שאנשים פשוט ילמדו לאכול עם פה סגור!!!
בזה לא עוזר לסגור את הפה !לא תמיד עוזר למשל אני מכיר כאלו שכששותים
שומעים חזק את הבליעה.
מניסיון
שאנשים פשוט ילמדו לאכול עם פה סגור!!!
בזה לא עוזר לסגור את הפה !לא תמיד עוזר למשל אני מכיר כאלו שכששותים
שומעים חזק את הבליעה.
בליעה זה משהו לא פתיר!בזה לא עוזר לסגור את הפה !
מניסיון
יש אנשים הסובלים מיזה ביתר שאת זה תופעה מוכרת אפילו יש לה שםתעזרו לי?
בחלק משעות היום, אני נמצא בחברת עוד אנשים... מטבע הדברים.
בשעות הבוקר, נוהגים שם גם לאכול.
עד כאן הכל טוב ויפה.
אמממהה... יש שם כמה שמשום מה אוכלים בפה לא סגור... ואז הקול הנשמע בחדר, קול הלעיסות הרמות, קול הלחם הנלעס ונילוש עם פרוסות המלפפון... קול השתיה הנשפנית... גורם לי כמעט להקיא, בכל פעם מחדש.
להעיר? לא נעים...
לעבור מקום? לא שייך...
להתעלם? לא מצליח...
להקשיב למוזיקה? הופה, הברקת... לא תמיד שייך...
מה אתם הייתם עושים? רק אני נתקל בתופעה הזו? משהו בי לא בסדר?
תעזרו לי?
עד כאן הכל טוב ויפה.
אמממהה... יש שם כמה שמשום מה אוכלים בפה לא סגור... ואז הקול הנשמע בחדר, קול הלעיסות הרמות, קול הלחם הנלעס ונילוש עם פרוסות המלפפון... קול השתיה הנשפנית... גורם לי כמעט להקיא, בכל פעם מחדש.
להעיר? לא נעים...
לעבור מקום? לא שייך...
להתעלם? לא מצליח...
הילדים שלי (פעוטות) כשאוכלים עוגה טעימה - תוך כדי לעיסה ממלמלים יאמ..יאמ... -- פשוט מתענגים מכל רגע...
אצל קטנטנים אתם צוחקים ונהנים לראות איך טעים להם?? (כשטועמים פעם ראשונה גלידה וכד'...)
אז אצל מבוגרים זה מתבטא טיפה אחרת.. מה יש??
אולי עם @טיפול רגשי אפשר לפתור גם את זה.בליעה זה משהו לא פתיר!
אין מה לעשות - זה הטבע.
אבל לעיסהההההההההההההה
כשזה אצל הילד שלך זה בסדר ואפילו מהנהאיזה תיאורים מוגזמים... חבר'ה... נכנסתם לתוך הלוע של החבר.... מה נסגר??
אותי לימדו לא להסתכל בצלחת של האחר -- כל שכן שלא לתוך הפה שלו כשהוא אוכל!!..
כנראה שהבנאדם פשוט נהנה מכל רגע, תלמדו גם אתם להנות מהאוכל... (ולא חייב להשמיע רעשים)
הילדים שלי (פעוטות) כשאוכלים עוגה טעימה - תוך כדי לעיסה ממלמלים יאמ..יאמ... -- פשוט מתענגים מכל רגע...
אצל קטנטנים אתם צוחקים ונהנים לראות איך טעים להם?? (כשטועמים פעם ראשונה גלידה וכד'...)
בתקופת דיאטה צריכים להזהר לא לעמוד ליד מי שלועס בקולוהפתרון שלי ללעיסות של אחרים זה ללעוס גם אני משהו...
יעני, או שלא אוכלים לידי או שמכבדים גם אותי
יש סבירות גבוהה שמכיוון שעשו עסק מזה בבית בתקופת הילדות, לכן זה מפריע לך כל כךאני נזכר, שבהיותי ילד, היה לנו בין האחים סימן סודי מוסכם, איזו שהיא תנועת יד חצי בלתי מורגשת, שהיה מזכיר אחד לשני לאכול בפה סגור.
אז זהו שקשה לעצום אוזניים...איזה תיאורים מוגזמים... חבר'ה... נכנסתם לתוך הלוע של החבר.... מה נסגר??
אותי לימדו לא להסתכל בצלחת של האחר -- כל שכן שלא לתוך הפה שלו כשהוא אוכל!!..
כנראה שהבנאדם פשוט נהנה מכל רגע, תלמדו גם אתם להנות מהאוכל... (ולא חייב להשמיע רעשים)
אם כן, זה לא גן עדן...השאלה אם החבר שישב לידך בגן עדן ילעוס בקול...
תעזרו לי?
עד כאן הכל טוב ויפה.
להעיר? לא נעים...
לעבור מקום? לא שייך...
להתעלם? לא מצליח...
בדיוק!אם כן, זה לא גן עדן...
אם כן, זה לא גן עדן...
הם יהיו, אבל בקפסולה חסינת רעשים... או שהם לא יקבלו אוכל...בדיוק!
בגן עדן אני לא מאמינה שיהיו כאלו אנשים...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: