עדי(נה) ל.
משתמש צעיר
מניחה שלא, אבל כשחוזרים...בבית ספר יתירו להם בלי גרביים?
מניחה שלא, אבל כשחוזרים...בבית ספר יתירו להם בלי גרביים?
מניחה שלא, אבל כשחוזרים...
אצלי גם הגדולים יותר רוצים דווקא כי זה יותר נח להם אינדיווידואלי כנראה...
יש לי תחושת דז'ה וו מהאשכול הזה
זאת אומרת שיתכן מצב שזה יהיה מקובל בעתיד...(כבר היום רואים את זה יותר בגילאים קטנים ) אז אולי זה לא משהו מהותי במיוחד...ולמה לא מקובל ללכת עם מכנסי קאמל לגברים ? ככה
ולמה לא היה מקובל עד לפני שנתיים ללכת עם החצאיות הארוכות ? ככה
אין לזה הסבר בשניה שנהיה מקובל זה בסדר גמור
מסכימה לגמריהכל זה מה מקובל,
אם היה מקובל שהקיבוצניקים הולכים עם חליפות והחסידים עם מכנסיים קצרות וכובעי טמבל זה מה שהיה מקובל......
וגם במקרים שמאוד לא נוח או מאוד חם/קר.
ע"עהכל עניין של מה הולך!!!
למה ילדים גדולים קופאים בחורף כי לא מקובל ללבוש גרביונים??
למה בקיץ הגברים נוטפים כי מקובל ללכת עם חליפה??
שלא שינו את לבושם, מה שמקובל זה מה שכולם עושים!!!
מכנס ארוך עם סנדלים תרתי דסתרילי יש שאלה אחרת- הבן שלי בן 8. כיתה ג ואף אחד בכיתה שלו לא עם סנדלים בקיץ!!! אני לא מצליחה להבין למה ללבוש נעליים שחורות סגורות ולהזיע בשיא החום??? יש לזה הסבר???
חושבת שבגלל שלא מקובל ללכת עם סנדלים בלי גרביים, וסנדלים עם גרביים זה לא יפה (לטעמי אבל כנראה לטעם הרבה אמהות...) אז לובשים נעליים סגורות.לי יש שאלה אחרת- הבן שלי בן 8. כיתה ג ואף אחד בכיתה שלו לא עם סנדלים בקיץ!!! אני לא מצליחה להבין למה ללבוש נעליים שחורות סגורות ולהזיע בשיא החום??? יש לזה הסבר???
ויש גם ספורט מבד נושם מאודחושבת שבגלל שלא מקובל ללכת עם סנדלים בלי גרביים, וסנדלים עם גרביים זה לא יפה (לטעמי אבל כנראה לטעם הרבה אמהות...) אז לובשים נעליים סגורות.
השאלה למה נעליים שחורות כבדות
יש סניקרים קלילים, נוחים ונושמים.
אבל שוב הגענו לעניין של מקובלות....
אין כמו סנדלים בקיץ!ש סניקרים קלילים, נוחים ונושמים
נכון.אין כמו סנדלים בקיץ!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: