אני גם מעדיפה לתת בתחילת שנה ולא בסוף שנהאני מנסה לענות גם כאימא וגם כגננת כמעט עשור
כגננת היום זה די נכנס לנורמה ששולחים לר"ה הרבה יותר מ 50% שולחים,
לגבי מה אז מנסיון שלי הרבה פעמים היה ממש מוצלח (במיוחד שיש הרבה צוות גננת, עוזרת, משלימה...) כבר בתחילת שבוע שלפני ר"ה לשלוח משהו כללי לכולם יחד כמובן עם פתק מכובד (צלחת מחולקת עם שוקלדים, מארז כיף כף בצלופן, בקבוק שוקו וכוסות) להדגיש בברכה שזה לכולם חוץ מזה שזה לא עוד שמונץ לדחוף לארון זה גם משהו שנותן כח פיזי במהלך יום העבודה.
באופן כללי כדאי להשקיע ולהביע בתחילת שנה ובמהלך השנה יותר מבסוף שנה (שזה גם חשוב כהכרת הטוב) אבל לילד שלך זה כבר לא יוסיף.
היה לי שנה אחד ילד שמש היה קשה הטיפול בו (מבחינת ההתנהגות שלו ... ולא רק) וחוץ מזה האימא לא ידעה איך להביע הכרת הטוב, אפילו לחייך זה לא היה החלק החזק שלה(סוג אופי) וביום האחרון של השנה היא הגישה לי שי נחמד + ברכה מאוד יפה ופשוט רציתי לבכות, (אם זה היה מגיע במהלך השנה אין ספק שהבן שלה היה המרוויח הראשון!!!)
כאימא (יותר לבנים) אני ממש מחפשת מתי לשלוח כי לא מקובל בחיידר שלו כל המשלוחי מנות וראיתי כמה זה חשוב, אחד הבנים שלי שמתי לב כמה שנים שמתי שאנחנו מדברים עם הרבה'ס יש להם תלונות (מדובר על ילד טוב וכשרוני אבל לא כמו אחיו שהוא תלמיד א'א'א'א') זה הרגיש לי שלו נותנים לו הזדמנות ותמיד מחכים לו בפינה.. ואיזה סוג של סטיגמה.
בקיצור שנה אחת החלטנו ממש לשחד את הרבה החדש כבר מתחילת שנה, לר"ה ביחד עם כרטיס שנה טובה הוספנו איזה שטר, ושוב בשמחה משפחתית של הרבה שלחנו ברכה ושטר ובחנוכה וכו' וכו' ותאמינו לי היה שווה כל סכום הילד פרח כפי שהוא באמת, כל בעיה שצצה(חברתי או מול רבה אחר) טופל עוד לפני שביקשנו.
בקיצור אני לא אומרת שצריך לשלוח אבל כן טובת הילד זה להביע כמה שיותר הכרת הטוב.
שימו לב שגם לגננות יש רגישויות /אלרגיות למוצרי חלב בדיוק כמו שיש לילדים...לר"ה לרוב אני מביאה עוגת גבינה ביתית
וגם לא כולם אוהבות לאכול משהו ביתי ממשיהי שלא מכיריםשימו לב שגם לגננות יש רגישויות /אלרגיות למוצרי חלב בדיוק כמו שיש לילדים...
אני חושבת שמה שהכי משמח ונותן זה המכתב...ותלוי באיזה גן. יש גנים שהגננת אימהית ואכפתית יותר. קונה לגננת ולסייעת שי מפנק זהה, בכל מקרה.
לטעמי זה לא שוחד ומרגישים בעיקר לפי הברכה אם זה בא מהערכה,
אין צורך להפציץ...והשנה שהתחילו די מוקדם אפשר לומר תודה על התחלה מתוקה בת 3 שבועות זה פרק זמן נאה.
אני ממש מבינה את הקושי שלך בלא לפגוש את הגננת, (זה חשוב לך כאימא לשמוע מילה טובה מהגננת על האוצר שלך, וחשוב לגננת לשמוע את המילה הטובה שלך, ולפעמים גם חשוב לילד שתדברו בינכם)אני גם מעדיפה לתת בתחילת שנה ולא בסוף שנה
יש לי שיקול נוסף שאני לא זאת שמביאה ומחזירה אני בקושי פוגשת את הגננת להגיד תודה
לא ציינתי ברור.היום זה כבר ממש נורמה
וואו מהמםמצרפת את העטיפה לשוקולד משנה שעברה
השנה אני יעשה חדש (כי 2 גננות חוזרות על עצמם...)
בשמחה, תשתמשו ותהנו
אני הדפסתי על דף A3
A3 ואז זה התאים לחבילת שוקולד רגילה?מצרפת את העטיפה לשוקולד משנה שעברה
השנה אני יעשה חדש (כי 2 גננות חוזרות על עצמם...)
בשמחה, תשתמשו ותהנו
אני הדפסתי על דף A3
כן לשלוח להדפסה דף A3 , אם את לארג'ית אז תדפיסי דך כרומו דק יוצא יותר מיוחדוואו מהמם
אני פשוט שולחת להדפסה ככה?
צריכה להגיד מידות?
כן, אני השתמשתי בשוקולד של כרמית (אולי הוא טיפה יותר גדול)A3 ואז זה התאים לחבילת שוקולד רגילה?
לרבה או גננת?עד כמה הרעיון הזה גרוע/מוצלח?
סכין ויקטורינוקס אדום+שוקולד טורינו ג"כ אדום ארוז בצלופן...
הסכין למי שלא הבינה, בשביל הסגולה , וכמובן לשימוש יומיומי.
רבי נחמן מברסלב בשם הבעש"טנראה לי שיש איסור להביא סכין במתנה
(אני לא יודעת אם הלכתית או לפי הזוהר או לא יודעת לפי מה)
אצלנו נוהגים שאסור לתת מתנה סכין
ואסור לקבל
בתור עובדת היית שמחה לקבל מתנה או מכתב?אני חושבת שמה שהכי משמח ונותן זה המכתב...ו
האמת שמשך כל השנה מילים טובות והערכה
נותנות המווון כוח
(וגם לספר פניני חוכמה שלהילד )
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: