אם אני קונה פילה טרי ברמי לויאני אתקן (בנחרצות)
סלמון זה דג שקל מאוד להרוס
זמן אפייה של 20 דקות הוא מוגזם לפילה סלמון
האידיאלי לדג טרי הוא בסביבות 8 דקות עד 15 דקות לכל היותר
אם את אופה שלם את לא יכולה להגיש מנות יפות.אני תמיד מבקשת שיחתכו לי . האם נכון? או שעדיף לאפות שלם
זה לא חלב, זה חלבוןד"א ככל שהדג טרי הוא מוציא מעין חלב לבן באפיה. איך מונעים את זה?
על כמה מנות בערך?
זה קורה רק בדג לא טרי שעמד הרבה זמן במקפיאזה לא חלב, זה חלבון
כמו בביצה החלבון שקוף לפני הבישול ולבן בבישול
זה טוב ובריא ולא צריך למנוע, אם זה מפריע מסירים
אני אופה מכוסה ו5 דק' אחרונות מסירה את הנייר כסףאופים פתוח או סגור ???
אני תמיד מסתבכת....
טרי או קפוא?אני מנסה מלא להכין דג אבל הוא יוצא יבש מלא פעמים
יכול להיות שזה הסוג סלמון?
אצלנו קורה ככל שהדג טרי יותרזה קורה רק בדג לא טרי שעמד הרבה זמן במקפיא
או שלא הופשר עד הסוף.
אפיה סגורה נועדה כדי לרכז אדים שיסייעו בתהליך הבישולאופים פתוח או סגור ???
אני תמיד מסתבכת....
לא יודע אם יש הבדל משמעותי בין פילה שחתוך לפרוסות או שהוא בשלמותו.אם אני קונה פילה טרי ברמי לוי
אני תמיד מבקשת שיחתכו לי . האם נכון? או שעדיף לאפות שלם?
על כמה מעלות לאפות?
ואם אפשר מתכון או יותר לגיוון...
תודה
ד"א ככל שהדג טרי הוא מוציא מעין חלב לבן באפיה. איך מונעים את זה?
שתי הערות, אחת חשובה והשניה לא.גם אני מכינה את הסלמון עם בזיליקום
אני לוקחת דג שלם במשקל של קילו קילו מאתיים
משרה במלח ולימון כשעה
כך הדג נשאר נטול ריחות
מפזרת עליו מלח וכורכום ומעט אבקת מרק עוף
בצלוחית אני שמה ראש שום כתוש, 8 קוביות בזיליקום והרבה שמן זית
מערבבת היטב ומורחת על הדג מלמעלה
אם חסר שמן אני מוסיפה ומכניסה לתנור ל20 דקות
יוצא מעדןןןןןן
אי"ה אשתדל להעלות תמונה בסוף שבוע
שווה מאוד וקלי קלות
אני ממש לא סובלת את הטעם של סלומון שנאפה רק 10 דקות. אני מרגישה שאני אוכלת דג נא, וזה ממש גורם לבחילה.אני אתקן (בנחרצות)
סלמון זה דג שקל מאוד להרוס
זמן אפייה של 20 דקות הוא מוגזם לפילה סלמון
האידיאלי לדג טרי הוא בסביבות 8 דקות עד 15 דקות לכל היותר
הכי פשוט וקל וטעים ויפה: לסחוט לימון על הדג, לפזר מלח ופלפל שחור גרוס.מחפשת מתכון, מהיר וטעים.
תודה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: