ביחס לאופציה שצריך לפנות בסוף החודש אין סיבה שזה לא יהיה חוקי. זו הודעה על סיום חוזה השכירות כפי המתאים בחוזה.לא חוקי ויכול רק לסבך אותכם...
אם אתה יודע אחרת אשמח למקור או לציון שם עו''ד וכדומה
ביחס לאופציה שצריך לפנות בסוף החודש אין סיבה שזה לא יהיה חוקי. זו הודעה על סיום חוזה השכירות כפי המתאים בחוזה.לא חוקי ויכול רק לסבך אותכם...
בהליך לפינוי מושכר חייבו אותו לשלם?היה לי דייר כזה בירושלים
פנינו לבי"ד שאישר לפתוח בהליך פינוי מושכר
בית המשפט נתן הנחיה להוציא אותו
ואף חייב אותו לשלם 1000 ש"ח על כל יום שיתעכב בדירה לאחר הפסק דין
והנוכל עבר לנצל מישהו אחר בשכונה
מענין מי אתם...?.....הלואי והיה אפשר לבחור שוכרים
אם זה אזור מתחרד או אתיופי מאוד קשה למצוא....
זה דירות ישנות מאוד
אנחנו קנינו את הדירה עם השוכרת....
היא שילמה יפה חמש שנים ופתאום נמאס לה....
חברת דיפרנט. מבירור שעשיתי יש אותם ואת וויצק. בוויצק הם יותר מציקים לשוכר וזה לא הכי נעים (ואין להם ביטוח בסיום החוזה ועוד), בדיפרנט הם עושים בדיקה בלי התערבות השוכר. קיבלנו המון המלצות על אנשים שזה הציל אותם, כל אחד שיחוס על ממונו ויעשה ביטוח כזה.אשמח לשמוע פרטים על החברה ומה בדיוק הם נותנים, כי כשביררתי בעבר (חברות אחרות) והתחלתי לשאול שאלות הם התחילו לגמגם...
הוא הגיש תביעה נגדית על זה שהדירה הזיקה לו את הרהיטים מעובשבהליך לפינוי מושכר חייבו אותו לשלם?
זה לא הליך נפרד?
אפשר בבקשה פרטים של העו"ד?הוא הגיש תביעה נגדית על זה שהדירה הזיקה לו את הרהיטים מעובש
אבל למעשה זה קרה אחרי שהסתיים לו החוזה
אז העו"ד הגיב בטענה שאדם לא נשאר בדירה שמזיקה לו ולרהיטים שלו אפילו יום אחרי פקיעת החוזה
ואם הוא בחר להישאר כחודשיים בכל אופן אז כנראה שזה לא ממש הפריע לו
והשופט קנה את הטענה מיידית ולא נתן לו אפילו להגיב
לא של השופט?אפשר בבקשה פרטים של העו"ד?
תודה
אתם יודעם מי אני?מענין מי אתם...?.....
הלווו לא להגזים!!!אולי להעביר את אחד הצ'קים לחברה בשוק האפור והם ידאגו לגבות אותו ממנו בריבית הגונה או לכה"פ להודיע לו שאם הוא לא מתפנה עכשיו זה מה שתעשו
אם מדובר בנוכל סדרתי מגיע לוהלווו לא להגזים!!!
אני מאוד מזדהה עם משכיר הדירה ואני מבינה את הצער והתסכול,
אבל אחרי הכל מדובר ביהודי שהוא כנראה במצוקה, יש לך בכלל מושג מה את יכולה לעולל לו אם תפני לשוק האפור??
אל תסחפו, יש גבולות! אנחנו יהודים!
אני מסכימה איתך במאה אחוז שהיא צריכה לנקוט בכל צעד שהוא כדי להוציא אותו מהדירה שלה כמו לנתק חשמל\מים\לעקור אסלות\להביא איזה בריון שייאם וכו,אם מדובר בנוכל סדרתי מגיע לו
אבל שכל אחד ישאל את רבותיו מה לעשות ואיך.
אני הדגשתי שיש אפשרות קודם לאיים בפנייה לשוק האפוראני מסכימה איתך במאה אחוז שהיא צריכה לנקוט בכל צעד שהוא כדי להוציא אותו מהדירה שלה כמו לנתק חשמל\מים\לעקור אסלות\להביא איזה בריון שייאם וכו,
אבל פשוט לא חושבת שצריך לאבד את זה לגמרי ולהתפרע, תזכרו שבסוף יש שם בן אדם מין הסתם גם יהודי, שאני מניחה שמצוקה מאוד קשה גרמה לו להגיע לשפל שהוא נמצא בו....
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: