נדמה לי שעליתי על המרשם (נשים בלבד)

מצב
הנושא נעול.

אסתי H

משתמש סופר מקצוען
מוזיקה ונגינה
עריכה והפקת סרטים
יש אחת, רימה טרנסטי, רופאה לשעבר שמנתחת שיטה כמו דמיון מודרך, אני יודעת שזה נשמע דבילי, אבל בעלי יעיד כמה שזה עזר...
היתי מקיעה כל פעם שהרחתי ריח מעט חריג-לטוב ולמוטב, ואחרי כמה מפגשים זה הפסיק, יתר על כן הלידה היתה נסבלת וללא משכחים.
ממליצה בחום.
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

Shellykaz

משתמש פעיל
עריכה והפקת סרטים
D I G I T A L
נכתב ע"י שושי א.;1757342:
3 הריונות. תשע חודשים. 10- 15 פעמים הקאות ביום. אינפוזיה שמחוברת לוריד באופן קבוע ואת עוד תעיזי לומר לי שזה בשביל למשוך תשומת לב....
נו נו.....

מעריצה אותך. אשריכן בנות ישראל, עם כזה קושי ממשיכות להביא צאצאים יהודים לעולם!!!

Shellykaz

משתמש פעיל
עריכה והפקת סרטים
D I G I T A L
אף אחת לא אמרה את זה, אני גיליתי את ה-נוסחה לבחילות- מסטיק!!
עדיף בטעם נייטרלי ולא מנטה(המנטה עושה בחילה עוד יותר גדולה)
איך שמתחילה הבחילה מכניסים מסטיק לפה. בהריון האחרון הייתי מחסלת 10 חפיסות בשבוע, וזה הדבר היחיד שעזר לי לא להקיא.
הבעיה היחידה היא כשאת צריכה לברך או להתפלל, את לא יכולה לאכול ;)

קלסר

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
נכתב ע"י Shellykaz;1757407:
אף אחת לא אמרה את זה, אני גיליתי את ה-נוסחה לבחילות- מסטיק!!
עדיף בטעם נייטרלי ולא מנטה(המנטה עושה בחילה עוד יותר גדולה)
איך שמתחילה הבחילה מכניסים מסטיק לפה. בהריון האחרון הייתי מחסלת 10 חפיסות בשבוע, וזה הדבר היחיד שעזר לי לא להקיא.
הבעיה היחידה היא כשאת צריכה לברך או להתפלל, את לא יכולה לאכול ;)

רק לא מסטיק! רק המרקם גורם לי להקיא, עוד לפני הטעם!

ומה שהכי גורם לי להקיא זה.... כשהשכנות עקרות הבית המדהימות מבשלות. וריח תבשיליהן נודף...... למרחקים.
פעם צחקנו שכל אחת שמכינה משהו צריכה להניח צלחות לטעימה מחוץ לביתה (עבור כל ...):D

7880

משתמש פעיל
בנות, למה בחודש רביעי אתן כבר לא רוצות תשומת לב מהבעל???
פעם הבאה תנצלו אותו יותר ותבחילו עד תשיעי..
רגע, זאת אומרת שאפשרי גם "בחילות תשומת לב" ללא הריון!?

happy

משתמש פעיל
שמתם לב שאין ספר שלא מדבר על אוכל? מספיק שיהיה כתוב:"שרה בישלה ארוחת ערב" ואני........ ועל הריח של הדפים מי מדבר בכלל...

מפרגנת

משתמש צעיר
זה אומר שאם ממש רוצים תשומת לב להמשיך עם הבחילות גם אחרי הלידה..(אם זה תחת שליטה)אז למה לא להרוויח יותר??

מפרגנת

משתמש צעיר
ומי שמקיאה בחדר לידה (כןמ זה גם קורה) דורשת ממש ממש תשומת לב לתשומת לב כל הבעלים אולי אל תתיחסו ..אולי נפסיק :)

Malki.A

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
צילום מקצועי
שמעתי ממשהי שהיתה מקיאה בכמויות אדירות, לפני ההריון שלה האחרון הלכה לרופא מיוחד הוא אמר לה שיש חידק שנמצא אצל הרבה נשים בקיבה (לא זוכרת את השם של החידק, אני יכולה לשאול אותה) ובזמן הריון הוא פעיל יותר וגורם לכל כך הרבה הקאות אכן היה לה את החידק ולכן היא לקחה אנטיביוטיקה חזקה מאוד
ההריון האחרון שלה היה קל בהרבה כמעט ללא הקאות וללא צורך באישפוזים

יעל

מענין לבדוק

טלית

משתמש פעיל
D I G I T A L
תגידו לי מיד שזה רק בהריון ראשון ככה.:mad::mad:

פוינט ק גת

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
נכתב ע"י יאיר;1757448:
שמעתי ממשהי שהיתה מקיאה בכמויות אדירות לפני ההריון שלה האחרון הלכה לרופא מיוחד הוא אמר לה שיש חידק שנמצא אצל הרבה נשים בקיבה (לא זוכרת את השם של החידק, אני יכולה לשאול אותה) ובזמן הריון הוא פעיל יותר וגורם לכל כך הרבה הקאות אכן היה לה את החידק ולכן היא לקחה אנטיביוטיקה חזקה מאוד

יעל

מענין לבדוק

אם תוכלי לשאול אותה יותר פרטים, אשמח מאוד.

פונפונית אדומה

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
חיחי! נראה לי שאם כך, הבחילות בדורנו היה אמור לאפיין יותר את גיל ה'טיפש עשרה' או את 'גיל המרד' ולא נשים בהריון... אתן יודעות, מאוד דחוף חודשיים אחרי החתונה עוד תשומת לב מהבעל. ממש S.O.S... לא?!! אם רק הייתי יודעת בתור בחורה שזה גורם לכ"כ הרבה צומי- אולי הייתי הולכת על הכיוון. בכל אופן- עכשיו זה ממש לא בכיוון...
מה גם- שאין סבל הרבה יותר גדול לאישה שהרגע התחתנה- שהיא לא יכולה לתפקד נורמלי בבית. ואני- בתור בחורה הייתי מבשלת ארוחות צהריים ל-16 נפשות. ולאפות כמויות סיטונאיות בלי הפסקה. ועכשיו- אני בקושי כמה חודשים מהחתונה- ואני לא מצליחה לעשות אפילו חביתה... זה ממש לא קל. וזה מתסכל. וזה אפילו בלתי נסבל.... אז אני לא חושבת שזה מגיע מחוסר תשומת לב.
אני חושבת, ואני מתכוונת ברצינות, ששפר הנ"ל עוד בחיים לא היתה בהריון. ואם כן- אז היא מאילו שזה מגיע מהאוויר... ויוצא מהשרוול....;) יש כאלו. פשוט לא מרגישות כלום, ו... אופס! מזל טוב! נולד ילד... אז נו.
ולמי שהשיטה כן עובדת אצלה- כנראה שזה פסיכולוגי;)

שושי א.

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
שמעתי ממשהי שהיתה מקיאה בכמויות אדירות לפני ההריון שלה האחרון הלכה לרופא מיוחד הוא אמר לה שיש חידק שנמצא אצל הרבה נשים בקיבה (לא זוכרת את השם של החידק, אני יכולה לשאול אותה) ובזמן הריון הוא פעיל יותר וגורם לכל כך הרבה הקאות אכן היה לה את החידק ולכן היא לקחה אנטיביוטיקה חזקה מאוד

יעל

מענין לבדוק
איזה קטע.....
אני מקיאה בהריון בצורה נוראיתתתת
3 הריונות. תשע חודשים. 10- 15 פעמים הקאות ביום
ויש לי את ההליקובקטור בקיבה.לפני כמה חודשים גם אמא שלי שמעה ממישהי על זה ואמרה לי שאני חייבת ללכת לגסטרו ולנסות לקבל טיפול תרופתי ולראות אולי זה באמת ייעזור לי בפעם הבאה אפילו קצת.
אשמח לשמוע אם עוד מישהי שמעה על זה....

קלסר

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
נכתב ע"י גיטי ג;1757496:
חיחי! נראה לי שאם כך, הבחילות בדורנו היה אמור לאפיין יותר את גיל ה'טיפש עשרה' או את 'גיל המרד' ולא נשים בהריון... אתן יודעות, מאוד דחוף חודשיים אחרי החתונה עוד תשומת לב מהבעל. ממש S.O.S... לא?!! אם רק הייתי יודעת בתור בחורה שזה גורם לכ"כ הרבה צומי- אולי הייתי הולכת על הכיוון. בכל אופן- עכשיו זה ממש לא בכיוון...
מה גם- שאין סבל הרבה יותר גדול לאישה שהרגע התחתנה- שהיא לא יכולה לתפקד נורמלי בבית. ואני- בתור בחורה הייתי מבשלת ארוחות צהריים ל-16 נפשות. ולאפות כמויות סיטונאיות בלי הפסקה. ועכשיו- אני בקושי כמה חודשים מהחתונה- ואני לא מצליחה לעשות אפילו חביתה... זה ממש לא קל. וזה מתסכל. וזה אפילו בלתי נסבל.... אז אני לא חושבת שזה מגיע מחוסר תשומת לב.
אני חושבת, ואני מתכוונת ברצינות, ששפר הנ"ל עוד בחיים לא היתה בהריון. ואם כן- אז היא מאילו שזה מגיע מהאוויר... ויוצא מהשרוול....;) יש כאלו. פשוט לא מרגישות כלום, ו... אופס! מזל טוב! נולד ילד... אז נו.
ולמי שהשיטה כן עובדת אצלה- כנראה שזה פסיכולוגי;)

צחקתי, כמו שלא צחקתי זמן רב.... תיזהרי!:D:p

adir28

משתמש צעיר
עיצוב גרפי
נראה לי שכולן צודקות
כלומר יש נשים שזה אצלן משהו פיזיולוגי באמת, חידק או משהו כזה. אלה שמגלות את ההריון דרך הבחילות שייכות כנראה לקבוצה הזו.
ויש נשים שהמרכיב הנפשי יש לו חלק בלתי מבוטל, לא הייתי אומרת תשומת לב מהבעל, אלא מחשבות סביב הנושא כל היום, רחמים עצמיים וכו'
על עצמי אני יכולה להעיד שבחברת אנשים אני בפרוש קצת שוכחת מעצמי ומרגישה יותר טוב ובהריון ראשון באמת היה הכי גרוע כי אז כנראה הייתי מרוכזת יותר בעצמי.
אבל בהחלט אני מכירה מקרוב נשים שהסבל שלהן הוא בל יתואר והן מגיעות למצבים מזעזעים! אי אפשר להבין עד שלא רואים! ואז לבוא ולהגיד שזה נפשי - זה ממש שובר!
ועוד משהו: אם יש אנשים, "נשמות טובות" קוראים להם, שבאים לבעל (או לאמא שלו) ואומרים להם שזה נפשי, אין מחילה לפשעם!!!
ומי שחושב שאשה שמרגישה כ"כ גרוע צריכה תשומת לב מהבעל שתדע שזה ממש לא הענין...

yudb

משתמש סופר מקצוען
נכתב ע"י יאיר;1757448:

יעל

מענין לבדוק

גם לי אמרו את זה.
לחידק קוראים הליקובקטר - גם אני זכיתי לקבל כמה פעמים נוזלים...
טיפלתי בו עכשיו.

yudb

משתמש סופר מקצוען
נכתב ע"י שושי א.;1757535:
איזה קטע.....
אני מקיאה בהריון בצורה נוראיתתתת ויש לי את ההליקובקטור בקיבה.לפני כמה חודשים גם אמא שלי שמעה ממישהי על זה ואמרה לי שאני חייבת ללכת לגסטרו ולנסות לקבל טיפול תרופתי ולראות אולי זה באמת ייעזור לי בפעם הבאה אפילו קצת.
אשמח לשמוע אם עוד מישהי שמעה על זה....

כתבתי לך באישי

פונפונית אדומה

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
נכתב ע"י אנכי הקטנה;1757625:
גם אני הייתי ניזונה בעיקר מממלפון חמוץ.... באמצע הלילה....

הצילו! איך זה שכולן עסוקות עם זה בלילה? אני עסוקה אז בדברים אחרים- יש לי אז (קבוע! כל לילה!) פגישה! ...עם הכרית כמובן.:D
ת'אמת- אני לא מצליחה לישון בלילות (עוד אחד מהסיפטומים הנשיים בתקופות מיוחדות...) אבל אף פעם לא קיבלתי תאבון מיוחד דווקא בלילה, חוץ מלאיגלו- כמובן. או לאייס קפה- שזה ממש סגולה להרדמות קלה;)
בתאבון, בכל אופן!:p

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה