אני חושבת פשוט איך כולם בשכונה שם ואל תחרגי מלבוש האזור תלוי ממש אני חושבת שעד גיל 10 בערך 11 אין בעייה שהילד ישים מכנס קצר הכל תלוי בך בילד ובאזור מגורים שלא ילעגו לילד וכ'ו...ומכנסיים קצרות עד איזה גיל מקובל? שכונה חרדית
אני חושבת פשוט איך כולם בשכונה שם ואל תחרגי מלבוש האזור תלוי ממש אני חושבת שעד גיל 10 בערך 11 אין בעייה שהילד ישים מכנס קצר הכל תלוי בך בילד ובאזור מגורים שלא ילעגו לילד וכ'ו...ומכנסיים קצרות עד איזה גיל מקובל? שכונה חרדית
תלוי בשכונה.ומכנסיים קצרות עד איזה גיל מקובל? שכונה חרדית
תגדירי חרדי...לא מקובל בציבור החרדי
בציבור החרדי, בחיידרים, בת"ת- לא מקובל שילדים יהיו בלי גרביים.תגדירי חרדי...
אם בחיידר של הילד לא מסכימים,
לדעתי לא כדאי גם לא אחרי.
לא נראה לי שיש ת"ת שמאשרים להגיע בלי גרביים במיוחד בערים חרדיות
גם בשעות שלאחר הלימודים לא הולכים בלי גרביםנכון, לא מדובר על שעות הלימודים.
בלת"קשלום, רציתי להלביש לבנים (עד גיל 11) סנדלים בלי גרביים,
האם יש בזה בעיה מהותית?
למה זה לא מקובל?
תודה מראש.
אז למה מלבישים לילדים חולצה קצרה, ובגילאים מסוימים גם מכנסיים קצרים...יותר מכוסה = יותר מכובד
ברור שהכול צריך לעשות במידה, אבל זה העיקרון שממנו נובע שהציבור החרדי מכסה יותראז למה מלבישים לילדים חולצה קצרה, ובגילאים מסוימים גם מכנסיים קצרים...
ולמה כשנוסעים לנופש/לים/לטיול וכו' כן יש רבים שילבישו כך?
מסכימה לחלוטין עם העקרון הזה, אבל לא בכל גיל...
יש לבוש מיוחד שנקבע מגיל בר מצוה.
היה מברך אנשים עם שרוול קצר-ברור שהכול צריך לעשות במידה, אבל זה העיקרון שממנו נובע שהציבור החרדי מכסה יותר
ר' חיים קניבסקי ילד מתחת בר מצווה שהיה מגיע אליו בשרוולים קצרים היה מעיר בצורה טובה
נכון מאוד! אבל כל אחת לפי שיקול דעתה.ברור שהכול צריך לעשות במידה, אבל זה העיקרון שממנו נובע שהציבור החרדי מכסה יותר
ר' חיים קניבסקי ילד מתחת בר מצווה שהיה מגיע אליו בשרוולים קצרים היה מעיר בצורה טובה
רוצה, וגם הולך בפועל...אם לא היה רוצה לא הייתי כופה ח"ו...סליחה על השאלה -
ילד בן 11 בכלל מסכים ללכת עם סנדלים?
תלוי חיידר,רק הבן שלי בכיתה ד’ מתעקש ללכת כמו בחור ישיבה?
בחול המועד רבתי איתו על חולצות מכופתרות צבעוניות מהממות הוא הסכים רק בצבע לבן! סנדלים/ מכנסיים בהירות הס מלהזכיר!
נראה לי דווקא הוא בעקבות החברים...תלוי חיידר,
אבל אם הוא כך במהרה גם חבריו בעקבותיו...
(באזורינו חולצות קצרות יש עד ו-ז-ח, תלוי ילד, ומכנס קצר עד א-ב)
בחורף יש לבנים גאטקס מחממים מאד....למה ילדים גדולים קופאים בחורף כי לא מקובל ללבוש גרביונים??
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: