור שאיך יכול להיות שנתן לי ימי מחלה
אמאלהההה יש לך סיפור נדיר ביד!!
והוא עוד יהיה חייב להגיע לשימוע שהבוסית רוצה לעשות לואמאלהההה יש לך סיפור נדיר ביד!!
גועל נפש של מעסיקהמזכירה בקופת חולים סיפרה לי שמעסיק התקשר אליהם לשאול כמה זמן עובדת היתה במרפאה כי הם נתנו לה אישור על ביקור במרפאה בשביל שעות הריון, והוא חשד שלא כל הזמן היא היתה במרפאה....... הזוי
מעולה שאת עוזבת.והיא לא מסכימה ללכת לשירותים
בדרך כלל הם מנוצלים בחול המועד, ערבי חגים, חופש הגדול וזהו נגמר...מה הבעיה לקחת ימי חופשה?
[חייבים להיות חולים או לשקר??
לפחות מבקשת יפהומה תגידו על בוסית
שמבקשת להתנדב לשעות נוספות (בלי תוספת שכר)
כבר אין לי מה להגידאפשר לכתוב על הבוסים ספרים,
אבל הבוסית שלי עוקפת את כולם...
אני עובדת 8 שעות שמתוכם חצי שעה חוקית אני בהפסקה -לארוחת צהריים
ועוד 10 דקות חוקית לארוחת בוקר
והיא לא מסכימה ללכת לשירותים היא אומרת יש לך הפסקה אישית של ה10 דקות תחליטי אם זה לאוכל או לשירותים,
כי עזיבת עבודה ללא הועדה מוקדמת מספיק, גורם לקיזוז ותשלום מצד העובדזה לא חוקי לקחת חופשה על חשבון העובד?
אם עובד לא מגיע לעבודה וגם לא משלמים לו- זה בסדר, נכון?
אז למה שהעובדת לא תלך לעבודה החדשה ומשם תקבל את המשכורת ופשוט לא תגיע לעבודה הקודמת רק שזה יהיה על חשבונה.
תשלום נוסף חוץ מזה שהוא לא מקבל כסף על הימים האלו?כי עזיבת עבודה ללא הועדה מוקדמת מספיק, גורם לקיזוז ותשלום מצד העובד
אהבתי את האומץומה תגידו על בוסית
שמבקשת להתנדב לשעות נוספות (בלי תוספת שכר)
על ימי חופשה היא גם לא תסכים,זה לא חוקי לקחת חופשה על חשבון העובד?
אם עובד לא מגיע לעבודה וגם לא משלמים לו- זה בסדר, נכון?
אז למה שהעובדת לא תלך לעבודה החדשה ומשם תקבל את המשכורת ופשוט לא תגיע לעבודה הקודמת רק שזה יהיה על חשבונה.
יש כמה מעליה כולם יודעים מי זה כי כל אחת שעוזבת מעבירה את זה להנהלה,כבר אין לי מה להגיד
יש לה בוס מעליה או שהיא בעלת העסק?
לא חוקי בעליל, מאיפה הרעיונות האלו?????
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: