דרוש מידע מתנה קטנה וצנועה לגננות לפני ר"ה-למי יש רעיון?

מרים גגגגג

משתמש פעיל
אני מנסה לענות גם כאימא וגם כגננת כמעט עשור
כגננת היום זה די נכנס לנורמה ששולחים לר"ה הרבה יותר מ 50% שולחים,
לגבי מה אז מנסיון שלי הרבה פעמים היה ממש מוצלח (במיוחד שיש הרבה צוות גננת, עוזרת, משלימה...) כבר בתחילת שבוע שלפני ר"ה לשלוח משהו כללי לכולם יחד כמובן עם פתק מכובד (צלחת מחולקת עם שוקלדים, מארז כיף כף בצלופן, בקבוק שוקו וכוסות) להדגיש בברכה שזה לכולם חוץ מזה שזה לא עוד שמונץ לדחוף לארון זה גם משהו שנותן כח פיזי במהלך יום העבודה.

באופן כללי כדאי להשקיע ולהביע בתחילת שנה ובמהלך השנה יותר מבסוף שנה (שזה גם חשוב כהכרת הטוב) אבל לילד שלך זה כבר לא יוסיף.
היה לי שנה אחד ילד שמש היה קשה הטיפול בו (מבחינת ההתנהגות שלו ... ולא רק) וחוץ מזה האימא לא ידעה איך להביע הכרת הטוב, אפילו לחייך זה לא היה החלק החזק שלה(סוג אופי) וביום האחרון של השנה היא הגישה לי שי נחמד + ברכה מאוד יפה ופשוט רציתי לבכות, (אם זה היה מגיע במהלך השנה אין ספק שהבן שלה היה המרוויח הראשון!!!)

כאימא (יותר לבנים) אני ממש מחפשת מתי לשלוח כי לא מקובל בחיידר שלו כל המשלוחי מנות וראיתי כמה זה חשוב, אחד הבנים שלי שמתי לב כמה שנים שמתי שאנחנו מדברים עם הרבה'ס יש להם תלונות (מדובר על ילד טוב וכשרוני אבל לא כמו אחיו שהוא תלמיד א'א'א'א') זה הרגיש לי שלו נותנים לו הזדמנות ותמיד מחכים לו בפינה.. ואיזה סוג של סטיגמה.
בקיצור שנה אחת החלטנו ממש לשחד את הרבה החדש כבר מתחילת שנה, לר"ה ביחד עם כרטיס שנה טובה הוספנו איזה שטר, ושוב בשמחה משפחתית של הרבה שלחנו ברכה ושטר ובחנוכה וכו' וכו' ותאמינו לי היה שווה כל סכום הילד פרח כפי שהוא באמת, כל בעיה שצצה(חברתי או מול רבה אחר) טופל עוד לפני שביקשנו.
בקיצור אני לא אומרת שצריך לשלוח אבל כן טובת הילד זה להביע כמה שיותר הכרת הטוב.
אני גם מעדיפה לתת בתחילת שנה ולא בסוף שנה
יש לי שיקול נוסף שאני לא זאת שמביאה ומחזירה אני בקושי פוגשת את הגננת להגיד תודה

ליאורה ז.

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
תלוי באיזה גן. יש גנים שהגננת אימהית ואכפתית יותר. קונה לגננת ולסייעת שי מפנק זהה, בכל מקרה.
לטעמי זה לא שוחד ומרגישים בעיקר לפי הברכה אם זה בא מהערכה,
אין צורך להפציץ...והשנה שהתחילו די מוקדם אפשר לומר תודה על התחלה מתוקה בת 3 שבועות זה פרק זמן נאה.
אני חושבת שמה שהכי משמח ונותן זה המכתב...ו
האמת שמשך כל השנה מילים טובות והערכה
נותנות המווון כוח
(וגם לספר פניני חוכמה שלהילד :) )

נדנדה

משתמש מקצוען
אני גם מעדיפה לתת בתחילת שנה ולא בסוף שנה
יש לי שיקול נוסף שאני לא זאת שמביאה ומחזירה אני בקושי פוגשת את הגננת להגיד תודה
אני ממש מבינה את הקושי שלך בלא לפגוש את הגננת, (זה חשוב לך כאימא לשמוע מילה טובה מהגננת על האוצר שלך, וחשוב לגננת לשמוע את המילה הטובה שלך, ולפעמים גם חשוב לילד שתדברו בינכם)
אם יש לך אפשרות אפילו בקושי קטן כן להגיע מפעם לפעם זה מקסים (כמובן שזה לא יהיה בדיוק ביום חופשי של הגננת, ולא מאוד מאוחר כשהגננת כבר רק רוצה הביתה)
ולפעמים מותר עם הרבה טקטק לא לחפור לגננת ולא מדי ארוך, כדאי לבדוק בתחילת השיחה שיש לה דקה בשבילכם. להרים טלפון לא כדי לשמוע מחמאות על הילד רק כדי להשמיע לגננת כמה אנחנו מרוצים ורגועים.

BKS

משתמש מקצוען
מצרפת את העטיפה לשוקולד משנה שעברה
השנה אני יעשה חדש (כי 2 גננות חוזרות על עצמם...)
בשמחה, תשתמשו ותהנו :)
אני הדפסתי על דף A3

קבצים מצורפים

• שוקולדה.jpg
    שוקולדה.jpg
    1 MB · צפיות: 128

תמר בן דוד

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
עימוד ספרים
לגננת המשלימה גם מתבקש להביא?

עד מתי

משתמש מקצוען
מצרפת את העטיפה לשוקולד משנה שעברה
השנה אני יעשה חדש (כי 2 גננות חוזרות על עצמם...)
בשמחה, תשתמשו ותהנו :)
אני הדפסתי על דף A3
וואו מהמם
אני פשוט שולחת להדפסה ככה?
צריכה להגיד מידות?

BKS

משתמש מקצוען
וואו מהמם
אני פשוט שולחת להדפסה ככה?
צריכה להגיד מידות?
כן לשלוח להדפסה דף A3 , אם את לארג'ית אז תדפיסי דך כרומו דק יוצא יותר מיוחד
אבל גם דף רגיל, צלופן וסרט צהוב יצא מקסים...
A3 ואז זה התאים לחבילת שוקולד רגילה?
כן, אני השתמשתי בשוקולד של כרמית (אולי הוא טיפה יותר גדול)
מקסימום תגזרי מעט בצד

יופלה אפרסק

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
מוזיקה ונגינה
יוצרי ai
עד כמה הרעיון הזה גרוע/מוצלח?
סכין ויקטורינוקס אדום+שוקולד טורינו ג"כ אדום ארוז בצלופן...
הסכין למי שלא הבינה, בשביל הסגולה , וכמובן לשימוש יומיומי.
לרבה או גננת?
חשבתי גם על סכין ויקטורינוקס אבל לא היה לי רעיון אין לארוז (צריך משהו באותו גובה של הסכין, מפיונים לא היה נראה יפה)

מרים גגגגג

משתמש פעיל
אני חושבת שמה שהכי משמח ונותן זה המכתב...ו
האמת שמשך כל השנה מילים טובות והערכה
נותנות המווון כוח
(וגם לספר פניני חוכמה שלהילד :) )
בתור עובדת היית שמחה לקבל מתנה או מכתב?
לא להסחף זה לא משפחה
כולם אוהבים מתנות
ובעיקר גננות פרטיות שאין להם מעסיק שנותן מתנה לחג

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה