עדי(נה) ל.
משתמש צעיר
יכול להיות...אבל יש גם קטנים יותר...אני חושב שבגיל 11 הילד כבר מרגיש מה מקובל חברתית ומה פחות, והוא יכול לבחור לבד אם ללכת בלי גרבים...
יכול להיות...אבל יש גם קטנים יותר...אני חושב שבגיל 11 הילד כבר מרגיש מה מקובל חברתית ומה פחות, והוא יכול לבחור לבד אם ללכת בלי גרבים...
זה החילוק בין גיל כזה שבו הילד יחליט לבד,יכול להיות...אבל יש גם קטנים יותר...
אבל תמיד צריך להיות קו אדום, ולדוגמא אם הילד ירצה ללכת במכנסיים קצרים כשזה לא מקובל אז ברור שלא תסכימו בשום אופן, וללכת בלי גרבים בגיל 11 זה גם די חריג.זה החילוק בין גיל כזה שבו הילד יחליט לבד,
לבן ילדים קטנים יותר שאז נעשה מה שמקובל חברתית.
אני מבינה מכמה תגובות כאן שלבן 11 זה קצת מוגזם,וללכת בלי גרבים בגיל 11 זה גם די חריג.
קודם כל אף אחד לא אמר שזה לא מקובל! פשוט מאוד תלוי איפה הוא לומד והאם אסרו את זה במקום הלימוד שלו...שלום, רציתי להלביש לבנים (עד גיל 11) סנדלים בלי גרביים,
האם יש בזה בעיה מהותית?
למה זה לא מקובל?
תודה מראש.
הם גם רוצים, טוענים שנח להם...תחשבי גם על נוחות הילדים.
נכון, מדובר על אחה"צ כשחוזרים וכו'יש גם מקומות שיש תקנון חיידר לגבי הלבוש
מה ? יש בנים שמגיעים הביתה ומיד מחליפים את הבגדים ??הם גם רוצים, טוענים שנח להם...
נכון, מדובר על אחה"צ כשחוזרים וכו'
עד כיתה אומכנסיים קצרות עד איזה גיל מקובל? שכונה חרדית
זה ממש לא להחליף בגדים...רק להוריד גרביים...מה ? יש בנים שמגיעים הביתה ומיד מחליפים את הבגדים ??
חשבתי שזה רק אצל הבנות !
הסבר פשוט - לא נח לשחק משחקי כדור עם סנדלים!לי יש שאלה אחרת- הבן שלי בן 8. כיתה ג ואף אחד בכיתה שלו לא עם סנדלים בקיץ!!! אני לא מצליחה להבין למה ללבוש נעליים שחורות סגורות ולהזיע בשיא החום??? יש לזה הסבר???
אני מלבישה סנדלים לבנים גם בכיתה ג' וגם יותרלי יש שאלה אחרת- הבן שלי בן 8. כיתה ג ואף אחד בכיתה שלו לא עם סנדלים בקיץ!!! אני לא מצליחה להבין למה ללבוש נעליים שחורות סגורות ולהזיע בשיא החום??? יש לזה הסבר???
חיידר חסידי?לי יש שאלה אחרת- הבן שלי בן 8. כיתה ג ואף אחד בכיתה שלו לא עם סנדלים בקיץ!!! אני לא מצליחה להבין למה ללבוש נעליים שחורות סגורות ולהזיע בשיא החום??? יש לזה הסבר???
ההפך,יכול להיות שזה קצת חוצניק ולא מקובל בישראל
אבל מה רע בזה מאד חמוד
וכבר נכנס הטייל הזה לארץ
סנדליים תנכיות לילדים בלי גרביים
תנכיות זה אכן מאוד ישראלי, סנדלים אחרים ממש לאו דווקאההפך,
סנדלים תנכיות בלי גרביים זה הכי הכי ישראלי שיש. (ודווקא לכן זה לא מקובל בציבור החרדי)
לא! ליטאי סטנדרטיחיידר חסידי?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: