דרוש מידע מתנה קטנה וצנועה לגננות לפני ר"ה-למי יש רעיון?

זכיתי בפיס!

משתמש פעיל
היום זה כבר ממש נורמה
נכון! ובצדק
עבודתן של המטפלות - עבודת קודש ממש!
אני חושבת שאי אפשר להבין עד שלא מנסים!
פעם אמרה לי מישהי: אני לא מבינה למה הגן של בתי עולה כל כך יקר-( 550 ש"ח!) הרי שעה הם ישנים שם....וזה כל כך לא נכון העבודה היא עבודה פיזית קשה, בלחץ, תחת בכיות, תחת דרישות ההורים וההנהלה, ובשכר מגוחך!!!
תחילת שנה זה הזמן להראות הערכה ולתת להן כח, והרבה!
וחוץ מזה זה שווה להשקיע! אי אפשר שלא לאהוב ילד שאמא שלו מעריכה ומודה!
מדברת בתור אמא ולא בתור מטפלת......, ניסיתי בעבר להיות גננת בגן פרטי- שנה אחת הספיקה לי לכל החיים.......;) ואני מאוד אוהבת ילדים, מאוד! רק שהכל מסביב בהחלט מתיש!

אספמיה

משתמש מקצוען
יש את הקישור המפורסם לדבשיה מאלי אקספרס. אמנם מאוחר אבל לשנים הבאות...
מקווה שהיא תיהיה מרוצה ותשמח בזה
תכלס אם רוצים באמת להוקיר כדאי לחשוב האם זה יהיה לה לשימוש או משהו, אפילו המתנה הקטנה, אחרת זה סתם נותן הרגשה של "העיקר יצאנו ידי חובה"
כגננת יצא לי כמה פעמים לקבל סבונים מוזרים ולא שימושיים. או שטיות כמו נרות ריחניים מה אמורים לעשות איתם???

עד מתי

משתמש מקצוען
יש את הקישור המפורסם לדבשיה מאלי אקספרס. אמנם מאוחר אבל לשנים הבאות...
מקווה שהיא תיהיה מרוצה ותשמח בזה
תכלס אם רוצים באמת להוקיר כדאי לחשוב האם זה יהיה לה לשימוש או משהו, אפילו המתנה הקטנה, אחרת זה סתם נותן הרגשה של "העיקר יצאנו ידי חובה"
כגננת יצא לי כמה פעמים לקבל סבונים מוזרים ולא שימושיים. או שטיות כמו נרות ריחניים מה אמורים לעשות איתם???
יש כאלה שיהנו מזה וירגישו שדבשייה זה שטויות...

אספמיה

משתמש מקצוען
יש כאלה שיהנו מזה וירגישו שדבשייה זה שטויות...
אפשר פחות או יותר להבין את הראש,
את הנתונים
למשל משפחה עם ילדים תמיד יעזור להם חבילת מפיונים יפה
או כאלה שזורמים - עוגה ביתית...
בקיצור היה חשוב לי לומר שאם כבר מביאים משהו קטן שיהיה ניכר שרצית להביא ולא סתם תקעת משהו טיפשי, העיקר.... ואם חושבים לא נראלי שזה יתקבל ככזה.

שרה עטיל

משתמש מקצוען
כמורה ומחנכת,
באמת לא מבינה בשביל מה ולמה הציפייה.
מילא בסיום שנת הלימודים כהערכה.
אבל רק התחילה השנה...
דווקא לכן, בגלל שזה תחילת שנה הכי צריך להשקיע
תתייחס יותר לילד,
סוג של שוחד שמותר ע"פ ההלכה
מתנת סופ שנה, מה יוצא לי מזה?

ה. ג.

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
לדעתי לא צריך יותר מעוגה נחמדה או כמה שוקולדים,
לגננת יש בוידם מלא במתנות לא שימושיות כמו: דבשיה, מפיונים, פלייסטמנטים וכו' של כל השנים... מי שבאמת רוצה להוקיר זה מספיק,
אפשר כמובן גם גיפטכארד... אבל זה כבר למפרגנים מאד!
מניסיון...

חמחם

משתמש מקצוען
לגננת יש בוידם מלא במתנות לא שימושיות כמו: דבשיה, מפיונים, פלייסטמנטים וכו' של כל השנים... מי שבאמת רוצה להוקיר זה מספיק,
מניסיון...
כמה נכון
בבית מלא כלים קטנים ולא שימושיים...
שוקולד טוב עם ברכה - לתחילת שנה - זה מצוין

הדס99

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
לר"ה לרוב אני מביאה עוגת גבינ

אפשר פחות או יותר להבין את הראש,
את הנתונים
למשל משפחה עם ילדים תמיד יעזור להם חבילת מפיונים יפה
או כאלה שזורמים - עוגה ביתית...
בקיצור היה חשוב לי לומר שאם כבר מביאים משהו קטן שיהיה ניכר שרצית להביא ולא סתם תקעת משהו טיפשי, העיקר.... ואם חושבים לא נראלי שזה יתקבל ככזה.
באחת השנים שחשבתי כמוך ושלחתי מפיונים חמודים עם עוד משהו, הבת שלי אמרה , המורה יצאה עם שק של מפיונים ...
אני מאמינה שזה המצב גם עם הדבשיות,
מנסים לקלוע למטרה אבל זה ענים של מזל איך יתקבל..

דפה

משתמש מקצוען
מניסיון...
כמה נכון
בבית מלא כלים קטנים ולא שימושיים...
שוקולד טוב עם ברכה - לתחילת שנה - זה מצוין
מסכימה מאוד. שוקולד זה נחמד. ומשהו גדול מידי זה לא מתאים לתחילת שנה.

BIZZARC- עשירה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
וכמו שידוע לכולם יש בהחלט ציפיה לקבל משהו לר"ה.

הלוווו עברו כמה שנים טובות מאז שאת היית בגן, היום מקובל לתת. ממש חריג שאין התייחסות.
הייתי גננת 11 שנה וקיבלתי כל שנה כמעט מכולן, אח"כ עבדתי בתיכונים ואפילו שם קיבלתי מכמה תלמידות/הורים.
עריכה: אחיין שלי מדבר איתי עכשיו, הוא רבה בחיידר ואומר לי ששנה שעברה רק ילד אחד לא הביא לו, אשתו מטפלת בגנון וקיבלה מכל ההורים.
בגני עיריה זה גם המקובל ומצופה מההורים?
ומביאים לכל הגננות? (הבוקר, הסייעות, המשלימה והצהורנית)

עד מתי

משתמש מקצוען
מקובל אבל לא מחייב
ברמה שאם לא הבאת את לא חריגה ולא היחידה, להערכתי כ 60 אחוז בערך מביאים כיום משהוא חמוד

דפה

משתמש מקצוען
דיברתי על גני עיריה, אני לא מכירה פרטיים.
סה"כ התשומת לה הזו היא בשבילך, בשביל הילדה שלך.

והרמת לי להנחתה בשאלה שלך. אם לא להביא למישהיא מבין כל אלו, אז לגננת הקבועה.
רבש"ע מה ההבדל בין הגננת לסייעת כלפי ילדתך?
זאת אומרת יש הבדל, בד"כ הסייעת הרבה יותר באינטראקציה עם ביתך מאשר הגננת, הסייעת מגיעה מוקדם יותר, פחות עסוקה בדברים הגדולים והכללים, בזמן שהגננת מלמדת ועסוקה, היא נותנת יחס פרטי לילדות.
הסדר למתנות הוא: סייעת, גננת, צהרונית, משלימה.

D

Deleted 66182

אורח
דיברתי על גני עיריה, אני לא מכירה פרטיים.
סה"כ התשומת לה הזו היא בשבילך, בשביל הילדה שלך.

והרמת לי להנחתה בשאלה שלך. אם לא להביא למישהיא מבין כל אלו, אז לגננת הקבועה.
רבש"ע מה ההבדל בין הגננת לסייעת כלפי ילדתך?
זאת אומרת יש הבדל, בד"כ הסייעת הרבה יותר באינטראקציה עם ביתך מאשר הגננת, הסייעת מגיעה מוקדם יותר, פחות עסוקה בדברים הגדולים והכללים, בזמן שהגננת מלמדת ועסוקה, היא נותנת יחס פרטי לילדות.
הסדר למתנות הוא: סייעת, גננת, צהרונית, משלימה.
תלוי באיזה גן. יש גנים שהגננת אימהית ואכפתית יותר. קונה לגננת ולסייעת שי מפנק זהה, בכל מקרה.
לטעמי זה לא שוחד ומרגישים בעיקר לפי הברכה אם זה בא מהערכה,
אין צורך להפציץ...והשנה שהתחילו די מוקדם אפשר לומר תודה על התחלה מתוקה בת 3 שבועות זה פרק זמן נאה.

דפה

משתמש מקצוען
תלוי באיזה גן. יש גנים שהגננת אימהית ואכפתית יותר. קונה לגננת ולסייעת שי מפנק זהה, בכל מקרה.
לטעמי זה לא שוחד ומרגישים בעיקר לפי הברכה אם זה בא מהערכה,
אין צורך להפציץ...והשנה שהתחילו די מוקדם אפשר לומר תודה על התחלה מתוקה בת 3 שבועות זה פרק זמן נאה.
הקצנתי. הקצנתי בכוונה. כדי שיפסיקו כבר עם הנוהג המזעזע של לתת לגננת גדול יותר מהסייעת- מחליא אותי.
עבדתי עם סייעות 11 שנה, אמהות לא קולטות כמה שסייעת שווה ומשמעותית לבת שלהן ולפעמים אפילו יותר מהגננת.

D

Deleted 66182

אורח
הקצנתי. הקצנתי בכוונה. כדי שיפסיקו כבר עם הנוהג המזעזע של לתת לגננת גדול יותר מהסייעת- מחליא אותי.
עבדתי עם סייעות 11 שנה, אמהות לא קולטות כמה שסייעת שווה ומשמעותית לבת שלהן ולפעמים אפילו יותר מהגננת.
צודקת ממש. אצלנו קוראים לה הגננת השניה וכד' ולא הסייעת כי היא הרבה יותר ממסייעת פעמים רבות היא עיקר של תחומים רבים. ותודה על הדגש.
בכלל בפולמוס של כן שוחד לא שוחד
הייתי בחנות וזו שאחרי בתור שאלה למי כל אלה עניתי- הכרת טובה למי שמופקד על אוצרותי
התגובה היתה צוננת "השוחד של היום..."
לטעמי אם זה בא מפרגון בלב שלם מאהבת ישראל ומהכרת הטוב כך זה יתקבל בס"ד וכך יורגש (ולהיפך)

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה