נדמה לי שעליתי על המרשם (נשים בלבד)

מצב
הנושא נעול.

שמואל גרינשטיין

יותר מעצב מגרפיקאי
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי DIP
צילום מקצועי
D I G I T A L
המסקנה האישית שלי - אני, כפי הנראה, מקבלת מספיק צומי - מבעלי, מאמא שלי, מאחיותי, מילדי...
ברוך השם.
לא יודעת מה זה בחילה.
איך מקיאים?

מה שכן, פטור בלא כלום אי אפשר.
אז קבלתי בתמורה את הצרבות...
רק שהרבה יותר קל להתמודד איתן, ועם תזונה נכונה אפשר גם למנוע.
(ושוב, כל אחת מכירה את עצמה ויודעת מה טוב לה ומה לא טוב לה. אבל יש כמה דברים אוניברסליים - שמרים, מטוגן, מאכלים חומציים..)

העיקר שיהיו בשורות טובות
חני

bbr

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
נכתב ע"י תירס חם;1757312:
שתדעו לכן,
שזה נפשי!
לפי הגישה של 'שפר' (של ההנחיית הורים) אפשר על ידי שינוי תפיסתי לגרום לזה לא לקרות בכלל,
(גם הקאות באוטובוס אצל ילדים)
בתת מודע את מנסה למשוך תשומת לב.. (מהבעל בעיקר, וכן ילדים -מההורים)
תתווכחו על זה כמה שתרצו, אבל זה אמיתי.

כל כך מעצבן לקרוא הודעות כאלה...

מה חשבת שמישהו ישתכנע ללכת ללמוד הנחיית הורים בגישת שפר אחרי השטות המטופשת שכתבת פה?!

מהרסי ומחריבי השיטה יוצאים פשוט ממנה!

אני למדתי בגישת שפר, אף אחד לא סיפר לנו כאלה שטויות כפי שאת כותבת כאן, המנחה העבירה את הקורס בצורה מאוזנת ושפויה ונתנה לנו כלים מעולים שבאמת עוזרים לחנך נכגון את הילדים. הבעיה היא שבכל קורס יושבת איזה פסיכית אחת שלא מבינה מה שמדברים אליה ואז היא יוצאת בקול תרועה ומכריזה תחת כל עץ רענן את מה שהיא לא ממש הבינה ומלכלכת על שפר כאילו השיטה היא בעייתית, אישה נורמלית עם ראש על הכתפיים לא יוצאת עם כאלה תובנות מקורס כזה...

שיהיה לך בהצלחה עם העיוותים שאת מנחילה לכלל ישראל.
ואני מאחלת לך שלא תדעי מה זה להסתובב 9 חודשים עם בחילות איומות שהורסות את כל חייך ובינתיים לגדל בית עם ילדים שיהיו בריאים ולשמוח מאוד עם ההריון שה' נתן לך. אה, ואחרי שנה וחצי לחזור לסרט הזה עוד פעם!!!
רק אל תקשקשי לנו בפרוג כי זה מאוד כואב גם לסבול גופנית וגם לקבל על זה האשמות מהסביבה...:rolleyes:

sarigold5

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
נכתב ע"י מוריהלי;1757770:
איזה סיוט לקרא על בחילות מיהודה, שלמה, שמואל,משה וחבריהם...

זה פעם שניה שלך להיום...
וגם שמואל זה בכלל חני.

gg

משתמש מקצוען
עוד מעט תבוא שפר ותגיד שגם שמירה זה נפשי
מקבלים ה-מ-ו-ן תשומת לב! :rolleyes:
לא מאחלת את זה לאף אחד!

שפריץ

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
נכון שמי שבהריון עכשיו מקבלת בחילה מכל שמות המאכלים שמתעופפים כאן, וההתעסקות בהקאות?
:D:D:D
אז אל תקראו את זה...

imagine

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
בשורה חשובה לחברות קופ"ח מכבי: (ואולי בעוד קופות. אני אומרת את זה מידיעה לגבי מכבי)
אפשר לקבל את הדיקלקטין עם מרשם רופא ב-50% הנחה באופן פשוט ביותר. רק תבקשי.
זה יוצא ל-100 כדורים = 350 ש"ח.
ומי שיודעת, עד לפני זמן לא רב היה ניתן להשיג זאת רק בגמ"חים פרטיים בעלות של כ-10 ש"ח לכדור!!:eek:

ואני באמת סבורה שאין מרשם אחד לכולם. בשבילי הדיקלקטין היה השליח היחיד להציל אותו בס"ד.
ודרך אגב, מלפפונים. קוטג'. מקופלת ופיסטוקים. "שרופים" אצלי. כי זה הדבר היחיד שהצלחתי איכשהו להכניס לפה בלי להוציא את זה מאותו כיוון....:D (היום אני צוחקת, אז בכיתי:()

להרגיש בבית

משתמש סופר מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
בקשר לגישת שפר שהרתיחה פה את כולן (ובצדק..)

אחד הדברים שאומרים בתחילת כל קורס הוא לא להוציא משפט מתוך הקורס ולומר לאשה אחרת. זה בערך כמו שמתכנתת מחשבים תוציא שורה מתוך תוכנה שהיא בנתה ותכתוב כאן.

זה לא נשמע טוב, זה לא מובן, זה תלוש מכל הרקע והדוגמאות. \
המשפט עצמו אולי נאמר באחד הקורסים אבל בהקשר מסוים ובסיטואציה שלא ידועה לנו.

בקיצור- זה ממש לא גישת שפר. וחבל שזה מה שעושים ממנה.

להרגיש בבית

משתמש סופר מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
ובקשר לנושא הבחילות וההקאות-

מי שמקיאה בצורה שמשבשת לה את החיים צרכה לברר אם אין לה איזשהיא תופעה שדיברו עליה כבר פה בפורום והיא יכולה לקבל שמירת הריון במקרים מסוימים.

וזה בטוח לא פסיכולוגי.

יצירתית

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
לגבי כדורים- כדאי לנסות בפעם הראשונה בשבת או ביום בלי עבודה לראום אם זה לא מרדים.
אני לקחתי בהתלהבות אחד מהכדורים שהמליצו פה- מהסופר פארם, לא זןכרת את שמו. ולמחרת לא יכלתי לקבל לקוחות מרוב עייפות, הרגשתי שהאיברים שלי כבדים וכל מה שאני רואה בעיניים זה רק מיטה.....
התקשרתי ללקוחות ודחיתי את הצילומים!!! היה לא נעים בכלל... ישנתי אח"כ מס' שעות שאני מתביישת לכתוב...
אח"כ בעלי דיבר עם רוקח והוא אמר לו שבכל הכדורים נגד בחילות יש חומרים כמו בכדור שינה ויש כאלה שזה מאד משפיע עליהם....

(כמובן אני לא מדברת על כאלו עם התופעה הזו -היפרמסס גרבדריום אלא על הריון סטנדרטי עם בחילות קשות...)

ks

משתמש מקצוען
המסקנה האישית שלי - אני, כפי הנראה, מקבלת מספיק צומי - מבעלי, מאמא שלי, מאחיותי, מילדי...
ברוך השם.
לא יודעת מה זה בחילה.
איך מקיאים?

מה שכן, פטור בלא כלום אי אפשר.
אז קבלתי בתמורה את הצרבות...
רק שהרבה יותר קל להתמודד איתן, ועם תזונה נכונה אפשר גם למנוע.
(ושוב, כל אחת מכירה את עצמה ויודעת מה טוב לה ומה לא טוב לה. אבל יש כמה דברים אוניברסליים - שמרים, מטוגן, מאכלים חומציים..)

כנ"ל.
לא מקיאה בכלל. סבלתי מצרבות מאד, עד שבאחת הפעמים גיליתי כדור קטן בשם "אומפרדקס"
פעם ביום, וחסל סדר צרבות! אפילו בורקס יכולתי לאכול :)
עזר גם לאחרות שהמלצתי להן, כדאי לנסות.

מירי.

פוינט ק גת

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
נכתב ע"י יצירתית;1757988:
לגבי כדורים- כדאי לנסות בפעם הראשונה בשבת או ביום בלי עבודה לראום אם זה לא מרדים.
אני לקחתי בהתלהבות אחד מהכדורים שהמליצו פה- מהסופר פארם, לא זןכרת את שמו. ולמחרת לא יכלתי לקבל לקוחות מרוב עייפות, הרגשתי שהאיברים שלי כבדים וכל מה שאני רואה בעיניים זה רק מיטה.....
התקשרתי ללקוחות ודחיתי את הצילומים!!! היה לא נעים בכלל... ישנתי אח"כ מס' שעות שאני מתביישת לכתוב...
אח"כ בעלי דיבר עם רוקח והוא אמר לו שבכל הכדורים נגד בחילות יש חומרים כמו בכדור שינה ויש כאלה שזה מאד משפיע עליהם....

(כמובן אני לא מדברת על כאלו עם התופעה הזו -היפרמסס גרבדריום אלא על הריון סטנדרטי עם בחילות קשות...)

לפעמים בהיפרמסיס הפתרון הוא כדור שינה עם שילוב של עוד משהו, לא זוכרת, אולי ויטמין B6.

imagine

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
נכתב ע"י פוינט ק גת;1758051:
לפעמים בהיפרמסיס הפתרון הוא כדור שינה עם שילוב של עוד משהו, לא זוכרת, אולי ויטמין B6.

הדילקטין הוא בעצם: דוקסילמין + B6
(דוקסילמין זה חומר של כדור שינה???)

פוינט ק גת

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
נכתב ע"י 3012;1758052:
הדילקטין הוא בעצם: דוקסילמין + B6
(דוקסילמין זה חומר של כדור שינה???)

לא מדברת על זה.
מדברת על כאלו שדוקסילמין לא השפיע עליהן,
והנוסחא בסוף היתה דווקא משולבת עם כדור שינה מסוים,
אישית לא ניסיתי אבל שמעתי מרופאים.

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה