מה לעשות וצריך לפעמים דירבון,כמורה ומחנכת,
באמת לא מבינה בשביל מה ולמה הציפייה.
מילא בסיום שנת הלימודים כהערכה.
אבל רק התחילה השנה...
לקנות. לא לקבל.כן יש מנהג לקנות סכין חדשה לראש השנה...
איפה קנית?בלת"ק
תרכיז רימונים\תפוחים של B&D יש להם בקבוקי זכוכית כאלו, משהו ממש יפה ומשובח
ארוז יפה עם תפוחים או דבש (דבש זה מוצר יקר, ודבש איכותי הוא בהחלט מתנה שווה) או סתם...
אמל'א אני בשוק!! ממש! הלחצת!וכמו שידוע לכולם יש בהחלט ציפיה לקבל משהו לר"ה.
הלוווו עברו כמה שנים טובות מאז שאת היית בגן, היום מקובל לתת. ממש חריג שאין התייחסות.
הייתי גננת 11 שנה וקיבלתי כל שנה כמעט מכולן, אח"כ עבדתי בתיכונים ואפילו שם קיבלתי מכמה תלמידות/הורים.
עריכה: אחיין שלי מדבר איתי עכשיו, הוא רבה בחיידר ואומר לי ששנה שעברה רק ילד אחד לא הביא לו, אשתו מטפלת בגנון וקיבלה מכל ההורים.
זה לא סמלי אם יצאת פה ב- 20-30 שקלים לכל מורה/גננת/מטפלתבלתק חלקי,
קניתי מגש מאורבניקה (מצורף תמונה-פשוט רכשתי בצורת מלבן)+עוגת דבש, לפי דעתי מספיק מאוד לתחילת שנה.
אני קונה משהו סמלי שיבטא את זה שאני מעריכה, בהמשך השנה ב"ה יש עוד מועדים לדברים קצת יותר גדולים
צפה בקובץ המצורף 1208840
מה יהיה המשהו הזה?לפורים נתתי מגילות אסתר משמחונים עם השם- מאוד אישי
קיבלתי תודות בלי סןף...
עכשיו אני גם מתכוונת לתת משהו אישי מהסגנון....
מפיונים... שוקולדים מאוד יפה, נראה לי שפחות זוכרים מי נתן מה...
להשקיע כמעט 30 ש"ח למי שמטפל בילדים שלי באמונה ובאהבה, זה סימלי בעבורי.זה לא סמלי אם יצאת פה ב- 20-30 שקלים לכל מורה/גננת/מטפלת
לא יודעת מאיפה הבאת את זה.וכמו שידוע לכולם יש בהחלט ציפיה לקבל משהו לר"ה.
הלוווו עברו כמה שנים טובות מאז שאת היית בגן, היום מקובל לתת. ממש חריג שאין התייחסות.
הייתי גננת 11 שנה וקיבלתי כל שנה כמעט מכולן, אח"כ עבדתי בתיכונים ואפילו שם קיבלתי מכמה תלמידות/הורים.
עריכה: אחיין שלי מדבר איתי עכשיו, הוא רבה בחיידר ואומר לי ששנה שעברה רק ילד אחד לא הביא לו, אשתו מטפלת בגנון וקיבלה מכל ההורים.
לגבי מאיפה הבאתי את זה: עניתי מאיפה! (הייתי גננת 11 שנה) אז לכתוב לי: אני לא יודעת מאיפה הבאת את זה"- פוגע.לא יודעת מאיפה הבאת את זה.
אחותי גננת. היא מקבלת הרבה אבל לא מכולן!!
הכל מונח לה על השיש, ובמשך השנה לאט לאט היא זורקת הכל.
שום דבר לא שימושי!!!
ואני אישית אף פעם לא שלחתי עם כולם.
מעצבן אותי, שאמא אחת החליטה שנה אחת לשלוח לגננת וכל עם ישראל אחריה.
תכל'ס, אני שולחת בזמנים אחרים.
כל המורות והגננות, תמיד כשפגשתי אותן, הם זכרו להגיד לי תודה ושהם שמו לב. גם אם זה היה חצי שנה אחרי.
כי כשאת שולחת לבד המורה רואה, וכשזה עם כולם, זה נאבד בין כולם, וזה סתם כי אני חייבת. וכולם שולחים.
סליחה לא היה בקטע של לפגוע. אני ממש מצטערת שככה זה יצא.לגבי מאיפה הבאתי את זה: עניתי מאיפה! (הייתי גננת 11 שנה) אז לכתוב לי: אני לא יודעת מאיפה הבאת את זה"- פוגע.
אני מסכימה איתך שכיף לתת בזמנים שאף אחד לא נותן, וזה קורה לכל אמא כמעט: ביום הולדת של הילדה אני שולחת ארוחת בוקר מפנקת מאוד, כשהילדה אמא של שבת אני שולחת מארז פרלינים. בר"ח שוקו ומאפה/שוקולד טוב...
אבל עדיין יש זמנים קבועים שכולם שולחים שזה: ר"ה, טו בשבט, פורים וסוף שנה, ויש ציפיה לקבל.
אנחנו יכולים להתעצבן על מי שהתחיל עם זה, אבל תכלס היום זה מקובל.
אנשי החינוך במגעים עם מנהלי אושר עד שיביאו סטוקים של החפצים הדרושים להםלמי שחיפשה נר הבדלה אתרוג- יש באושר עד, 30 שקל
בנוסף- באושר עד יש הרבה מתנות נחמדות שמתאימות למטרה זו
אני לדוג קניתי שם תבניות(ברזל) בצורת לב- 10 שקל ליחידה
בהצלחה!!
יש הרבה יוצאות מן הכלל כמוני למשל שלא חושבות כך.וכן, אם נעשה פה סקר אמיתי! ולא מתייפיף, רוב האמהות, זה מה שהם חושבות על הדבר הזה.
נכון.יש הרבה יוצאות מן הכלל כמוני למשל שלא חושבות כך.
לא עוברת את ה-15 10 ש"ח (כפול...בלעה"ר)וקונה הרבה קודם
השנה סט 3 עציצוןנים מאיקאה עם ברכות חמות
לא לקח לי זמן או הכביד
השתלב בחופשה. רק עניין של מודעות.
ולא, זה ממש לא נזרק.
רעיונות נוספים:
חבילת דובשניות
שוקולד נחמד
פרלינים עממיים
מעמד עם מפיונים
בקבוק יין טוב
פרחים
מפה קטנה
והעיקר כמה מילים טובות. בלי רושם מפוצץ/חרוזים/פוזות.
מגיע מהערכה כנה וכך גם מתקבל.
ומי שלא מתאים לה-שתרפה.
יהיו עוד הזדמנויות וזה ממש לא מראה על הזנחה.
כמו שמי שבשמירה/שמחה/עומס לפעמים לא מצליחה להגיע לאסיפת הורים זה לא אומר שהיא מזניחה בפרט אם שומרת על קשר בדרכים אחרות.
ממקום של לחץ-בודאי לא כדאי לעשות את זה ומרגישים מי עשה זאת בלחץ הסביבה...
השיפוטיות באה מבפנים לא מבחוץ ובודאי לא מאנשי החינוך.
אה, וגם אל תשלחו משהו מפוצץ מידי בד"כ בא לחפות על משהו, בפרט בתחילת שנה
ולא מתנת "קח ושתוק"
ספר לי רבה בחיידר שקיבל מארז ממומנטום בר"ה משהו מטורף
לתלמיד היה קושי לא מאובחן וכל השנה ההורים לא היו מוכנים לשמוע כלום לא על טיפול ולא על אבחון ואפילו לא איך הוא מתנהג.
אחרי שנה רוויית קושי הדדי הבין שזה היה יותר זול מאבחון...
סליחה על האורך, כואב לךי הלב על מי שאוכלת את הלב לחינם. אין פשע במי ששולח ובמי שללא שולח.
הכלל של נורמות שלא לרוחך-אף אחד לא חייב אותך לרקוד לפיהן.
הכנה טובה לנישואי הילדים
דבש בכלי נאהיש רעיונות מה נהוג להביא לרבה , ולעוזריו ?
שלא יעבור את ה20 ש"ח כל אחד
למשל 2 כסות לחיים עם שוקולדים הולך?
וכו'...
אשכול זה מיועד למי שרוצה לתת וצריך רעיון.כואב לי על כל ההורים שלא חושבים עכשיו לתת, אבל כביכול נלקחה מהם זכות הבחירה. כי ככה מקובל, והם חייבים...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: