זה לא עובד ככהלדודים שלי היה אותו סיפור.
יום אחד הם ידעו שהשוכר לא בבית,
והבית היה צריך שיפוץ,
הם נכנסו, ניפצו את כל האסלות, עקרו את הברזים, ולקינוח הוציאו רהיטים...השוכר ברח,
ולדודים היתה אורה ושמחה!
תקשיבי טוב!!!מבקשת עזרה ענינית ממש בלי להכנס לפולמוס של כן בסדר לא בסדר..
אני משכירה דירה בבית שמש בעיר הותיקה והבן אדם לא משלם לי שכירות כבר חודשיים
בתחילה זה עוד היה נראה תקין
אבל עכשיו לא אלאה אתכם הבנתי שהוא נוכל גדול
אני מבקשת עזרה אם למישהו יש רעיון
לבן אדם מקצועי שמתמחה דווקא בדברים כאלו
ויכול לעזור לנו כמובן בתשלום
עורך דין או חברה מפחידה אנשים מעין אלו
אני רוצה לסיים איתו עם הכי פחות נזקים
בבקשה פליז עזרה!!
בדיוק את אותו היגיון שמשאיר פה מסתנניםלא מבינה,
בתור מה החוק בעד דייר שלא משלם? מה ההגיון שעומד מאחורה?
אולי לקוח שלא משלם לי על עבודה יכול להתלונן שאני לא מביאה לו?!
כי אנחנו חיים במדינה שהיא גן עדן לפושעים.לא מבינה,
בתור מה החוק בעד דייר שלא משלם? מה ההגיון שעומד מאחורה?
אולי לקוח שלא משלם לי על עבודה יכול להתלונן שאני לא מביאה לו אותה?!
זה הפיתרון היחיד ושווה כל שקלאני השכרתי עכשיו דירה. פניתי לחברת דיפרנט שביטחו לי את הכל. משלמים 3.5 אחוז וישנים טוב בלילה.
הם נותנים דמי שכירות במקרה של אי תשלום וגם הם מפנים את הבית מאנשים כאלה- כמובן שמראש הם גם עושים בדיקת דיירים. מומלץ מאוד. לא מבינה למה אנשים מתקמצנים על כמה שקלים ואז משלמים ביוקר עם המון עוגמת נפש
לפעמים בחוזה המשכיר משאיר לעצמו זכות להיכנס לדירה כדי לבדוק תקינות /לתקן /לראות אם לא היזיקותקשיבי טוב!!!
בחיים, אבל בחיים לא לעשות דברים לא חוקיים. כל חדירה לפרטיות של הדייר היא פלילית!
הרבה פעמים אלו אנשים שמכירים את החוק ופשוט מנצלים אותו. כנראה שזו לא הפעם הראשונה שלהם...
תפתחו בדחיפות הליך לפינוי מושכר. אח"כ לגבות באמצעות הוצלפ.
ושוב, לא לעשות מעשים פזיזים (מכירה מישהו שהחליף מנעול, בא הדייר ואמר שבעלי הדירה נכנסו לדירה, החליפו מנעול וגנבו חפצים... בסוף הם אלו שהיו צריכים לשבת בחקירות ולא הדייר החצוף)
בלת"ק,מבקשת עזרה ענינית ממש בלי להכנס לפולמוס של כן בסדר לא בסדר..
בבקשה פליז עזרה!!
רעיון לא רע , אבל המשכיר עלול להסתבך , הבן אדם נוכל שרגיל בזה הוא יודע טוב טוב מה הזכויות שלו עפ"י הגנת הדייר , ויסבך אותם על תיק פלילי במשטרהעוד רעיון ששמעתי
להביא 3-4 בחורים, שידפקו בדלת, וכשהשוכר יפתח, יכנסו הבחורים פנימה ויאמרו, גם אנחנו באנו לגור כאן.
ופשוט להיכנס על מנת להשתקע, לשבת על הספה, לקחת דברים מהמקרר, בקיצור להרגיש בבית.
ככה יום או יומיים, נראה אז מה יקרה. נא לעדכן.
לא יודע אם כתבו לך או לא, אבל יש דרכים יותר קלות, כמו לטפס על הגג ולנתק לו את הדוד שמש, ככה לא יהיה לו מים חמיםמבקשת עזרה ענינית ממש בלי להכנס לפולמוס של כן בסדר לא בסדר..
בבקשה פליז עזרה!!
אשמח לשמוע פרטים על החברה ומה בדיוק הם נותנים, כי כשביררתי בעבר (חברות אחרות) והתחלתי לשאול שאלות הם התחילו לגמגם...אני השכרתי עכשיו דירה. פניתי לחברת דיפרנט שביטחו לי את הכל. משלמים 3.5 אחוז וישנים טוב בלילה.
הם נותנים דמי שכירות במקרה של אי תשלום וגם הם מפנים את הבית מאנשים כאלה- כמובן שמראש הם גם עושים בדיקת דיירים. מומלץ מאוד. לא מבינה למה אנשים מתקמצנים על כמה שקלים ואז משלמים ביוקר עם המון עוגמת נפש
מסקרן לשמוע האם קיבלת המלצות מאנשים שמימשו את הביטוח שלהם. תודהאני השכרתי עכשיו דירה. פניתי לחברת דיפרנט שביטחו לי את הכל. משלמים 3.5 אחוז וישנים טוב בלילה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: