הם יהיו, אבל בקפסולה חסינת רעשים... או שהם לא יקבלו אוכל...
על זה נאמר
עליונים למטה
ותחתונים למעלה
הם יהיו, אבל בקפסולה חסינת רעשים... או שהם לא יקבלו אוכל...
לא בדיוק, יש כאלו שמשמיעים קולות בליעה כשהם שותים לאט משקה חם, זה חלק מההנאה וההתרגעות אצלם...בליעה זה משהו לא פתיר!
אין מה לעשות - זה הטבע.
אבל לעיסהההההההההההההה
כסיפור הידוע על שלושת הזקנים הנהנים מאותה כוס תה.לא בדיוק, יש כאלו שמשמיעים קולות בליעה כשהם שותים לאט משקה חם, זה חלק מההנאה וההתרגעות אצלם...
אני גננת בבית ולימדתי את הילדים לאכול בפה סגור בלי להשמיע קולות, אצל כמה בודדים המסר לא הובן, אז הפעלתי מוזיקה שעמעמה את הלעיסות והמציצות הקולניות...כשזה אצל הילד שלך זה בסדר ואפילו מהנה
אצל אחרים זה ממש אבל ממש לא נעים
לא נעים בכלל...יש לי שאלה טיפה עדינה, אבל באמת תשדלו להיות עניניים.
מה עושים כשבת הזוג אוכלת בצורה לא מנומסת. קפה עם ה"אההה" וכל מיני ליקוקי צלחות למאכל אהוב. זה הרבה יותר קשה, אין לאן לברוח. מתבטא בכמה דברים בודדים אבל עקביים...
לא צחוק !!!!!נראה לי משהו ששוה בירור בשידוכים
לא הבנתי מה התכוונת דרך אגב שלחתי לך מיל ראית
אין בעיה. שירגעו.לא בדיוק, יש כאלו שמשמיעים קולות בליעה כשהם שותים לאט משקה חם, זה חלק מההנאה וההתרגעות אצלם...
נכון זה מה שבאתי לכתוב, ברוך שכיוונת...אין בעיה. שירגעו.
אבל השתיה שלהם נשמעת ככה:
שאיבה (וווווואש)
בליעה (טוב, אין לי איך לכתוב את זה, תדמיינו לבד)
ואז באה האנחה (אהההחח)
וכל זה אחרי כל לגימה!!!
זה בכלל חופר...בלת"ק
יש אנשים שמוצצים עצמות.... אוכלים מרק או קרונפלקס עם חלב תוך כדי הקשה של הכף בקערה...
עליהם אני לא מדברת...קחו בחשבון שיש אנשים שסובלים מפוליפים ולא מצליחים לנשום בפה סגור
בול מה שרציתי עכשיו לכתובאויש אלו תאורים!!!1
יש פה כאלו שיכולים לכתוב ספר....
פעמים רבות אני נמנעת מאכילת דברים מרעישים מידי, מהסיבה הזו!כשאנחנו אוכלים אנחנו לא שומעים את הרעש של עצמנו?
יש סבירות גבוהה שבגלל שהוא התרגל לנימוס בעניין זה, מפריעה לו ברבריות של אחרים.יש סבירות גבוהה שמכיוון שעשו עסק מזה בבית בתקופת הילדות, לכן זה מפריע לך כל כך
יש ?
שאלה טובה, באמת לא ברור למה זה לא מפריע לי, מעניין לחקור את זהכשאנחנו אוכלים אנחנו לא שומעים את הרעש של עצמנו?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: