מגרה!!זו גרסת חג
ניסיתי לעשות כמות וחצי מילוי - לכן המילוי שופע.
זה באמת יותר טעים אבל פחות אסטטי.
זה בלי דבש והרבה יותר קל לרידוד.
המכון קצת שונה
זו עוגת חג אמיתית.
מגרה!!
אם היית מקפיאה חלקית, לדעתי היה נחתך יפה.
כל שכבה מקבלת צבע אחר.ברור.
לא היה לי סבלנות. זו היתה העוגה האחרונה להיום... היא כבר כולה בהקפאה...
בשמחה.
במה מילית את העוגה? כי זה נראה שונה מהמתכון המקורי.הכנתי אותה אתמול.
והיא יצאה מעולה!!!!
הייתי צריכה מהר להחביא בפריזר, כי יישרו אותה מידי טוב, והיא התכווצה....
(אח"כ גיליתי שמגניבים גם מהפריזר, ובורחים.... )
@כוס קקאו תודה!!!
בול המתכון המקורי!במה מילית את העוגה? כי זה נראה שונה מהמתכון המקורי.
תודה על המענה!
מעניין כי התמונה נראית ממש שונה גם המילוי.. עשית את הבצק עם דבש?)בול המתכון המקורי!
לא שיניתי כלום!
מוכנה לכתוב כאן הדרכה מפורטת לגבי הקרם?בול המתכון המקורי!
לא שיניתי כלום!
עשיתי בדיוק כמו במתכון המקורי של @כוס קקאומעניין כי התמונה נראית ממש שונה גם המילוי.. עשית את הבצק עם דבש?)
פשוט במקום שוקולד שמת א. סוכר?
תודה רבה!
לחזור על ההדרכה של @כוס קקאו ?מוכנה לכתוב כאן הדרכה מפורטת לגבי הקרם?
הכנתי ונכוויתי.. יצא נוזלי ולא מוצלח בעליל.
אני השתמשתי בנטורינהאפשר לשים נטורינה במקום מרגרינה?
אפשר לשים נטורינה במקום מרגרינה?
אני מציעה לך לעשות את מתכון החג (מופיע כאן למעלה)
הוא יותר קל ויותר מרשים. ומתאים לסוכות לדעתי
העוגה נמרת טוב במקרר?@נר ריחני הגעתי.
הפסקת עבודה
אז הנה המתכון
.צרפתי חתוכים לאחר הקפאה יותר אסטטי.
עוגת כמו קרמשניט בצבעים חגיגית
לבצק:
6 כוסות קמח
1 אבקת אפיה
1 וחצי מרגרינה (אני עושה 3/4 מרגרינה ו3/4 כוס שמן)
4 וחצי כפות סוכר
4 חלמונים
1 כוס מים
לערבב הכל במקסר לחלק ל- 4 כדורים
לרדד כל אחת לתבנית של תנור לאפות בנפרד על נייר אפיה (מאד קל ברידוד )
לאפות כ- 1/4 שעה כל אחת
(לא נורא אם יוצא קצת קשה - זה מתרכך במקרר)
לקרם (אני עשיתי כמות וחצי , לדעתי זה מיותר)
בסיר:
2 וחצי כוסות מים
1 ו3/4 כוס סוכר
להרתיח
לערבב במעבד-
3 ביצים שלמות
כוס קמח
3/4 כוס מים
לשפוך את הבלילה למים ולסור שבסיר
לערבב עד שזה נהיה סמיך (לא לעזוב כדי שלא ישרף)
לאחר שזה נהיה סמיך-
להוסיף 1 וחצי מרגרינה (אני שמה 3/4 מרגרינה ו3/4 כוס שמן)
לערבב עד למרקם חלק. (אפשר במעבד)
לחלק ל- 3 קעריות
בקערה אחת להוסיף- 2 סוכר וניל 1 כף תמצית וניל
בקערה השניה להוסיף 1/2 כף קפה
בקערה השלישית להוסיף- 50 גרם שוקולד מומס.
יש לנו 3 צבעים של הקרם
מרכיבים את העוגה
שמים את המשטח שנאפה
קרם וניל
משטח נוסף
קרם קפה
משטח נוסף
קרם שוקולד
ומשטח אחרון.
אפשר לצפות בשוקולד מומס עם מעט מים (זה מה שעשיתי)
ואפשר לצפות בגנז'
זו עוגה עוגה.
עדיף במקפיא, פחות מוצלח במקרר...העוגה נמרת טוב במקרר?
כי איןןן מקום במקפיא.
תודה רבה רבה על המתכון!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: