אין מקום...עדיף במקפיא, פחות מוצלח במקרר...
נתפלל שתשמר טוב במקרר..
תודה על המענה!
אין מקום...עדיף במקפיא, פחות מוצלח במקרר...
עד שבוע היא טובה במקרר.העוגה נמרת טוב במקרר?
כי איןןן מקום במקפיא.
תודה רבה רבה על המתכון!
ואו זה נראה ליגה ממש.וסוף סוף הצלחתי לצלם, זה הפעם השנייה שהכנתי אותה החג!
זה העוגה של החגים שלי!!צפה בקובץ המצורף 969522צפה בקובץ המצורף 969523
במה זה שונה?תודה!!!
זה מתכון קצת שונה...
ואו אז זה בטח יותר קל לרידודבכמות של הדבש בבצק,
אני שמה 500 גרם דבש
הכנתי היום את העוגה , את בטוחה שזה בכוסות של 250? הבצק יצא לי דקיק ממש !!אני משתמשת בכוסות של איקאה. (אולי זה 250?)
לפי מה שאומרים כאן ממליצה לך לעשות בתבנית רגילה חד פעמית ולא גדולה של תנור.
אני עכשיו עושה גרסת חג. עוד מעט בעזרת ה' אעלה.
הבצק אמור להיות דקהכנתי היום את העוגה , את בטוחה שזה בכוסות של 250? הבצק יצא לי דקיק ממש !!
אפשר מתכון?תודה!!!
זה מתכון קצת שונה...
@מצליחה באיזה גודל של תבנית השתמשת?עשיתי בדיוק כמו במתכון המקורי של @כוס קקאו
הבצק עם דבש.
ואכן, במקום שוקולד שמתי א. סוכר.
אם אני זוכרת נכון, אז תבנית בגודל התנור@מצליחה באיזה גודל של תבנית השתמשת?
אני תמיד משתמשת בכוסות קרטון של שתיה חמה.@מצליחה ,בכוס מדידה של 200 או 180?
@כוס קקאו1 וחצי שוקולד ומריר +רבע כוס מים להרתיח בסיר
הבצק אמור להיות דק
אני עושה בכוס של 180
(אבל הייתי צריכה להוסיף קמח כי הבצק יצא דביק...)
בסופו של דבר יצא מעולה ב"ה !!
איך המרקם של הקרם יצא לך סמיך ממש?אני תמיד משתמשת בכוסות קרטון של שתיה חמה.
גם אני חתכתי אחרי הקפאה.יכולתי לחתוך רק אחרי הקפאה..
המרקם של הקרם נוזלי יציבאיך המרקם של הקרם יצא לך סמיך ממש?
יכולתי לחתוך רק אחרי הקפאה..
עוגת דבש קומותאפשר מתכון?
זו עוגה שסבתא שלנו היתה עושה כל שנה, ואנחנו מחפשים את המתכון
תודה
וסוף סוף הצלחתי לצלם, זה הפעם השנייה שהכנתי אותה החג!
זה העוגה של החגים שלי!!צפה בקובץ המצורף 969522צפה בקובץ המצורף 969523
שולחת לגיסתי שתאשר אם זה המתכוןעוגת דבש קומות
מצרכים:
500 גרם דבש
2 ביצים
150 גרם מרגרינה (אפשר להמיר בשמן)
10 כפות סוכר
2 כפות סודה לשתיה
7 כוסות ח"פ קמח
מערבבים את כל החומרים לבצק אחיד
מחלקים ל3
כל חלק מרדדים על נייר אפיה ואופים ב180 מעלות עד שקצת מזהיב.
קרמשניט בין הבצקים
2 כוסות מים ו2 כוסות סוכר להרתיח על הגז.
לערבב בקערה כוס קורנפלור וכוס מים, אחרי שהסוכר ומים רתחו על הגז להוסיף את הקורנפלור עם המים
לאט לאט בזהירות עד שנהיה קצת בועות.
אחרי שרותח מכבים את הגז, מוסיפים 100 גר' מרגרינה וממיסים אותה בפנים עד שנמסה.
להוסיף 6 כפות פודינג ולערבב.
לשים את הקרם בין הבצקים האפויים, בצק-קרם-בצק
מעל כל העוגה יש קרם שחור:
כוס קקאו
3 כפות א.סוכר
כף נס קפה
רבע כוס מים
50 גרם מרגרינה.
מרתיחים על הגז.
בהצלחה!
שנה מתוקה כדבש!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: