א. חוקי הפורום לא כוללים איסור על ביקורת ענינית ומכבדת למתכונים שאני העליתי או אחרים אז תנוח דעתך.
ב. טורט אמיתי אמור להיות אוורירי וגבוה אך לא רטוב. זו לא עוגה בחושה.
כן אמורה להיות לחות מספקת כדי לא לחנוק.
אני מכינה כבר שנים את העוגה הזו למנעד רחב של טועמים. אף אחד לא התלונן על יובש.
ג. לעניין יחסי חומרים בטורט:
הלחות במתכון מגיעה מהקפה, מהשמן ומהסוכר החום הדביק.
בדקתי בסקירה קצרה מתכונים אחרים ופרופרוציות הנוזלים במתכון לא חריגות.
יתכן ואפית על טורבו או השתמשת בכוסות מדידה. (זה מתכון חריג בכוסות חד"פ).
ד. במתכון יש שוקולד שמשיישים לתערובת ולא מערבבים ולא מצפים מלמעלה.
ובכל מקרה כמות כזו של שוקולד מריר איכותי הוסיפה טעם משמעותי לעוגה בכל פעם שהכנתי.
אולי הגדרות הטעם שלנו שונות.
ב. טורט אמיתי אמור להיות אוורירי וגבוה אך לא רטוב. זו לא עוגה בחושה.
כן אמורה להיות לחות מספקת כדי לא לחנוק.
אני מכינה כבר שנים את העוגה הזו למנעד רחב של טועמים. אף אחד לא התלונן על יובש.
ג. לעניין יחסי חומרים בטורט:
הלחות במתכון מגיעה מהקפה, מהשמן ומהסוכר החום הדביק.
בדקתי בסקירה קצרה מתכונים אחרים ופרופרוציות הנוזלים במתכון לא חריגות.
יתכן ואפית על טורבו או השתמשת בכוסות מדידה. (זה מתכון חריג בכוסות חד"פ).
ד. במתכון יש שוקולד שמשיישים לתערובת ולא מערבבים ולא מצפים מלמעלה.
ובכל מקרה כמות כזו של שוקולד מריר איכותי הוסיפה טעם משמעותי לעוגה בכל פעם שהכנתי.
אולי הגדרות הטעם שלנו שונות.