דרוש מידע מתנה קטנה וצנועה לגננות לפני ר"ה-למי יש רעיון?

BIZZARC- עשירה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
הקצנתי. הקצנתי בכוונה. כדי שיפסיקו כבר עם הנוהג המזעזע של לתת לגננת גדול יותר מהסייעת- מחליא אותי.
עבדתי עם סייעות 11 שנה, אמהות לא קולטות כמה שסייעת שווה ומשמעותית לבת שלהן ולפעמים אפילו יותר מהגננת.
נכון. כי אמהות לא באמת מכירות מה הולך בגן
ואז כנראה הולכות לפי הסדר איך שזה נשמע.
לא כי הן מזלזלות בעבודה של מישהי אלא כי הן פשוט לא יודעות מה העבודה ומה התפקיד של כל אחת.

sari11

משתמש סופר מקצוען
איור וציור מקצועי
מוזיקה ונגינה
בגני עיריה זה גם המקובל ומצופה מההורים?

כרגע מקובל עד כאן,

מניחה שכשתגיע האמא המקורית הראשונה שתביא כל שבת מברכים, גם זה יהפוך למקובל...

באמת מפרגנת מכל הלב לעובדי החינוך. קצת אכפת לי הלחץ שאני נכנסת אליו מתקופה לתקופה, כי פתאום נהיה מקובל עוד משהו, שהתחיל מרעיון אישי וחמוד, והפך, בעולמנו המטורלל כיום, לנורמה כמעט מחייבת...

מקדימה מראש תשובה למי שתאמר 'את לא רוצה את לא חייבת', שאני יצור חברתי שהנורמות בהחלט מזיזות לו...

נערך לאחרונה ב:

המסודרת

משתמש מקצוען
אולי יש כאלה שיקראו לזה שוחד אני רואה בזה הבעת הערכה

כשאני יודעת שהגננת של ביתי נמצאת שם בשבילה כ"כ הרבה שעות והביתה בסוף חודש מגיעה עם גרוש וחצי ( לא שאני מביאה פי 5 ממנה אבל בכל אופן ..)ואין לי יותר מדי איך לעזור לה בעניין זה .
חושבת שהערכה היא חשובה מאוד!

לר"ה אני שולחת עוגת דבש טובה אני מכינה בתוך תבניות קרטון נראה מדהים כמו קנוי אבל הטעם ביתי וניכרת הערכה יותר מנתינת משהוא קנוי

לראות את הטוב

משתמש מקצוען
זה גם תודה וגם איחול,
תודה על מה שהיה עד עכשיו, נכון לא היה הרבה אבל ההתחלה קשה מאד וצריך להעריך.
וגם איחול למשך השנה שתהיה שנה טובה בריאות הצלחה שמחה,
מה רע בזה, אני לא אומרת שצריך להגזים ולא אומרת שמי שלא מביאה זה לא בסדר,
אבל מי שמחליטה להביא זה יפה מאד.

מתכנתנת בכירה

משתמש פעיל
אולי יש כאלה שיקראו לזה שוחד אני רואה בזה הבעת הערכה

כשאני יודעת שהגננת של ביתי נמצאת שם בשבילה כ"כ הרבה שעות והביתה בסוף חודש מגיעה עם גרוש וחצי ( לא שאני מביאה פי 5 ממנה אבל בכל אופן ..)ואין לי יותר מדי איך לעזור לה בעניין זה .
חושבת שהערכה היא חשובה מאוד!

לר"ה אני שולחת עוגת דבש טובה אני מכינה בתוך תבניות קרטון נראה מדהים כמו קנוי אבל הטעם ביתי וניכרת הערכה יותר מנתינת משהוא קנוי
יש מתכון?

דפה

משתמש מקצוען
כרגע מקובל עד כאן,

מניחה שכשתגיע האמא המקורית הראשונה שתביא כל שבת מברכים, גם זה יהפוך למקובל...

באמת מפרגנת מכל הלב לעובדי החינוך. קצת אכפת לי הלחץ שאני נכנסת אליו מתקופה לתקופה, כי פתאום נהיה מקובל עוד משהו, שהתחיל מרעיון אישי וחמוד, והפך, בעולמנו המטורלל כיום, לנורמה כמעט מחייבת...

מקדימה מראש תשובה למי שתאמר 'את לא רוצה את לא חייבת', שאני יצור חברתי שהנורמות בהחלט מזיזות לו...
הלוואי שהייתי יכולה להביא כל יום!!!
אני כל כך מעריכה את העבודה שלהן,
ומצפה כבר לצ'פר אותן ולהביע את הערכתי.

וכל מאמינים

משתמש פעיל
בלת"ק
נטו הכרת הטוב
אני מאד מקפידה על זה
וככ הרבה פעם זה חזר אלי! (שידוכים וכד)

sari11

משתמש סופר מקצוען
איור וציור מקצועי
מוזיקה ונגינה
הלוואי שהייתי יכולה להביא כל יום!!!
אני כל כך מעריכה את העבודה שלהן,
ומצפה כבר לצ'פר אותן ולהביע את הערכתי.

זה בהחלט קורה
השנה יש מלמד שאני מחכה כבר לשלוח לו משהו,
אבל חוץ מזה אני מן הסתם אשלח גם לכל השאר.

נערך לאחרונה ב:

נדנדה

משתמש מקצוען
אני מנסה לענות גם כאימא וגם כגננת כמעט עשור
כגננת היום זה די נכנס לנורמה ששולחים לר"ה הרבה יותר מ 50% שולחים,
לגבי מה אז מנסיון שלי הרבה פעמים היה ממש מוצלח (במיוחד שיש הרבה צוות גננת, עוזרת, משלימה...) כבר בתחילת שבוע שלפני ר"ה לשלוח משהו כללי לכולם יחד כמובן עם פתק מכובד (צלחת מחולקת עם שוקלדים, מארז כיף כף בצלופן, בקבוק שוקו וכוסות) להדגיש בברכה שזה לכולם חוץ מזה שזה לא עוד שמונץ לדחוף לארון זה גם משהו שנותן כח פיזי במהלך יום העבודה.

באופן כללי כדאי להשקיע ולהביע בתחילת שנה ובמהלך השנה יותר מבסוף שנה (שזה גם חשוב כהכרת הטוב) אבל לילד שלך זה כבר לא יוסיף.
היה לי שנה אחד ילד שמש היה קשה הטיפול בו (מבחינת ההתנהגות שלו ... ולא רק) וחוץ מזה האימא לא ידעה איך להביע הכרת הטוב, אפילו לחייך זה לא היה החלק החזק שלה(סוג אופי) וביום האחרון של השנה היא הגישה לי שי נחמד + ברכה מאוד יפה ופשוט רציתי לבכות, (אם זה היה מגיע במהלך השנה אין ספק שהבן שלה היה המרוויח הראשון!!!)

כאימא (יותר לבנים) אני ממש מחפשת מתי לשלוח כי לא מקובל בחיידר שלו כל המשלוחי מנות וראיתי כמה זה חשוב, אחד הבנים שלי שמתי לב כמה שנים שמתי שאנחנו מדברים עם הרבה'ס יש להם תלונות (מדובר על ילד טוב וכשרוני אבל לא כמו אחיו שהוא תלמיד א'א'א'א') זה הרגיש לי שלו נותנים לו הזדמנות ותמיד מחכים לו בפינה.. ואיזה סוג של סטיגמה.
בקיצור שנה אחת החלטנו ממש לשחד את הרבה החדש כבר מתחילת שנה, לר"ה ביחד עם כרטיס שנה טובה הוספנו איזה שטר, ושוב בשמחה משפחתית של הרבה שלחנו ברכה ושטר ובחנוכה וכו' וכו' ותאמינו לי היה שווה כל סכום הילד פרח כפי שהוא באמת, כל בעיה שצצה(חברתי או מול רבה אחר) טופל עוד לפני שביקשנו.
בקיצור אני לא אומרת שצריך לשלוח אבל כן טובת הילד זה להביע כמה שיותר הכרת הטוב.

שולמית רוז

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
אני אוהבת ללכת לחנויות של חד"פ
יש להם הציע רחב של דברים מקסימים!!
תמיד אפשר למצוא שם משהו חמוד שמתאים לתקציב
נכון. אפילו חבילת מפיונים לחגים בסוג יוקרתי עם חבילת שוקולד,
זה נראה לי מתנה שממש כייף לקבל

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה