ואז קלטתי שאת נותנת בשביל שוחד ובשביל שיתייחסו לילד שלך, בשביל שישימו לב שאת נתת.כל המורות והגננות, תמיד כשפגשתי אותן, הם זכרו להגיד לי תודה ושהם שמו לב. גם אם זה היה חצי שנה אחרי.
כי כשאת שולחת לבד המורה רואה, וכשזה עם כולם, זה נאבד בין כולם, וזה סתם כי אני חייבת. וכולם שולחים.
אבל אם אמא שמעריכה באמת, והיא מביאה שוקולד שמרלינג עם מכתב אמת יפה ומרגשלחלוטין לא מספיק רק מכתב...
למה?תעשו טובה בלי כוסות....
אף פעם לא קרה לך שלא היית מרוצה מהתפקוד של הצוות, או אפילו כעסת? אני לא מדברת על כשלון ספציפי, אלא על התנהלות כללית שהייתה נראית לך שלילית?אני מחפשת הזדמנויות להקיר טובה לצוות המדהים שמקבל את הילד שלי יום אחר יום אחר יום, במסירות ואהבה.
יכולה להיות מישהי שלא יודעת לכתוב ברכות. גם לא בחרוזים. (מי שיודע, לא מבין את זה...)משלוח ענקק ומפואר עם שתי מילים בתודה ובהערכה
האמת שלא היה לי, אבל אולי בגלל שמראש אני מגיעה בגישה של הודיה והכרת הטוב,אף פעם לא קרה לך שלא היית מרוצה מהתפקוד של הצוות, או אפילו כעסת? אני לא מדברת על כשלון ספציפי, אלא על התנהלות כללית שהייתה נראית לך שלילית?
בדיוק!!!!!@רוגעל'ה את יודעת מתי הבנתי למה אנחנו בגישה כ"כ אחרת והפוכה?
כשכתבת:
ואז קלטתי שאת נותנת בשביל שוחד ובשביל שיתייחסו לילד שלך, בשביל שישימו לב שאת נתת.
אני מחפשת הזדמנויות להקיר טובה לצוות המדהים שמקבל את הילד שלי יום אחר יום אחר יום, במסירות ואהבה.
וכל הזדמנות כזו- זאת מתנה עבורי לתת לגננת משהו קטן להביע את הערכתי.
וכמוני הרבה מאוד הורים, ולפיכך זה כבר נהיה מקובלות, וע"כ יש ציפיה.
לא יקרה כלום אם לא תביאי, הגננת היקרה תמשיך להתייחס יפה, אבל את פספסת הזדמנות.
ברור שלא יקרה כלום.לא יקרה כלום אם לא תביאי, הגננת היקרה תמשיך להתייחס יפה, אבל את פספסת הזדמנות.
ממש לא.וכמוני הרבה מאוד הורים, ולפיכך זה כבר נהיה מקובלות, וע"כ יש ציפיה
איך הילדים שלי אמרו לי יום אחד, "לא רבנו רק התווכחנו".
א. שביר ועלול להנזק כל הדרך הביתה לרוב הגננות והרבס אין רכבלמה?
טחינה גולמית עם טחינה מוכנה עם הכיתוב "השתדלו והרבו תחינה..."ואני צריכה להפציץ
כי אני מבפנוכו, ושומעת את שיחות הגננות בנושא, ושומעת אותן סופרות את השלל.... עוד??למה להפציץ?
סופרות את השלל או סופרות את ההורים או לא סופרות את מי שלא נתן/הבריק?...כי אני מבפנוכו, ושומעת את שיחות הגננות בנושא, ושומעת אותן סופרות את השלל.... עוד??
סופרות את השלל בצורה מעניינת:כי אני מבפנוכו, ושומעת את שיחות הגננות בנושא, ושומעת אותן סופרות את השלל.... עוד??
זה נושא שם.סופרות את השלל או סופרות את ההורים או לא סופרות את מי שלא נתן/הבריק?...
תעשי מה שטוב וקל ונח
תלוי מה התקציב
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: