העני יקרה שאלה לי אליך אפשר לעשות בלי הבסיס ואז הכמויות בדיוק כמו שכתבת/?שמן קנולה.
[או חמאה]
אפשר גם בלי הבסיס וזה מה שאני יעשה בפעם הבאה.
עוגת גבינה נטו כזו
ואם אני רוצה להוסיף סוכר כמה מינימום לשים?
תודה רבה.
העני יקרה שאלה לי אליך אפשר לעשות בלי הבסיס ואז הכמויות בדיוק כמו שכתבת/?שמן קנולה.
[או חמאה]
אפשר גם בלי הבסיס וזה מה שאני יעשה בפעם הבאה.
עוגת גבינה נטו כזו
אפשר בלי הבסיס. בהחלט.העני יקרה שאלה לי אליך אפשר לעשות בלי הבסיס ואז הכמויות בדיוק כמו שכתבת/?
ואם אני רוצה להוסיף סוכר כמה מינימום לשים?
תודה רבה.
קצת תחליף סוכר
שמחה לשמועיצא ממש טעים!!
אם אני מכינה את זה עם יוגורט פרו כמו שאמרת, זה כמו היוגורט במתיקות מעודנת, מבחינת סוכר/מתיקות?היא יכולה להיחשב חלבון בדיאטה. במיוחד אם תמירי את היוגורט ליוגורט פרו שהוא מלא בחלבון. כמובן זה שבלי הסוכר כי חלקם עם המון סוכר.
כשהייתי בקבוצה, בעצם אפילו 2 וגם אצל דיאטנית היא אמרה לי שבעוגה כזו למרות מעט הקמח ומעט הסוכר [שביוגורט] היא בהחלט יכול להיחשב חלבון. במיוחד אם תכיני אותה בלי הבסיס. אבל גם כך כי זה שקדים ולא קמח בבסיס.
לכאורה כןאם אני מכינה את זה עם יוגורט פרו כמו שאמרת, זה כמו היוגורט במתיקות מעודנת, מבחינת סוכר/מתיקות?
נראה לך אפשר להחליף את הקמח הלבן בקמח שקדים?4 כפות קמח
לא ניסיתינראה לך אפשר להחליף את הקמח הבלן בקמח שקדים?
2 שקיות ספלנדה
יודעת במקרה אם סוכרזית או "מתוק וקל" גם הולך?ממתיק כתחליף לסוכר. אני שמתי ספלנדה.
כןיודעת במקרה אם סוכרזית או "מתוק וקל" גם הולך?
זה נראה ממש טוב ועושה לי חשק להכין
לכאורה אפשריהיי
שאלה-האם הגיוני להחליף את הקמח בקרונפלור?כדי שיהיה ללא גלוטן?
תודה על המתכון
תנסי בפעם הבאה לשים בתנור תבנית עם מים מתחת לתבני עם העוגה@hbecker
תודה על המתכון.
הכנתי כבר מספר פעמים והיה מצוין!
אבל תמיד העוגה צונחת לי ולא יוצאת אורירית (וגם עוגות גבינה אחרות), מה יכול להיות הבעיה?
בנוסף, יש לך מתכונים נוספים לעוגות דיאטטיות? ממש יעזור לי.
(חייבת עוגה כלשהי לשבת...)
תודה, אני ינסה.תנסי בפעם הבאה לשים בתנור תבנית עם מים מתחת לתבני עם העוגה
בנוסף, יש לך מתכונים נוספים לעוגות דיאטטיות? ממש יעזור לי.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: