דרוש מידע נושא לעוס:)

loving music

משתמש מקצוען
במחילה
כל אדם עושה רעש כשהוא לועס
תנסו להקשיב לעצמכם כשאתם יושבים בחדר לבד ואוכלים
תנסו אז להשתיק את עצמכם - תפתחו כפיתיות על הצורה של הלעיסות ולא תצליחו להשתיק
כשאתם שומעים מישהי אחר ברגע ששמתם לב לזה אין סיכוי שתצליחו להסיח דעת וזה מציק נורא
אבל תבינו שהבעיה בכם ולא בלועס המסכן
כנראה שיש גם אנשים עם יותר רגישות שמיעתית ופחות
אבל הכל נורמלי והכל בסדר.
בוודאי שהבעיה בנו, כלומר במוח שלנו, סוג של באג...
אבל מה שרצינו לומר זה שזה לא נשלט!
גם כשאנו מתעסקים באלף דברים אחרים, לעיסות נשיפות וכו' יכולים לחרפן!
כאילו יש מנגנון במוח שלנו שמעורר עצבים , כעס, חרדה וחוסר אונים אשר הוא שומע את הקולות המציקים.
כולנו מבינים שזה לא אשמת האוכל אבל מה שבאתי להסביר שזה גם לא אשמתנו, זה פשוט בעיה, מאובחנת אפילו - יש לה שם... ומה שבסך הכל ביקשנו זה- שתתחשבו, תרחמו , כי יש כאן מישהו שסובל! סובל באמת!! וזה לא משנה מי צודק בסיפור - הסבל עדיין קיים.
כשמדובר באדם שאוכל באופן סביר ובפה סגור - אם זה עדיין מפריע לנו אז הבעיה בנו
אבל בן אדם שלועס באופן שברדיוס של 20 מטרים סביבו אפשר לשמוע את שלבי עיבוד המזון - הבעיה היא בו.

;) MA BU

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
כשמדובר באדם שאוכל באופן סביר ובפה סגור - אם זה עדיין מפריע לנו אז הבעיה בנו
אבל בן אדם שלועס באופן שברדיוס של 20 מטרים סביבו אפשר לשמוע את שלבי עיבוד המזון - הבעיה היא בו.
כל מילה!

אחד משלנו

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
תעזרו לי?

בחלק משעות היום, אני נמצא בחברת עוד אנשים... מטבע הדברים.
בשעות הבוקר, נוהגים שם גם לאכול.
עד כאן הכל טוב ויפה.
אמממהה... יש שם כמה שמשום מה אוכלים בפה לא סגור... ואז הקול הנשמע בחדר, קול הלעיסות הרמות, קול הלחם הנלעס ונילוש עם פרוסות המלפפון... קול השתיה הנשפנית... גורם לי כמעט להקיא, בכל פעם מחדש.

להעיר? לא נעים...
לעבור מקום? לא שייך...
להתעלם? לא מצליח...
להקשיב למוזיקה? הופה, הברקת... לא תמיד שייך...

מה אתם הייתם עושים? רק אני נתקל בתופעה הזו? משהו בי לא בסדר?
בלת"ק
אם כותבים פתרונות אשמח לדעת מה הפיתרון לאלה ששואפים את הספגטי הארוכים בקולי קולות ולא חושבים שזה בעיה אדרבה ככה אוכלים את זה
ואלה שכן יודעים שזה בעיה הם מנסים להיות הראשונים שמצליחם לעשות את זה בשקט

loving music

משתמש מקצוען
בלת"ק
אם כותבים פתרונות אשמח לדעת מה הפיתרון לאלה ששואפים את הספגטי הארוכים בקולי קולות ולא חושבים שזה בעיה אדרבה ככה אוכלים את זה
ואלה שכן יודעים שזה בעיה הם מנסים להיות הראשונים שמצליחם לעשות את זה בשקט
פיתרון פשוט: לשבור את הספגטי לפני הבישול (הפיתרון נכון אגב גם ללקצוץ את החסה דק ולא להשאיר פסים אורכים מדי :) )
אם כבר יש לכם ספגטי מבושל ארוך ואתם רוצים למזער נזקים - מעבירים סכין הלוך חזור בתוך הספגטי מתוך מטרה לקצר כמה שיותר - עוזר פלאים :)

פאנטה

משתמש סופר מקצוען
כל פעם שאני נכנסת לפרוג ורואה את האשכול הזה (אף פעם אין לי כח לקרוא את כולו, מן הסתם התחיל בנושא אחד ועבר לעוד אלף ואחד נושאים לא קשורים. כך שהקשר בין ההודעה לתגובות - מקרי לחלוטין)

דבר אחד לא הבנתי.
כל כך הרבה תגובות על נושא אחד?
אז אולי אני כן יכולה לתרום את דעתי הדלה בנושא
האם הנושא לעוס?
אחרי 15K צפיות ומעל 200 הודעות?(מצ"ב צילום להוכחה..;))
אז כן , בהחלט נושא לעוס:sneaky:

קבצים מצורפים

• צילום מסך 2022-11-24 171253.png
    צילום מסך 2022-11-24 171253.png
    KB 15.3 · צפיות: 54

תותית י.

משתמש מקצוען
פיתרון פשוט: לשבור את הספגטי לפני הבישול (הפיתרון נכון אגב גם ללקצוץ את החסה דק ולא להשאיר פסים אורכים מדי :) )
אם כבר יש לכם ספגטי מבושל ארוך ואתם רוצים למזער נזקים - מעבירים סכין הלוך חזור בתוך הספגטי מתוך מטרה לקצר כמה שיותר - עוזר פלאים :)
הורס את כל ההנאה באוכלללל

אחד משלנו

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
אם כבר יש לכם ספגטי מבושל ארוך ואתם רוצים למזער נזקים - מעבירים סכין הלוך חזור בתוך הספגטי מתוך מטרה לקצר כמה שיותר - עוזר פלאים
חלק מההנאה זה לאכול את הספגטי שהוא עדיין ארוך
אם רוצים קצר אפשר להכין מלכתחילה איטריות ולא ספגטי שצריך לחתוך את זה

גיבסנית

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
כמו שכבר אמרו כאן הרבה, הנושא תלוי ברגישות של האדם
יש כאלה שלא יכולים להבין אפילו את הבעיה ואחרים שממש מקפיץ להם את הפיוזים :(
ההתמודדות אפילו לא מתחילה מאותה נקודה.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה