בערך 3 ביצים@חני בנני תודה רבה על המתכונים
יכולה לרשום לי כמה ביצים זה 150 גר'?
אבל מומלץ לשקול כדי להגיע לתוצאות מדויקות וטובות
בערך 3 ביצים@חני בנני תודה רבה על המתכונים
יכולה לרשום לי כמה ביצים זה 150 גר'?
כתבתיהי,
גם אהבתי את המתכון הזה וראיתי שכמות הבצק לא מספיקה בכלל.
אבל לאיזה גודל תבנית את עושה את זה?
תודה!
זה לא טעות הקמח בציפוי?אני ישתף בעוגה מוצלחת מאוד של שתי שכבות וציפוי
אצלי הכל התחסל בשניה
יוצא ריבועים משורטטים ויפים!
עוגת טעמי
תבנית תנור
כוס מדידה
מעולה בהקפאה
שכבה א'
3 כוסות קמח
כוס סוכר
2 סוכר וניל
אבקת אפיה
2 ביצים
כוס שמן
חצי כוס אגוזים טחונים
-לערבב ולשתוח בתבנית חד"פ תנור ולאפות 20 דקות ב180 מעלות
שכבה ב
לערבב היטב:
כוס שמן
כוס סוכר
4 ביצים
1 סוכר וניל
6 כפות דבש
4 כפות קפה
מעט יין
-לערבב ולשטוח על הבצק האפוי ולאפות עוד חצי שעה
כשהעוגה מתקררת מצפים ב:
להמיס
150 גר' שוקולד מריר
9 כפות שמן
8 כפות קמח
להקפיא ולחתוך כשהעוגה קפואה
בהצלחה!
עוגת חלבה
הימנית מהתמונה הראשונה
נראית מעולה וטעימה מאד אך... יש בה הרבה מרגרינה...
תבנית תנור
כוס מדידה
מעולה בהקפאה
לבצק:
2 וחצי כוסות קמח
1 אבקת אפיה
2 ביצים
3/4 כוס סוכר
1 מרגרינה
100 גר' אגוזים טחונים
1/4 כוס יין
לערבב הכל לבצק אחיד, לשטוח בתבנית,
לאפות בתנור שחומם מראש 180 מעלות כ-15 דק'.
למלית:
200 גר' שוקולד מריר
1 מרגרינה
2 כפות קפה
6 ביצים מופרדות
3/4 כוס סוכר
להמיס בסיר שוקולד, קפה ומרגרינה, כשמתקרר מעט להוסיף חלמונים.
להקציף חלבונים וסוכר ולערבב עם תערובת השוקולד.
למרוח מעל הבצק,
לאפות עוד כחצי שעה,
לקרר היטב.
לציפוי:
200 גר' חלבה חתוכה לחתיכות קטנות
2 סוכר וניל
1/4 כוס מים
4 כפות סוכר
2 כפות קקאו
1 מרגרינה
להכניס הכל לסיר חוץ מהמרגרינה, לערבב על אש נמוכה עד שנמס,
לכבות את האש ולהוסיף מרגרינה חתוכה לקוביות, לערבב היטב.
לשפוך מעל המלית האפויה ולהקפיא.
מומלץ לחתוך כשהעוגה חצי קפ
אני מדדתי פעם ובכוס ח"פ לשתיה חמה נכנס 200 מ"לואו !!!!!!!
תודה ענקית על שלל המתכונים !
ממש ממש !!
ואיזה כיף שזה כוס מדידה רגילה - אני יותר אוהבת לאפות עם כוסות חדפ חם מאשר חדפ קר !
מן הסתם אין תחליף למרגרינה בעוגת חלבה , נכון ?
פשוט לוותר על העוגה אם מרגרינה לא נכנס אלינו ?
אפשר להחליף את האגוזים בביסקויטים?אני ישתף בעוגה מוצלחת מאוד של שתי שכבות וציפוי
אצלי הכל התחסל בשניה
יוצא ריבועים משורטטים ויפים!
עוגת טעמי
תבנית תנור
כוס מדידה
מעולה בהקפאה
שכבה א'
3 כוסות קמח
כוס סוכר
2 סוכר וניל
אבקת אפיה
2 ביצים
כוס שמן
חצי כוס אגוזים טחונים
-לערבב ולשתוח בתבנית חד"פ תנור ולאפות 20 דקות ב180 מעלות
שכבה ב
לערבב היטב:
כוס שמן
כוס סוכר
4 ביצים
1 סוכר וניל
6 כפות דבש
4 כפות קפה
מעט יין
-לערבב ולשטוח על הבצק האפוי ולאפות עוד חצי שעה
כשהעוגה מתקררת מצפים ב:
להמיס
150 גר' שוקולד מריר
9 כפות שמן
8 כפות קמח
להקפיא ולחתוך כשהעוגה קפואה
בהצלחה!
לא ניסיתי להחליףואו !!!!!!!
תודה ענקית על שלל המתכונים !
ממש ממש !!
ואיזה כיף שזה כוס מדידה רגילה - אני יותר אוהבת לאפות עם כוסות חדפ חם מאשר חדפ קר !
מן הסתם אין תחליף למרגרינה בעוגת חלבה , נכון ?
פשוט לוותר על העוגה אם מרגרינה לא נכנס אלינו ?
תמיד עדיף כוס מדידה שהיא 240,אני מדדתי פעם ובכוס ח"פ לשתיה חמה נכנס 200 מ"ל
וכוס מדידה היא 240 מ"ל
צריך באמת לברר למה התכוונו נותנות המתכונים שלעיל..
אפשרי להחליף את המרגרינה בשמן?עוגת שכבות בצק- קפה
תבנית תנור
כוס מדידה
מעולה בהקפאה
לבצק:
5 כוסות קמח
2 כפות סוכר
2 חב' מרגרינה
קורט מלח
5 חלמונים
1/2 כוס יין מתוק
1 אבקת אפיה
20 גר' שמרים
לערבב הכל לבצק נעים,
לעטוף היטב ולשים במקרר לשעתיים.
למלית:
5 חלבונים
2 כוסות סוכר
2 סוכר וניל
4 כפות קפה נמס מהול בקצת מים
להקציף חלבונים עם סוכר לקצף יציב, להנמיך מהירות ולהוסיף סוכר וניל וקפה.
לחלק את הבצק ל-3 חלקים, לרדד כל עלה לגודל התבנית על ניר אפיה,
לשים עלה בצק אחד בתבנית,
לשפוך מעל חצי מהמלית, לכסות בעלה בצק נוסף,
לשפןך עוד חצי מהמלית ולסגור בעלה בצק השלישי.
לאפות בתנור שחומם מראש 180 מעלות כחצי שעה עד שמזהיב.
אחרי שמתקרר לפזר אבקת סוכר.
לא ניסיתיאפשרי להחליף את המרגרינה בשמן?
לא, זה לא טעותזה לא טעות הקמח בציפוי?
שמים קמח לא אפוי?
את מתכוונת ביסקויטים טחונים?אפשר להחליף את האגוזים בביסקויטים?
אני יעלה בעז"ה יותר מאוחריש תמונה?
שימו לב שקמח לא אפוי עלול לגרום לסלמונלהזה לא טעות הקמח בציפוי?
שמים קמח לא אפוי?
בשכבה השניה לא אמור להיות קמח?אני ישתף בעוגה מוצלחת מאוד של שתי שכבות וציפוי
אצלי הכל התחסל בשניה
יוצא ריבועים משורטטים ויפים!
עוגת טעמי
תבנית תנור
כוס מדידה
מעולה בהקפאה
שכבה א'
3 כוסות קמח
כוס סוכר
2 סוכר וניל
אבקת אפיה
2 ביצים
כוס שמן
חצי כוס אגוזים טחונים
-לערבב ולשתוח בתבנית חד"פ תנור ולאפות 20 דקות ב180 מעלות
שכבה ב
לערבב היטב:
כוס שמן
כוס סוכר
4 ביצים
1 סוכר וניל
6 כפות דבש
4 כפות קפה
מעט יין
-לערבב ולשטוח על הבצק האפוי ולאפות עוד חצי שעה
כשהעוגה מתקררת מצפים ב:
להמיס
150 גר' שוקולד מריר
9 כפות שמן
8 כפות קמח
להקפיא ולחתוך כשהעוגה קפואה
בהצלחה!
לא. למה?בשכבה השניה לא אמור להיות קמח?
אני ישתף בעוגה מוצלחת מאוד של שתי שכבות וציפוי
אצלי הכל התחסל בשניה
יוצא ריבועים משורטטים ויפים!
עוגת טעמי
תבנית תנור
כוס מדידה
מעולה בהקפאה
שכבה א'
3 כוסות קמח
כוס סוכר
2 סוכר וניל
אבקת אפיה
2 ביצים
כוס שמן
חצי כוס אגוזים טחונים
-לערבב ולשתוח בתבנית חד"פ תנור ולאפות 20 דקות ב180 מעלות
שכבה ב
לערבב היטב:
כוס שמן
כוס סוכר
4 ביצים
1 סוכר וניל
6 כפות דבש
4 כפות קפה
מעט יין
-לערבב ולשטוח על הבצק האפוי ולאפות עוד חצי שעה
כשהעוגה מתקררת מצפים ב:
להמיס
150 גר' שוקולד מריר
9 כפות שמן
8 כפות קמח
להקפיא ולחתוך כשהעוגה קפואה
בהצלחה!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: