ניהול נספח מתוקים פסח תשפ"ד

~נעמי~

עיצוב גרפי
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
פרסום וקופי
D I G I T A L
מאתגרת!
משהו מתוק (לא אגוזים מקורמלים וכד' שהם קשים)
בלי ביצים
וחומרי בסיס שקדים אגוזים אבקת סוכר קמח תפו"א
ללא ריצ' פודינג שמנת מתוקה
במרקם עוגה/ עוגיות
אפשר שוקולד
מרפרוף מהיר לא מצאתי
 

אוריגמי

משתמש סופר מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
מאתגרת!
משהו מתוק (לא אגוזים מקורמלים וכד' שהם קשים)
בלי ביצים
וחומרי בסיס שקדים אגוזים אבקת סוכר קמח תפו"א
ללא ריצ' פודינג שמנת מתוקה
במרקם עוגה/ עוגיות
אפשר שוקולד
מרפרוף מהיר לא מצאתי
אולי זה
אבל תראי את התגובות, לחלק הצליח לחלק לא

או פרלינים...
 

נומנום

משתמש פעיל
צילום מקצועי
הכנתי עוגת ריבועי שוקולד ואגוזים של @ה. בקר שלצערי התייבשה
איך אני יכולה להחיות אותה?
יש מצב להכניס אותה כפרורים בתוך גלידת וניל ?
או כל פתרון אחר יתקבל באהבה
תודה
גם לי העוגה הזו התייבשה, אני חושבת שפשוט התבנית היתה קטנה מדי מה שגרם לעוגה להיות דחוסה יותר ולא להאפות טוב וכשאפיתי זמן רב היא התייבשה. פוררתי אותה הוספתי בערך חצי כוס יין מתוק שוקולד מריר מומס ורבע כוס שמן (במתכון לא היה בכלל שמן יכול להיות שזה גם קשור למרקם) אם עדיין הנוזלים לא מאחדים את הפירורים פשוט להוסיף יין ושמן לפי העין .כידררתי לעיגולים הקפאתי ואחכ ציפיתי בשוקולד (קייקפופס בקיצור) יצא מדהים ועם טעם חלבי זה הולך להיות חלק מהקינוח בליל הסדר.
 

מגדלור

משתמש מקצוען
גם לי העוגה הזו התייבשה, אני חושבת שפשוט התבנית היתה קטנה מדי מה שגרם לעוגה להיות דחוסה יותר ולא להאפות טוב וכשאפיתי זמן רב היא התייבשה. פוררתי אותה הוספתי בערך חצי כוס יין מתוק שוקולד מריר מומס ורבע כוס שמן (במתכון לא היה בכלל שמן יכול להיות שזה גם קשור למרקם) אם עדיין הנוזלים לא מאחדים את הפירורים פשוט להוסיף יין ושמן לפי העין .כידררתי לעיגולים הקפאתי ואחכ ציפיתי בשוקולד (קייקפופס בקיצור) יצא מדהים ועם טעם חלבי זה הולך להיות חלק מהקינוח בליל הסדר.
באמת הני רשמה באחד ההודעות שהיא שכחה לכתוב חצי כוסות שמן
אני המרתי את זה לגלידת וניל
יצא חמוד ממש
 

קרם נווגט

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
אני מחפשת מתכון למשו מתוק מהממרח טחינת שקדים
חושבת שהיה בלבית או בקראט,
אשמח אם מישהי תוכל להרשום לי לכאן.
 

אודיה שלו

משתמש צעיר
גם לי העוגה הזו התייבשה, אני חושבת שפשוט התבנית היתה קטנה מדי מה שגרם לעוגה להיות דחוסה יותר ולא להאפות טוב וכשאפיתי זמן רב היא התייבשה. פוררתי אותה הוספתי בערך חצי כוס יין מתוק שוקולד מריר מומס ורבע כוס שמן (במתכון לא היה בכלל שמן יכול להיות שזה גם קשור למרקם) אם עדיין הנוזלים לא מאחדים את הפירורים פשוט להוסיף יין ושמן לפי העין .כידררתי לעיגולים הקפאתי ואחכ ציפיתי בשוקולד (קייקפופס בקיצור) יצא מדהים ועם טעם חלבי זה הולך להיות חלק מהקינוח בליל הסדר.
עכשיו הכנתי את העוגה והיא בתוך הקערה בדרך לתנור , מה כדאי לי לעשות כדי להציל אותה? ה. בקר אשמח לתשובתך האם להוסיף שמן או משהו רטוב אחר?
 

אוריגמי

משתמש סופר מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
עכשיו הכנתי את העוגה והיא בתוך הקערה בדרך לתנור , מה כדאי לי לעשות כדי להציל אותה? ה. בקר אשמח לתשובתך האם להוסיף שמן או משהו רטוב אחר?
היא כתבה באשכול אחר שחסר חצי כוס שמן במתכון
 

פילפילון

אתרוגיסטית חדשה
מנוי פרימיום
איור וציור מקצועי
יוצרי ai
מחפשת בדחיפות 2 מתכונים שאבדו לי
1. עוגיות מקמח תפו"א כאלו לבנות ובהירות
העיסה במרקם של פירה
והעוגיות עצמם יוצאות ממש פריכות

2. כמו עוגיות רעידת אדמה
אבל ללא שוקולד מומס
זוכרת שזה היה בתוך עם שוקולד צ'יפס וגם קקאו
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קיט ת'

קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:
נקרא  3  פעמים

אתגר AI

בעלי חיים בראשי תיבות • אתגר 134

לוח מודעות

למעלה