להכין עם צילי או טריאקי או חרדל וכו' גורם להחמצת הטעם של הסלמון. הטעם החזק והדומיננטי שלהם משתלט על הדג, וכמעט אין הבדל אם הכנת חזה עוף בטריאקי או סלמון בטריאקי...
לסלמון דרוש מתכון סולידי ועדין. למשל, שמן זית, שום חתוך לאורך כל הצד העליון של הדג, מעט תבלינים בהתאם, ואחרי שיוצא מהתנור - להוסיף קצת מיונז מלמעלה. מעדן..
לסלמון דרוש מתכון סולידי ועדין. למשל, שמן זית, שום חתוך לאורך כל הצד העליון של הדג, מעט תבלינים בהתאם, ואחרי שיוצא מהתנור - להוסיף קצת מיונז מלמעלה. מעדן..