דרוש מידע מתנה קטנה וצנועה לגננות לפני ר"ה-למי יש רעיון?

המסודרת

משתמש מקצוען
בכיף :)

6 ביצים
2 כוסות סוכר
3/4 כוס שמן
3 כוסות גדושות קמח
כפית מחוקה ציפורן טחון
כפית קינמון
1 וחצי כפיות אבקת סודה לשתייה
2 כפיות קפה נמס מומס ב1 כוס מים רותחים
4 כפות דבש

להכין את הקפא ולצנן אותו
להוסיף חלמונים , 1 כוס סוכר, שמן, קינמון, ציפורן, דבש ולערבב
להקציף חלבונים עם כוס סוכר נוספת
להוסיף בעדינות את הבלילה לקצף
להוסיף 3 כוסות קמח
ולא לשכוח סודה לשתייה

יוצא בין 3-4 תבניות אינגליש קייק
להכניס לתנור שחומם מראש ל150-180 מעלות

בהצלחה!

משובצת

משתמש פעיל
עד כמה הרעיון הזה גרוע/מוצלח?
סכין ויקטורינוקס אדום+שוקולד טורינו ג"כ אדום ארוז בצלופן...
הסכין למי שלא הבינה, בשביל הסגולה , וכמובן לשימוש יומיומי.
רעיון מהמם.
האמת הייתי שמחה לקבל את זה......

BRAYNDY

משתמש מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
אני רוצה לתת את המטלית של קלינרט
נראה לכם שימושי? מה אפשר לכתוב?

SHILATI

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
בלתק חלקי,
קניתי מגש מאורבניקה (מצורף תמונה-פשוט רכשתי בצורת מלבן)+עוגת דבש, לפי דעתי מספיק מאוד לתחילת שנה.
אני קונה משהו סמלי שיבטא את זה שאני מעריכה, בהמשך השנה ב"ה יש עוד מועדים לדברים קצת יותר גדולים ;)
1663183114180.png

FINISH

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
יש לי 2 בנות במעון,
כל אחת בכיתה אחרת,
יש מלא מטפלות חייב מתנה?
או שמספיק חבילת פינוקיות עם בקבוק אייס קפה קר ומכתב יפה למטפלות המסורות שמפנקות את הילדה כל יום?
מה אתן אומרות?

דבורה2

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
אני מאד אוהבת להביא מידי פעם לכיתה במעון או לגן עירייה בקבוק שוקו וחבילת רבע לשבע או משו מהסוג הזה וכותבת מכתב חמוד באופן כללי כמובן בבוקר להביא ולא בסוך היום.

סוג ראש חודש(אני ממש ממש משתדלת כל ראש חודש להביא)
סוג תחילת שנה אחרי שבוע כזה
וכן, לראש השנה - אם יש הרבה צוות במיוחד במעון שיש עדיין הרבה כח עזר ולא מספיק ברור מי היתה הרבה עם הילד שלי יש ככ הרבה צוות לא מוגדר אני אוהבת להביא משו לכולם ביחד.

ראיתי שמישהי כתבה אני ממש מחכה לצ'פר אותה ולהביא לה - עצה שלי מנסיון את ממש לא צריכה לחכות למועד שבו 'מקובל ' להביא, את יכולה פשוט להביא לה שוקולד כשאת לוקחת את הילד שלך ולהגיד סתם רציתי לפנק אותך אני עושה אתזה המון ומניסיון האור בעיניים על כך שפשוט חשבתי עליה ורציתי לפנק שווה יותר מהמועדים המקובלים.

וכשהם אומרות לי תודה תוד לא היית צריכה אני חושבת לעצמי זה מהדברים שאני הכי אוהבת לקנות ולתת - אני מרגישה הכרת הטוב עצומה עצומה לצוות המטפל בילדיי ואני שמחה להראות להם אתזה מידי פעם.

בלי קשר, בזמנים היותר מקובלים כמו פורים, חנוכה אני מביאה מתנה יפה שוב כי אני רוצה להביע הערכה ולפנק וזה הזדמנות טובה.

שולחן וכיסא

משתמש מקצוען

מרים:)

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
לחלוטין לא מספיק רק מכתב...
אפשר להביא שוקולד יפה + מכתב, לא צריך להוציא הרבה כסף, אבל מכתב לבד לחלוטין לא מספיק ואפילו מעליב (כאילו חוסכים עלי את ה10 שקל של השוקולד, או שנזכרו ברגע האחרון...)
ותעשו טובה- לא כלים כבר אין לנו מקום בארון לכל הדבשיות זכוכית הללו...
כלים חד פעמיים יפים לדוגמא- תמיד יתקבלו בברכה...

joelly

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
צילום מקצועי
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
בלת"ק
תרכיז רימונים\תפוחים של B&D יש להם בקבוקי זכוכית כאלו, משהו ממש יפה ומשובח
ארוז יפה עם תפוחים או דבש (דבש זה מוצר יקר, ודבש איכותי הוא בהחלט מתנה שווה) או סתם...

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה