כבר במיקסר....זה נהיה פירורים גדולים
בתבנית צריך לשטח קצת כדי שידבקו.
בזכותך!
כבר במיקסר....זה נהיה פירורים גדולים
בתבנית צריך לשטח קצת כדי שידבקו.
עשיתי עם כוס ח.פ רגילהעוגת שוקולד פירורים
תבנית תנור
כוס מדידה
מעולה בהקפאה
לבצק:
4.5 כוסות קמח
1 אבקת אפיה
2 ביצים
1.5 כוס שמן
4 כפות סוכר
לערבב היטב עד שנהיה כמעט בצק,
לשטוח 3/4 מהכמות בתבנית.
למלית:
300 גר' שוקולד מריר
2 ורבע כוסות סוכר
3/4 כוס שמן
3/4 כוס מים
3 כפות קקאו
לשים את החומרים בסיר ולהמיס לאט על אש נמוכה,
כשהכל נמס להוסיף
4 ביצים
ולערבב מהר שלא יתבשלו.
לשפוך מעל הבצק ולפורר מעל את הפירורים ששמנו בצד.
לאפות בתנור שחומם מראש 180 מעלות בערך חצי שעה עד שהפירורים למעלה מזהיבים והעוגה יציבה.
העוגה האמצעית בתמונה.
צפה בקובץ המצורף 1360559
אני לא מכירה כוסמין ולא יודעת איך הוא מתנהג.@חני בנני כל המתכונים אפשר להכין מקמח כוסמין?
אני עושה במיקסרשאלה,
את הבצקים במיקסר או בקערה וכף?
ותודה רבה על המתכונים!
באמת עוגה מוצלחת!עוגת אגוזים, שוקולד וקפה
המקור ממגזין טעימות, אני שיניתי קצת...
תבנית תנור
כוס מדידה
מעולה בהקפאה
לבצק:
170 גרם חמאה או מרגרינה
170 גרם סוכר דמררה
170 גרם אבקת שקדים
170 גרם קמח
לערבב הכל עד שנהיה בצק, לשטוח בתבנית,
לאפות בתנור שחומם מראש 160 מעלות 10 דקות.
למלית:
65 גרם חלבונים
65 גרם סוכר
להקציף לקצב יציב.
150 גרם ביצים
100 גרם סוכר
180 גרם אגוזים טחונים
50 גרם קמח
90 גרם שמן
לערבב בקערה ביצים, סוכר, אגוזים וקמח, כשהכל מתאחד להוסיף את השמן ולערבב היטב.
לקפל את קצף החלבונים לקערת הביצים ולערבב בעדינות, לשפוך על הבצק האפוי חלקית,
לאפות ב 180 מעלות עוד 20 דקות. לצנן היטב.
לציפוי:
250 גרם שמנת מתוקה או צמחית
200 גרם שוקולד מריר
1 כף גדושה קפה
להמיס בסיר על אש נמוכה עד שהכל מתאחד, לצפות את העוגה.
היחס בין הבצק למלית לא היה נכון לדעתיבאמת עוגה מוצלחת!
מה שינית?
זה נראה אותו דבר
@חני בנני תודה רבה על המתכוניםעוגת אגוזים, שוקולד וקפה
המקור ממגזין טעימות, אני שיניתי קצת...
תבנית תנור
כוס מדידה
מעולה בהקפאה
לבצק:
170 גרם חמאה או מרגרינה
170 גרם סוכר דמררה
170 גרם אבקת שקדים
170 גרם קמח
לערבב הכל עד שנהיה בצק, לשטוח בתבנית,
לאפות בתנור שחומם מראש 160 מעלות 10 דקות.
למלית:
65 גרם חלבונים
65 גרם סוכר
להקציף לקצב יציב.
150 גרם ביצים
100 גרם סוכר
180 גרם אגוזים טחונים
50 גרם קמח
90 גרם שמן
לערבב בקערה ביצים, סוכר, אגוזים וקמח, כשהכל מתאחד להוסיף את השמן ולערבב היטב.
לקפל את קצף החלבונים לקערת הביצים ולערבב בעדינות, לשפוך על הבצק האפוי חלקית,
לאפות ב 180 מעלות עוד 20 דקות. לצנן היטב.
לציפוי:
250 גרם שמנת מתוקה או צמחית
200 גרם שוקולד מריר
1 כף גדושה קפה
להמיס בסיר על אש נמוכה עד שהכל מתאחד, לצפות את העוגה.
יש לי את המתכון הזה אני עושה אותו עם הרבה פחות מרגרינה ויוצא מעולהעוגת חלבה
הימנית מהתמונה הראשונה
נראית מעולה וטעימה מאד אך... יש בה הרבה מרגרינה...
תבנית תנור
כוס מדידה
מעולה בהקפאה
לבצק:
2 וחצי כוסות קמח
1 אבקת אפיה
2 ביצים
3/4 כוס סוכר
1 מרגרינה
100 גר' אגוזים טחונים
1/4 כוס יין
לערבב הכל לבצק אחיד, לשטוח בתבנית,
לאפות בתנור שחומם מראש 180 מעלות כ-15 דק'.
למלית:
200 גר' שוקולד מריר
1 מרגרינה
2 כפות קפה
6 ביצים מופרדות
3/4 כוס סוכר
להמיס בסיר שוקולד, קפה ומרגרינה, כשמתקרר מעט להוסיף חלמונים.
להקציף חלבונים וסוכר ולערבב עם תערובת השוקולד.
למרוח מעל הבצק,
לאפות עוד כחצי שעה,
לקרר היטב.
לציפוי:
200 גר' חלבה חתוכה לחתיכות קטנות
2 סוכר וניל
1/4 כוס מים
4 כפות סוכר
2 כפות קקאו
1 מרגרינה
להכניס הכל לסיר חוץ מהמרגרינה, לערבב על אש נמוכה עד שנמס,
לכבות את האש ולהוסיף מרגרינה חתוכה לקוביות, לערבב היטב.
לשפוך מעל המלית האפויה ולהקפיא.
מומלץ לחתוך כשהעוגה חצי קפואה.
יש תמונה?אני ישתף בעוגה מוצלחת מאוד של שתי שכבות וציפוי
אצלי הכל התחסל בשניה
יוצא ריבועים משורטטים ויפים!
עוגת טעמי
תבנית תנור
כוס מדידה
מעולה בהקפאה
שכבה א'
3 כוסות קמח
כוס סוכר
2 סוכר וניל
אבקת אפיה
2 ביצים
כוס שמן
חצי כוס אגוזים טחונים
-לערבב ולשתוח בתבנית חד"פ תנור ולאפות 20 דקות ב180 מעלות
שכבה ב
לערבב היטב:
כוס שמן
כוס סוכר
4 ביצים
1 סוכר וניל
6 כפות דבש
4 כפות קפה
מעט יין
-לערבב ולשטוח על הבצק האפוי ולאפות עוד חצי שעה
כשהעוגה מתקררת מצפים ב:
להמיס
150 גר' שוקולד מריר
9 כפות שמן
8 כפות קמח
להקפיא ולחתוך כשהעוגה קפואה
בהצלחה!
נשמע מעולה!אני ישתף בעוגה מוצלחת מאוד של שתי שכבות וציפוי
אצלי הכל התחסל בשניה
יוצא ריבועים משורטטים ויפים!
עוגת טעמי
תבנית תנור
כוס מדידה
מעולה בהקפאה
שכבה א'
3 כוסות קמח
כוס סוכר
2 סוכר וניל
אבקת אפיה
2 ביצים
כוס שמן
חצי כוס אגוזים טחונים
-לערבב ולשתוח בתבנית חד"פ תנור ולאפות 20 דקות ב180 מעלות
שכבה ב
לערבב היטב:
כוס שמן
כוס סוכר
4 ביצים
1 סוכר וניל
6 כפות דבש
4 כפות קפה
מעט יין
-לערבב ולשטוח על הבצק האפוי ולאפות עוד חצי שעה
כשהעוגה מתקררת מצפים ב:
להמיס
150 גר' שוקולד מריר
9 כפות שמן
8 כפות קמח
להקפיא ולחתוך כשהעוגה קפואה
בהצלחה!
עוגת אגוזים, שוקולד וקפה
המקור ממגזין טעימות, אני שיניתי קצת...
תבנית תנור
כוס מדידה
מעולה בהקפאה
לבצק:
170 גרם חמאה או מרגרינה
170 גרם סוכר דמררה
170 גרם אבקת שקדים
170 גרם קמח
לערבב הכל עד שנהיה בצק, לשטוח בתבנית,
לאפות בתנור שחומם מראש 160 מעלות 10 דקות.
למלית:
65 גרם חלבונים
65 גרם סוכר
להקציף לקצב יציב.
150 גרם ביצים
100 גרם סוכר
180 גרם אגוזים טחונים
50 גרם קמח
90 גרם שמן
לערבב בקערה ביצים, סוכר, אגוזים וקמח, כשהכל מתאחד להוסיף את השמן ולערבב היטב.
לקפל את קצף החלבונים לקערת הביצים ולערבב בעדינות, לשפוך על הבצק האפוי חלקית,
לאפות ב 180 מעלות עוד 20 דקות. לצנן היטב.
לציפוי:
250 גרם שמנת מתוקה או צמחית
200 גרם שוקולד מריר
1 כף גדושה קפה
להמיס בסיר על אש נמוכה עד שהכל מתאחד, לצפות את העוגה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: