עוגות/עוגיות עוגות טובות לשבת ולשמחות

הודו לה'

משתמש מקצוען
עוגת שוקולד פירורים
תבנית תנור
כוס מדידה
מעולה בהקפאה


לבצק:
4.5 כוסות קמח
1 אבקת אפיה
2 ביצים
1.5 כוס שמן
4 כפות סוכר

לערבב היטב עד שנהיה כמעט בצק,
לשטוח 3/4 מהכמות בתבנית.

למלית:
300 גר' שוקולד מריר
2 ורבע כוסות סוכר
3/4 כוס שמן
3/4 כוס מים
3 כפות קקאו

לשים את החומרים בסיר ולהמיס לאט על אש נמוכה,
כשהכל נמס להוסיף
4 ביצים
ולערבב מהר שלא יתבשלו.
לשפוך מעל הבצק ולפורר מעל את הפירורים ששמנו בצד.

לאפות בתנור שחומם מראש 180 מעלות בערך חצי שעה עד שהפירורים למעלה מזהיבים והעוגה יציבה.


העוגה האמצעית בתמונה.


צפה בקובץ המצורף 1360559
עשיתי עם כוס ח.פ רגילה
הספיק לי לתבנית ח.פ בינונית
בשוקולד השתמשתי רק בחצי מהכמות, יצא המון
כרגע בתנור, מקווה שיצא טוב...
 

טורינו

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
@חני בנני תודה רבה על המתכונים
הכנתי היום את הפרורים והקפה עם השוקלד ציפס.
מתכונים מוצלחים ממש.
 

חני בנני

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום

חני בנני

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עוגת אגוזים, שוקולד וקפה
המקור ממגזין טעימות, אני שיניתי קצת...
תבנית תנור
כוס מדידה
מעולה בהקפאה


לבצק:
170 גרם חמאה או מרגרינה
170 גרם סוכר דמררה
170 גרם אבקת שקדים
170 גרם קמח

לערבב הכל עד שנהיה בצק, לשטוח בתבנית,
לאפות בתנור שחומם מראש 160 מעלות 10 דקות.

למלית:
65 גרם חלבונים
65 גרם סוכר
להקציף לקצב יציב.

150 גרם ביצים
100 גרם סוכר
180 גרם אגוזים טחונים
50 גרם קמח
90 גרם שמן

לערבב בקערה ביצים, סוכר, אגוזים וקמח, כשהכל מתאחד להוסיף את השמן ולערבב היטב.
לקפל את קצף החלבונים לקערת הביצים ולערבב בעדינות, לשפוך על הבצק האפוי חלקית,
לאפות ב 180 מעלות עוד 20 דקות. לצנן היטב.

לציפוי:
250 גרם שמנת מתוקה או צמחית
200 גרם שוקולד מריר
1 כף גדושה קפה
להמיס בסיר על אש נמוכה עד שהכל מתאחד, לצפות את העוגה.
 

00:00

משתמש פעיל
עוגת אגוזים, שוקולד וקפה
המקור ממגזין טעימות, אני שיניתי קצת...
תבנית תנור
כוס מדידה
מעולה בהקפאה


לבצק:
170 גרם חמאה או מרגרינה
170 גרם סוכר דמררה
170 גרם אבקת שקדים
170 גרם קמח

לערבב הכל עד שנהיה בצק, לשטוח בתבנית,
לאפות בתנור שחומם מראש 160 מעלות 10 דקות.

למלית:
65 גרם חלבונים
65 גרם סוכר
להקציף לקצב יציב.

150 גרם ביצים
100 גרם סוכר
180 גרם אגוזים טחונים
50 גרם קמח
90 גרם שמן

לערבב בקערה ביצים, סוכר, אגוזים וקמח, כשהכל מתאחד להוסיף את השמן ולערבב היטב.
לקפל את קצף החלבונים לקערת הביצים ולערבב בעדינות, לשפוך על הבצק האפוי חלקית,
לאפות ב 180 מעלות עוד 20 דקות. לצנן היטב.

לציפוי:
250 גרם שמנת מתוקה או צמחית
200 גרם שוקולד מריר
1 כף גדושה קפה
להמיס בסיר על אש נמוכה עד שהכל מתאחד, לצפות את העוגה.
באמת עוגה מוצלחת!
מה שינית?
זה נראה אותו דבר
 

ברכלה

משתמש מקצוען
חני בנני
כל העוגות טובות בהקפאה?
יש לנו שמחה
ואני רוצה למלא את המקפיא
איזה עוד מוסים או דברים פשוטים וטעימים
שעומדים בהקפאה
יש לך לתת לי?
תודה מראש!!!!
 

גויבה

משתמש פעיל
עוגת אגוזים, שוקולד וקפה
המקור ממגזין טעימות, אני שיניתי קצת...
תבנית תנור
כוס מדידה
מעולה בהקפאה


לבצק:
170 גרם חמאה או מרגרינה
170 גרם סוכר דמררה
170 גרם אבקת שקדים
170 גרם קמח

לערבב הכל עד שנהיה בצק, לשטוח בתבנית,
לאפות בתנור שחומם מראש 160 מעלות 10 דקות.

למלית:
65 גרם חלבונים
65 גרם סוכר
להקציף לקצב יציב.

150 גרם ביצים
100 גרם סוכר
180 גרם אגוזים טחונים
50 גרם קמח
90 גרם שמן

לערבב בקערה ביצים, סוכר, אגוזים וקמח, כשהכל מתאחד להוסיף את השמן ולערבב היטב.
לקפל את קצף החלבונים לקערת הביצים ולערבב בעדינות, לשפוך על הבצק האפוי חלקית,
לאפות ב 180 מעלות עוד 20 דקות. לצנן היטב.

לציפוי:
250 גרם שמנת מתוקה או צמחית
200 גרם שוקולד מריר
1 כף גדושה קפה
להמיס בסיר על אש נמוכה עד שהכל מתאחד, לצפות את העוגה.
@חני בנני תודה רבה על המתכונים
יכולה לרשום לי כמה ביצים זה 150 גר'?
 

כן כן כן

משתמש רשום
עוגת חלבה
הימנית מהתמונה הראשונה
נראית מעולה וטעימה מאד אך... יש בה הרבה מרגרינה...
תבנית תנור
כוס מדידה
מעולה בהקפאה


לבצק:
2 וחצי כוסות קמח
1 אבקת אפיה
2 ביצים
3/4 כוס סוכר
1 מרגרינה
100 גר' אגוזים טחונים
1/4 כוס יין

לערבב הכל לבצק אחיד, לשטוח בתבנית,
לאפות בתנור שחומם מראש 180 מעלות כ-15 דק'.

למלית:
200 גר' שוקולד מריר
1 מרגרינה
2 כפות קפה
6 ביצים מופרדות
3/4 כוס סוכר

להמיס בסיר שוקולד, קפה ומרגרינה, כשמתקרר מעט להוסיף חלמונים.
להקציף חלבונים וסוכר ולערבב עם תערובת השוקולד.
למרוח מעל הבצק,
לאפות עוד כחצי שעה,
לקרר היטב.

לציפוי:

200 גר' חלבה חתוכה לחתיכות קטנות
2 סוכר וניל
1/4 כוס מים
4 כפות סוכר
2 כפות קקאו
1 מרגרינה

להכניס הכל לסיר חוץ מהמרגרינה, לערבב על אש נמוכה עד שנמס,
לכבות את האש ולהוסיף מרגרינה חתוכה לקוביות, לערבב היטב.
לשפוך מעל המלית האפויה ולהקפיא.

מומלץ לחתוך כשהעוגה חצי קפואה.
יש לי את המתכון הזה אני עושה אותו עם הרבה פחות מרגרינה ויוצא מעולה
בבצק הבסיס אני שמה חצי כוס שמן+קצת מים
במלית השוקולד כעמט חצי כוס שמן
ובציפוי 100 גרם מרגרינה אם כיאני רואה שיש עוד כמה שינויים אז אני אכתוב את כל הכמויות של הציפוי
3 כפות סוכר
3 כפות קקאו
2 סוכר וניל
1/4 כוס מים
100 גרם חלבה
להמיס ולהוסיף 100 גרם מרגרינה

לאלה שמעדיפות פחות מרגרינה....
מתכון באמת מעולה
 

שולחן וכיסא

משתמש מקצוען

חני בנני

תודה רבה על המתכונים!! הכל נראה קל וטעים!
בדיוק התחלתי לאחרונה לחפש עוגות כאלה- של שתי שכבות שעושים בתבנית תנור
ומקפיאים בקוביות אז ממש שמחתי!!...
אשמח מכל מי שתעלה מתכונים כאלו...
תודה!
 

שולחן וכיסא

משתמש מקצוען
אני ישתף בעוגה מוצלחת מאוד של שתי שכבות וציפוי
אצלי הכל התחסל בשניה
יוצא ריבועים משורטטים ויפים!

עוגת טעמי
תבנית תנור
כוס מדידה
מעולה בהקפאה


שכבה א'

3 כוסות קמח
כוס סוכר
2 סוכר וניל
אבקת אפיה
2 ביצים
כוס שמן
חצי כוס אגוזים טחונים

-לערבב ולשתוח בתבנית חד"פ תנור ולאפות 20 דקות ב180 מעלות
שכבה ב

לערבב היטב:
כוס שמן
כוס סוכר
4 ביצים
1 סוכר וניל
6 כפות דבש
4 כפות קפה
מעט יין

-לערבב ולשטוח על הבצק האפוי ולאפות עוד חצי שעה

כשהעוגה מתקררת מצפים ב:
להמיס
150 גר' שוקולד מריר
9 כפות שמן
8 כפות קמח

להקפיא ולחתוך כשהעוגה קפואה
בהצלחה!
 

ביחד ננצח

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוטומציה עסקית
אני ישתף בעוגה מוצלחת מאוד של שתי שכבות וציפוי
אצלי הכל התחסל בשניה
יוצא ריבועים משורטטים ויפים!

עוגת טעמי
תבנית תנור
כוס מדידה
מעולה בהקפאה


שכבה א'

3 כוסות קמח
כוס סוכר
2 סוכר וניל
אבקת אפיה
2 ביצים
כוס שמן
חצי כוס אגוזים טחונים

-לערבב ולשתוח בתבנית חד"פ תנור ולאפות 20 דקות ב180 מעלות
שכבה ב

לערבב היטב:
כוס שמן
כוס סוכר
4 ביצים
1 סוכר וניל
6 כפות דבש
4 כפות קפה
מעט יין

-לערבב ולשטוח על הבצק האפוי ולאפות עוד חצי שעה

כשהעוגה מתקררת מצפים ב:
להמיס
150 גר' שוקולד מריר
9 כפות שמן
8 כפות קמח

להקפיא ולחתוך כשהעוגה קפואה
בהצלחה!
יש תמונה?
 

א.ב.ג.ד

משתמש פעיל
אני ישתף בעוגה מוצלחת מאוד של שתי שכבות וציפוי
אצלי הכל התחסל בשניה
יוצא ריבועים משורטטים ויפים!

עוגת טעמי
תבנית תנור
כוס מדידה
מעולה בהקפאה


שכבה א'

3 כוסות קמח
כוס סוכר
2 סוכר וניל
אבקת אפיה
2 ביצים
כוס שמן
חצי כוס אגוזים טחונים

-לערבב ולשתוח בתבנית חד"פ תנור ולאפות 20 דקות ב180 מעלות
שכבה ב

לערבב היטב:
כוס שמן
כוס סוכר
4 ביצים
1 סוכר וניל
6 כפות דבש
4 כפות קפה
מעט יין

-לערבב ולשטוח על הבצק האפוי ולאפות עוד חצי שעה

כשהעוגה מתקררת מצפים ב:
להמיס
150 גר' שוקולד מריר
9 כפות שמן
8 כפות קמח

להקפיא ולחתוך כשהעוגה קפואה
בהצלחה!
נשמע מעולה!
 

batya11

משתמש פעיל
הי,
גם אהבתי את המתכון הזה וראיתי שכמות הבצק לא מספיקה בכלל.
אבל לאיזה גודל תבנית את עושה את זה?
תודה!

עוגת אגוזים, שוקולד וקפה
המקור ממגזין טעימות, אני שיניתי קצת...
תבנית תנור
כוס מדידה
מעולה בהקפאה


לבצק:
170 גרם חמאה או מרגרינה
170 גרם סוכר דמררה
170 גרם אבקת שקדים
170 גרם קמח

לערבב הכל עד שנהיה בצק, לשטוח בתבנית,
לאפות בתנור שחומם מראש 160 מעלות 10 דקות.

למלית:
65 גרם חלבונים
65 גרם סוכר
להקציף לקצב יציב.

150 גרם ביצים
100 גרם סוכר
180 גרם אגוזים טחונים
50 גרם קמח
90 גרם שמן

לערבב בקערה ביצים, סוכר, אגוזים וקמח, כשהכל מתאחד להוסיף את השמן ולערבב היטב.
לקפל את קצף החלבונים לקערת הביצים ולערבב בעדינות, לשפוך על הבצק האפוי חלקית,
לאפות ב 180 מעלות עוד 20 דקות. לצנן היטב.

לציפוי:
250 גרם שמנת מתוקה או צמחית
200 גרם שוקולד מריר
1 כף גדושה קפה
להמיס בסיר על אש נמוכה עד שהכל מתאחד, לצפות את העוגה.
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  109  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה