נכתב ע"י להרגיש בבית;1757975:ובקשר לנושא הבחילות וההקאות-
מי שמקיאה בצורה שמשבשת לה את החיים צרכה לברר אם אין לה איזשהיא תופעה שדיברו עליה כבר פה בפורום והיא יכולה לקבל שמירת הריון במקרים מסוימים.
וזה בטוח לא פסיכולוגי.
קוראים לזה HP
נכתב ע"י להרגיש בבית;1757975:ובקשר לנושא הבחילות וההקאות-
מי שמקיאה בצורה שמשבשת לה את החיים צרכה לברר אם אין לה איזשהיא תופעה שדיברו עליה כבר פה בפורום והיא יכולה לקבל שמירת הריון במקרים מסוימים.
וזה בטוח לא פסיכולוגי.
נכתב ע"י שפריץ;1757952:נכון שמי שבהריון עכשיו מקבלת בחילה מכל שמות המאכלים שמתעופפים כאן, וההתעסקות בהקאות?
אז אל תקראו את זה...
נכתב ע"י שרהפכ;1758156:יש עוד משהי שיש לה בולמוסי רעב בהריון?
נכתב ע"י שושיה;1758158:לא, את מקבלת צומי מהסביבה
"יש לך תאומים?"
את כבר בתשיעי?"
נכתב ע"י תקוה;1758246:שכנה של ההורים שלי אומרת לי תמיד- נסי לדמיין את הבית שלך בעוד 10 שנים.
בחורי ישיבות יפארו את השולחן בשבת וישירו זמירות בניגון ישיבתי. יצעדו סביב בעלך בחוזרו מבית הכנסת, ערימת מגבעות בכניסה לבית. נחת יהודית! עכשיו קשה, אבל אח"כ מגיעה הנחת בכמויות!!!
מאחלת לכן (וגם לי) מלוא חופניים נחת!
נכתב ע"י להרגיש בבית;1758255:ומה עם מי שיש לה רק בנות?
דמייני את בעלך חוזר לבד הביתה...המגבעת שלו נשארת לבד על המדף...
זמירות שבת בסופרן גבוה...
ואז מגיע החתן הראשון ו- שקט... אסור לאף אחת לשיר...
נכתב ע"י שושיה;1758285:גם אבות בקשר חזק יותר עם הבנות שלהם מאשר עם הבנים שלהם, זה כתוב בגמרא (אם אני לא מתבלבלת)
נכתב ע"י שושיה;1758209:אף פעם לא התעמקתי, הודיתי כל יום לה' שאני בהריון (חצי שנה אחרי החתונה לכל מי ששואלת) בכל הריון, היו בחילות, היו הקאות, היו צרבות, היו ורידים, היתה שמירה (שלא נתנו סיכוי לסיום ההריון, היום יש לי בונבון חי, נושם וצרחחחחחחן, ב"ה-וגם על זה אני מודה, אני זוכרת את עצמי לפני שנה בדיוק שוכבת במיטה ובוכה ומתפללת על התינוק הזה שיחיה) אבל ידעתי שזה זמני, כי בסופו של תהליך, את אוחזת את האוצר הגדול ביותר שיצור אנושי יכול לקבל-את ההמשכיות שלכם.
תמיד אני מסתכלת על זה שבעצם ה' מכין אותי לתפקיד האימהות הכי טוב, כי גם כשקשה (לקום בלילה, לוותר על כל מיני יציאות ואירועים) ולהיות מחויבת עד 120 שלך לשיירה של תינוקות, אח"כ ילדים אח"כ מתבגרים, ומבוגרים, אבל זה היעוד שלי ואני מאושרת שאני ממלאה את היעוד שלי, למרות הקושי.
ושוב, כשזה מוגזם ומשבש סדר יום (כמו בהריון הראשון שלי שהייתי מאושפזת עם ערויים כדי לאזן את הנוזלים) יש לטפל בזה.
אבל לזכור שזה זמני, לנשום עמוק ולהתעודד.
נכתב ע"י רבקהא;1758395:סוף סוף שומעים כאן זמירות חדשות. חכיתי לתגובה כזו...
אני קוראת את האשכול והמילים פשוט לא מתאימות למצב- סיוט... לא עליכם...
וכן, אני מקיאה מהחודש הראשון ועד האחרון כולל הלידה, אבל מעולם זה לא היה סיוט- אלא תודה ענקית לה' על המתנה שאני זוכה ושותפה לה-
אז נשים יקרות, שמנה לב למה אתן משדרות גם לעצמכן וגם לילדכן...
נכתב ע"י רבקהא;1758395:סוף סוף שומעים כאן זמירות חדשות. חכיתי לתגובה כזו...
אני קוראת את האשכול והמילים פשוט לא מתאימות למצב- סיוט... לא עליכם...
וכן, אני מקיאה מהחודש הראשון ועד האחרון כולל הלידה, אבל מעולם זה לא היה סיוט- אלא תודה ענקית לה' על המתנה שאני זוכה ושותפה לה-
אז נשים יקרות, שמנה לב למה אתן משדרות גם לעצמכן וגם לילדכן...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: