החכמה שבנשים
משתמש מקצוען
הילד שלי בן 5 מלא פעמים בורח מהבית עם סנדלים בלי גרביים.
אם טוב לו טוב לי.
אם טוב לו טוב לי.
תגידו זה השאלה היחידה שלכם על סטיגמות של לבוש או התנהגות בציבור החרדי?????למה זה לא מקובל?
מאוד משנה עד איזה גיל,מה הבעיה להלביש לילד גרביונים בחורף
מי רואה את זה
אמא שלי הלבישה לאחים שלי ,בצבע שחור,
על הנעליים אתם מכוונים?אשרי העם שככה לו...
לפי הבן שלי זה בגלל שאי אפשר לבעוט בכדור עם סנדלים...לי יש שאלה אחרת- הבן שלי בן 8. כיתה ג ואף אחד בכיתה שלו לא עם סנדלים בקיץ!!! אני לא מצליחה להבין למה ללבוש נעליים שחורות סגורות ולהזיע בשיא החום??? יש לזה הסבר???
אין ספק שאם היו מורידים את כל גינוני הכבוד האלו-לפי הבן שלי זה בגלל שאי אפשר לבעוט בכדור עם סנדלים...
ובכלל יש לי הרבה שאלות על המקובלויות של הציבור החרדי
למה אברך לא יכול ליסוע על אופניים במקום להדחס באוטובוסים?
למה אברך לא יכול ללכת עם תיק גב וצריך דווקא שקית? ובכלל העניין שבכיתות גבוהות בחיידר צריך פתאום תיק "מזוודה", מה רע בילקוט?
למה אי אפשר ללבוש כובע קש שעולה עשירית?
למה צריך לרקוד בחתונות או בית השואבה עם חליפה, להזיע בה ואח"כ לשלוח לניקוי יבש?
אין ספק שאם היו מורידים את כל הגינוני כבוד האלה, היה לנו הרבה יותר נוח
צודקת חלקיתלפי הבן שלי זה בגלל שאי אפשר לבעוט בכדור עם סנדלים...
ובכלל יש לי הרבה שאלות על המקובלויות של הציבור החרדי
למה אברך לא יכול ליסוע על אופניים במקום להדחס באוטובוסים?
למה אברך לא יכול ללכת עם תיק גב וצריך דווקא שקית? ובכלל העניין שבכיתות גבוהות בחיידר צריך פתאום תיק "מזוודה", מה רע בילקוט?
למה אי אפשר ללבוש כובע קש שעולה עשירית?
למה צריך לרקוד בחתונות או בית השואבה עם חליפה, להזיע בה ואח"כ לשלוח לניקוי יבש?
אין ספק שאם היו מורידים את כל הגינוני כבוד האלה, היה לנו הרבה יותר נוח
ממש לא בטוח (לדוגמא תיק גב/צד שחור מכובד במקום שקית מצ'וקמקת ומחוקה של אור החיים..)אין ספק שאם היו מורידים את כל גינוני הכבוד האלו-
לא היינו מכובדים!!!
התקדמות פעם זה היה של גל-פזממש לא בטוח (לדוגמא תיק גב/צד שחור מכובד במקום שקית מצ'וקמקת ומחוקה של אור החיים..)
יש עדיין גל-פז???התקדמות פעם זה היה של גל-פז
יש, לא יודע אם עם אותם שקיות חחיש עדיין גל-פז???
נוסטלגיה...
אין ספק שיש המון דברים מקובלים חשובים מאוד, ואגב לבוש של אברך והמסתעף זה לא 'סטיגמה' לדעתי,ובכלל יש לי הרבה שאלות על המקובלויות של הציבור החרדי
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: