תצטרכו לסלוח על התמונה הגרועה. ככה זה כשיש בדיוק דקה לצלם כי הסוללה של המצלמה ריקה....
זה או התמונה הזו או כלום...
כי מאוחר יותר כבר אן מה לצלם, חוץ מפירורים
תבנית עגולה גדולה וגבוהה
או 3 תבניות אינגליש קצרות
או 2 אינגליש ארוכות
או תבנית A4
גובה העוגה ישתנה בהתאם לתבנית.
כוסות חד פעמי פשוטות, כרגיל
2.5 כוסות סוכר
3.5 כוסות קמח
1 ו 1/4 כוסות קקאו איכותי
1/2 כוס אבקת שוקולית
5 ביצים
1 אבקת אפיה
3 סוכר וניל
1.5 כפיות סודה לשתיה
2.5 כוסות מים חמים מהולים ב 1.5 כפות אבקת קפה נמס
1/2 כוס ריצ' גולמי
1.5 כוסות שמן
מערבבים במיקסר את כל הרכיבים למעט המים והקמח
מוסיפים מים וקמח לסירוגין.
מערבבים רק עד שהבלילה אחידה ללא גושים.
מרפדים תחתית תבנית בניר אפיה. מרססים את צידי התבנית בשמן
יוצקים את הבלילה לתבנית
אופים ב 180 מעלות כחמישים דקות עד שעה, תלוי בעוצמת התנור. העוגה מוכנה כאשר היא קפיצית למגע וקיסם יוצא ממרכז העוגה יבש.
אפשר לצפות בגנאש, בסוכריות וקישוטים אחרים.
אפשר להכין בתבניות אישיות
זה או התמונה הזו או כלום...
כי מאוחר יותר כבר אן מה לצלם, חוץ מפירורים
תבנית עגולה גדולה וגבוהה
או 3 תבניות אינגליש קצרות
או 2 אינגליש ארוכות
או תבנית A4
גובה העוגה ישתנה בהתאם לתבנית.
כוסות חד פעמי פשוטות, כרגיל
2.5 כוסות סוכר
3.5 כוסות קמח
1 ו 1/4 כוסות קקאו איכותי
1/2 כוס אבקת שוקולית
5 ביצים
1 אבקת אפיה
3 סוכר וניל
1.5 כפיות סודה לשתיה
2.5 כוסות מים חמים מהולים ב 1.5 כפות אבקת קפה נמס
1/2 כוס ריצ' גולמי
1.5 כוסות שמן
מערבבים במיקסר את כל הרכיבים למעט המים והקמח
מוסיפים מים וקמח לסירוגין.
מערבבים רק עד שהבלילה אחידה ללא גושים.
מרפדים תחתית תבנית בניר אפיה. מרססים את צידי התבנית בשמן
יוצקים את הבלילה לתבנית
אופים ב 180 מעלות כחמישים דקות עד שעה, תלוי בעוצמת התנור. העוגה מוכנה כאשר היא קפיצית למגע וקיסם יוצא ממרכז העוגה יבש.
אפשר לצפות בגנאש, בסוכריות וקישוטים אחרים.
אפשר להכין בתבניות אישיות