ברור שזה לא חוקי, זה נקרא פלישה ואם הוא מתוחכם הוא יכול לסבך את הפולשים קשות
נשגב מביני איך דירה שקניתי במו כספי, הופכת את הכניסה שלי אליה ללא חוקית כאשר הבנאדם לא משלם???כל כניסה שלכם לדירה היא לא חוקית ועלולה לסבך אותכם הרבה יותר.
יש עוד אופציה שלפעמים עובדת
לעשות כאילו מוכרים
להגיע עם גיס נניח שמגיע לראות את הדירה
לאחר כמה ימים מודיעים על כך שהדירה נמכרה וצריך לפנות אותה בסוף החודש.
לבא עם בריונים ולפנות אותו או לכל הפחות לאיים מניסיון שאר הדברים זה בזבוז זמן
כמו כן אם יש צ'קים להפקיד אותם (ואפשר אם זה חזר ללכת להוצאה לפועל זה הליך פשוט ולא מורכב)
לא חוקי ויכול רק לסבך אותכם...עוד רעיון ששמעתי
להביא 3-4 בחורים, שידפקו בדלת, וכשהשוכר יפתח, יכנסו הבחורים פנימה ויאמרו, גם אנחנו באנו לגור כאן.
ופשוט להיכנס על מנת להשתקע, לשבת על הספה, לקחת דברים מהמקרר, בקיצור להרגיש בבית.
ככה יום או יומיים, נראה אז מה יקרה. נא לעדכן.
לא נראה לי שיש ענין לפרסם את שמו, לא תמיד הוא נוכל במזיד, אל תבוזו לגנב וכו', ובפרט שאם הוא לא מזיק לרבים מה הענין לפרסם את שמו...
אולי פשוט תתקשרי מטלפון אחראיך אני מבצעת שיחת טלפון מטלפון שלי אבל יוצג טלפון אחר לא חסוי?
אפשר בבקשה פרטים..מכירה מישהו (גם בבי"ש)
שלאחר שנה של טרטורים
שכר מי שעקר את כל החלונות והדלת.
תוך כמה ימים הדיירים ברחו...
אני יכולה לעדכן ג"כ מנסיוני המר על דירה בותיקה בבית שמש באותו סיפור,לנתק מים וחשמל
איפה משיגים?לבא עם בריונים
עוד רעיון ששמעתי
להביא 3-4 בחורים, שידפקו בדלת, וכשהשוכר יפתח, יכנסו הבחורים פנימה ויאמרו, גם אנחנו באנו לגור כאן.
ופשוט להיכנס על מנת להשתקע, לשבת על הספה, לקחת דברים מהמקרר, בקיצור להרגיש בבית.
ככה יום או יומיים, נראה אז מה יקרה. נא לעדכן.
שמעתי על מקרה דטמה שפעלו ככה (אפילו לא היה עדין חוזה מסודר)תחכו עד סיום החוזה עם השוכר ואז לחתום חוזה שכירות לחודש עם שתי בחורים פרחחים מאיימים והם נכנסים לדירה ומתיישבים ואומרים לו "שלום אנחנו הדיירים החדשים ששכרנו את הדירה..." ואז השוכר יברח ואפי' עם הוא גבר ונשאר בדירה ומזעיק את המשטרה אז המשטרה תעיף אותו כי הוא בעצם הפולש...
נ.ב.
וכמובן ללכת להוצאה לפועל כדי לתבוע מהשוכר את הכסף שהוא חייב לכם...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: